İmza boyutlarının sınırlandırılması

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.450
548
Kazen Kazen , Mune Mune , forumda kullanıcıların eklediği imzalara boyut sınırlandırması getirilebilir mi? Yüklenen fotoğraflar için büyüklük ve yazı için font/satır sayısı gibi?

Bazı imzalar var mübarek sayfanın yarısı imza, hele aynı sayfada birden çok mesajı varsa üyenin sayfada imzayı kaydırmaktan mesajlar kaynıyor arada. Ya da upuzun imza yazıları, videolar vs.

Bunlar için avatarda olduğu gibi bir boyut kısıtlaması yapılamaz mı? Sayfa düzenini bozmayacak şekilde imzalar düzenlense?

Teşekkür ederim.

S shot ,
imzalar aslında zaten büyük olmamalı, belli boyutlarda olması, siyasi dini vs olmaması gibi kriterler var.
Kazen'in açıklaması da vardı imzalarla alakalı ama en azından şu an bulamadım.
Büyük göz yoran imzaları bildirebilirsiniz;)

S shot ,
imzalar aslında zaten büyük olmamalı, belli boyutlarda olması, siyasi dini vs olmaması gibi kriterler var.
Kazen'in açıklaması da vardı imzalarla alakalı ama en azından şu an bulamadım.
Büyük göz yoran imzaları bildirebilirsiniz:KK66:
Tamamdır :)
Kibleyerek mi yapmam gerekiyor?

Bu arada naçizane önerim olacak, imza boyutlarını sistemsel olarak kısıtlamadığınız için üyeler farkında olmadan uygunsuz imza yapabiliyor.
Eğer imzalar yüklendiğinde "şu x şu boyuttan büyük imza eklenemez" gibi hata verirse kişilerin inisiyatifi ve dikkatine bırakılmadığı için uygunsuz imza da olmamış olur.

Tamamdır :)
Kibleyerek mi yapmam gerekiyor?

Bu arada naçizane önerim olacak, imza boyutlarını sistemsel olarak kısıtlamadığınız için üyeler farkında olmadan uygunsuz imza yapabiliyor.
Eğer imzalar yüklendiğinde "şu x şu boyuttan büyük imza eklenemez" gibi hata verirse kişilerin inisiyatifi ve dikkatine bırakılmadığı için uygunsuz imza da olmamış olur.
Evet lütfen kibleyerek bildirirsen sevinirim, diğer önerin içinde hemen Kazen Kazen 'i etiketliyorum;)

Bende bu imza mevzusu yüzünden mobilden giriyorum. İmza görmüyorum daha rahat kullanıyorum. Cidden rahatsız edici boyutta olabiliyor bazı imzalar.

Teşekkürler :)

Kolay gelsin hepinize.

Bende bu imza mevzusu yüzünden mobilden giriyorum. İmza görmüyorum daha rahat kullanıyorum. Cidden rahatsız edici boyutta olabiliyor bazı imzalar.

Kullanım sözleşmesinde şöyle bir madde var ve sanıyorum ki yazılan kriterler hala geçerli.
Bu sebeple ebatça büyük olan imzaları kibleyebilirsinizHoppa
İmza Kuralları forum linkleri veya üyelik isteyen ticari site linki yazılamaz.

• İmza içeriği, mesaj yazma kurallarını da içerir.
    • İmza Resim Boyutu; En fazla 650 piksel genişlik, 150 piksel yükseklik (650x150 px.) ve 150 KB.(Kilobyte) boyutunda olabilir.
    • İmza Resim Adeti Sınırı: En fazla 5 adet resim, veya 5 adet smiley eklenebilir. (Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px; Yan yana koyulan resimlerde ise, toplam genislik 700 px. geçemez.
    • İmza En fazla Satır Sayısı: Yazı font boyutu 2 ise "7" satır, daha büyük ise "5" satır yazı eklenebilir.
    • İmza En fazla Karakter Sayısı: 1000 karakter yazı eklenebilir.
    • Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir ya da kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.

Son düzenleme:
Kullanım sözleşmesinde şöyle bir madde var ve sanıyorum ki yazılan kriterler hala geçerli.
Bu sebeple ebatsa büyük olan imzaları kibleyebilirsinizHoppa
İmza Kuralları forum linkleri veya üyelik isteyen ticari site linki yazılamaz.

• İmza içeriği, mesaj yazma kurallarını da içerir.
    • İmza Resim Boyutu; En fazla 650 piksel genişlik, 150 piksel yükseklik (650x150 px.) ve 150 KB.(Kilobyte) boyutunda olabilir.
    • İmza Resim Adeti Sınırı: En fazla 5 adet resim, veya 5 adet smiley eklenebilir. (Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px; Yan yana koyulan resimlerde ise, toplam genislik 700 px. geçemez.
    • İmza En fazla Satır Sayısı: Yazı font boyutu 2 ise "7" satır, daha büyük ise "5" satır yazı eklenebilir.
    • İmza En fazla Karakter Sayısı: 1000 karakter yazı eklenebilir.
    • Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir ya da kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.
İnanın yıl olmuştur bilgisayardan girmeyeli siteye ta ki yakın zamanda telefonum bozulduğu için girdiğim güne dek ama mobildeki kadar pratik gelmedi zevk alamadım imza yoğunluğundan, sayfayı sürekli kaydirmak zorunda kalmaktan,şimdi sorsanız hangi imza diye onu bile bilmiyorum,çünkü duramadım sitede o gün. Artık mobil takılıyorum yine eskisi gibi,imzada görmüyorum,mis gibi.
Ama bilgisayardan girersem muhakkak bildiririm denk geldiklerimi.
Teşekkürler.

Back
X