imza attım ama ..? Boşanmış ve cocuklu hanımlar acil cevap verebilir ler mi ??

Askihafizhafza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
356
160
33
Kızlar boşanma hakkında 2 soru var .

1 . çocuguma nafaka bağlanmıştı 5 aylık toplu birden nafaka yı ödemiş eşim çocuk için avukatımın hesabına şimdi benim hesabıma yatıcak .10 gğn önce yatması lazımdı avukatı aradım diyorki bu cuma yattı işyerine (hacizle ) ama haciz müdürü onaylayacak öyle hesabına aktarılacak .böyle bişey varmı gercekten artık şüphe etmeye başladım . baştan toplu nafakaları alırken bi imza atmıştım bu nafaka ile ilgili alacagım kalmamıştır adı altında bi imzaydı .bundan dolayı bi sorun olurmu atılıyomu imza gerçekten toplu aldım diye avukatım benim başımı yakmasın sonra . güvenemiyorum kendisine fazla .

2 . si de yine imza ile alakalı bu imza atma hakkında resmen paranoya oldum .Gecen pazar cocugumu icra memurları aldı ve alırken baştan benden imza aldılar . böyle bişey varmı .sakın bişey düzenleyip çocugun velayetini benden almasınlar .bakmadım da oan neye imza atıyorum diye .hiç etrafımda boşanan da yok soracagım kimse yok .avukatımda çok soguk uzak birisi hiç sormak istemiyorum ona . cevaplarsanız coook memnun olurum .

1. sorunla alakalı icra dairesini aramanı tavsiye ederim. Avukatında vekaletin varsa problem olabilir işin aslını icradan öğrenenilirsin ..
Anlamadığım şey almadığın nafaka için neden aldım alacağım yoktur diye imza attın ? neden ve kim attırdı sana bu imzayı ?

neden okumadan imza atıyorsunuz anlamadım...gerekirse oturup bekleyecek herkes 100 sayfa da olsa okuyacaksınız..çocuğunuzla ilgili neticede...
umarım kötü birşey yoktur..
ayrıca avukatınız bu durumlar için para alıyor zaten,ne demek soramam..

1. sorunla alakalı icra dairesini aramanı tavsiye ederim. Avukatında vekaletin varsa problem olabilir işin aslını icradan öğrenenilirsin ..
Anlamadığım şey almadığın nafaka için neden aldım alacağım yoktur diye imza attın ? neden ve kim attırdı sana bu imzayı ?

yok aldım ben 5 aylık toplu nafaka .onun için avukatım bana imza attırdı .kendisi atması gerekmiyomu nafaka onun eline ulaşıyo sonuçta ilk önce .

neden okumadan imza atıyorsunuz anlamadım...gerekirse oturup bekleyecek herkes 100 sayfa da olsa okuyacaksınız..çocuğunuzla ilgili neticede...
umarım kötü birşey yoktur..
ayrıca avukatınız bu durumlar için para alıyor zaten,ne demek soramam..

çocuğu alıp götüren icra memuru imza attırdı 2.olarakta .o anki panik mi heyecan mı neydi bilemiyorum bakmadım bende devlat memuru sonuçta dedim .ama sonradan aklım kaldı .çocugu verdiğimzde imzada veriyomuyuz veren oldumu böyle hiç .onun cevabını arıyorum .

yok aldım ben 5 aylık toplu nafaka .onun için avukatım bana imza attırdı .kendisi atması gerekmiyomu nafaka onun eline ulaşıyo sonuçta ilk önce .

Neden eline geçmeden imza attın ki üstelik de güvenmiyorsun avukatına .. Sen bir an önce icra memurluğunu ara gerekirse kendi hesap numaranı ver ve avukatın da vekaletini iptal et eğer davaların sonuçlandıysa .

Neden eline geçmeden imza attın ki üstelik de güvenmiyorsun avukatına .. Sen bir an önce icra memurluğunu ara gerekirse kendi hesap numaranı ver ve avukatın da vekaletini iptal et eğer davaların sonuçlandıysa .

yok hayır daha sonuçlanmadsı işte .sanırım son celse bu .öyle görünüyo .

çocuğu alıp götüren icra memuru imza attırdı 2.olarakta .o anki panik mi heyecan mı neydi bilemiyorum bakmadım bende devlat memuru sonuçta dedim .ama sonradan aklım kaldı .çocugu verdiğimzde imzada veriyomuyuz veren oldumu böyle hiç .onun cevabını arıyorum .
ben bilmiyorum o işleri.ama çocuğu teslim ettiğinize dair evraktır büyük ihtimalle. ama belli olmaz işte onu diyorum,memursa memur ,atıyorum çocuğun haklarından vazgeçtiğine dair evrak olsa ne oalcaktı diyorum...imza çok önemli birşey ...
bu soruyu avukatınıza sormalısınız hem de hemen.

ben bilmiyorum o işleri.ama çocuğu teslim ettiğinize dair evraktır büyük ihtimalle. ama belli olmaz işte onu diyorum,memursa memur ,atıyorum çocuğun haklarından vazgeçtiğine dair evrak olsa ne oalcaktı diyorum...imza çok önemli birşey ...
bu soruyu avukatınıza sormalısınız hem de hemen.

doğru diyosunuz .bende ondan korkuyorum işte .
sagolun cevabınız için .

Back
X