- 31 Ocak 2016
- 356
- 160
- 33
- Konu Sahibi Askihafizhafza
-
1. sorunla alakalı icra dairesini aramanı tavsiye ederim. Avukatında vekaletin varsa problem olabilir işin aslını icradan öğrenenilirsin ..
Anlamadığım şey almadığın nafaka için neden aldım alacağım yoktur diye imza attın ? neden ve kim attırdı sana bu imzayı ?
neden okumadan imza atıyorsunuz anlamadım...gerekirse oturup bekleyecek herkes 100 sayfa da olsa okuyacaksınız..çocuğunuzla ilgili neticede...
umarım kötü birşey yoktur..
ayrıca avukatınız bu durumlar için para alıyor zaten,ne demek soramam..
yok aldım ben 5 aylık toplu nafaka .onun için avukatım bana imza attırdı .kendisi atması gerekmiyomu nafaka onun eline ulaşıyo sonuçta ilk önce .
Neden eline geçmeden imza attın ki üstelik de güvenmiyorsun avukatına .. Sen bir an önce icra memurluğunu ara gerekirse kendi hesap numaranı ver ve avukatın da vekaletini iptal et eğer davaların sonuçlandıysa .
ben bilmiyorum o işleri.ama çocuğu teslim ettiğinize dair evraktır büyük ihtimalle. ama belli olmaz işte onu diyorum,memursa memur ,atıyorum çocuğun haklarından vazgeçtiğine dair evrak olsa ne oalcaktı diyorum...imza çok önemli birşey ...çocuğu alıp götüren icra memuru imza attırdı 2.olarakta .o anki panik mi heyecan mı neydi bilemiyorum bakmadım bende devlat memuru sonuçta dedim .ama sonradan aklım kaldı .çocugu verdiğimzde imzada veriyomuyuz veren oldumu böyle hiç .onun cevabını arıyorum .
ben bilmiyorum o işleri.ama çocuğu teslim ettiğinize dair evraktır büyük ihtimalle. ama belli olmaz işte onu diyorum,memursa memur ,atıyorum çocuğun haklarından vazgeçtiğine dair evrak olsa ne oalcaktı diyorum...imza çok önemli birşey ...
bu soruyu avukatınıza sormalısınız hem de hemen.
bence vakit kaybetmeden arayın avukatınızı içine su serpilir..endişe etmeyin ama ders olmuş size bu durum...doğru diyosunuz .bende ondan korkuyorum işte .
sagolun cevabınız için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?