• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnadımın sonucu :(

gizliozne3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
67
1
36
İzmir
İyi forumlar arkadaşlar.
Hemen giriyorum konuya.
Ben çok zeki birey olarak arkadaş iddiası üzerine yapamazsın diyenlere inat 5 günde 5 kilo verdim veee hiçbir değişiklik olmadı vücudumda ama yüzüm çöktü kemiklerim gözüküyor şu an ve burnum hafif büyüdü :43: Önceden dolgun bir yüzüm ve küçük burnum vardı :43: Eski güzelliğim kayboldu ifadem değişti yahuu :50: İnanır mısınız eskiden inanılmaz yakışan makyaj şimdi hiç mi hiç yakışmıyor yüzüme :43: Ve en kötü kısım da ben azmettim bu verdiğim 5 kiloyu 6 kilo olarak geri aldım ama sonuç aynı hala kemiklerim belirgin aynaya bakasım gelmiyor yahu :2: Çooook üzülüyorum yaptığım bu salaklığa ve en çok da eskisi gibi olmayacak oluşuna :43: Lütfen bana yardımcı olun eski dolgun yüzümü geri istiyorum ben :43: Yüzüm nasıl kilo alır verdiğim bu 5 kiloyu 10 kilo olarak mı almam lazım yoksa :5::43:

Bünyeni tebrik ederim. 5 günde vü5 kilo versem hiç azmetmem gerekmez geri almak için. Benim vücut 2 günde alır onu geri. Canım kas kaybetmişsindir. Protein oranı yeterli bir şekilde sağlıklı bir beslenme programı uygula eskiye dönersin.

Cok normal geri alman kiloyu.cunku saglikli vermek lazim.planli ve progrmli sekilde saglikli verirsin bir diyetisyenle..kilo isi zamana yaymak lazim.acele etmeden bence

Cok normal geri alman kiloyu.cunku saglikli vermek lazim.planli ve progrmli sekilde saglikli verirsin bir diyetisyenle..kilo isi zamana yaymak lazim.acele etmeden bence

merhaba kizlar ben diyetisyen destegi ile 1.5 ayda yaklasik 6 kg verdim.cok zorlanirim sandim ancak oyle olmadi kisiye ozel bir program uygulayin ve uzulerek soyluyorum ben diyet isini evde yapamadim kendi basima.profesyonel destek sart:45:.sevgiler

bence sana öyle gelmiştir . sonuçta geri almışsın kiloları. ama tavsiyem bir dişyetisyenle görüş

Yok bana öyle gelmiyor fotoğraflarda görüyorum ve fark ortada yanaklarım kayboldu resmen :5:

kaslardan vermiş kiloyu,o da yüzünün dolgunluğunu götürmüş.

Kas olarak nasıl kilo alacağım peki yüzüme tekrar? :25:

Bünyeni tebrik ederim. 5 günde vü5 kilo versem hiç azmetmem gerekmez geri almak için. Benim vücut 2 günde alır onu geri. Canım kas kaybetmişsindir. Protein oranı yeterli bir şekilde sağlıklı bir beslenme programı uygula eskiye dönersin.

Protein ortanı yeterli beslenme programı derken neyi kasdettiniz acaba? Ne tür yiyecekler yemeliyim mesela? :26:

Çok çok haklısınız çok salağım :43:

merhaba kizlar ben diyetisyen destegi ile 1.5 ayda yaklasik 6 kg verdim.cok zorlanirim sandim ancak oyle olmadi kisiye ozel bir program uygulayin ve uzulerek soyluyorum ben diyet isini evde yapamadim kendi basima.profesyonel destek sart:45:.sevgiler

Kesinlikle çok haklısınız ama ders oldu bu bana işte eskisi kadar güzel değilim makyaj yakışmıyor yüzüme artık :14: Halbuki sadece göz makyajı yapıyorum. Yüz ifadem değişti çok üzülüyorum ya :43:

Verdiğim kiloyu aldığım halde yüzüm hala aynı :14: En çok da buna üzülüyorum :43: Sanırım kas olarak kilo almam lazım yardımcı olun lütfen :5: Bu arada nasıl verdiğimi de anlatayım. Yanlış anlamayın anlatıyorum ki benim yaptıklarımı yapmayın siz de aynı hataya düşmeyin :14: Ekmeği tamamen kestim 5 gün boyunca. Pilav, makarna, abur cubur, kola, meyve suyu vb. şeyleri kestim. Kahvaltıyı ekmeksiz çayı şekersiz içtim. Öğle yemeği de aynı şekilde ekmek yoktu ve çok az yiyodum. Akşam yemeğinde de yine çok az yiyodum ve aç kalıyordum :31: Akşam 6 dan sonra yemeyi kestim. 9da bir kase yoğurt yedim sonra yatana kadar hiçbir şey yemedim. Ve 5 günde 5 kilo verdim ama vücudumda gözle görülür hiçbir değişiklik olmadı yüzümün çöktüğüyle kaldım :43::5::14:

protein kaybetmişsiniz.
bir diyetisyenle görüşürseniz size bir diyet önerir bunun için.

ama ne cesaret Allah korusun ya vücudunuz olmadık bit tepki gösterse bu duruma
karaciğer, böbrek vs ya işlevleri bozulsaydı.
sağlık üzerine iddiaya girilir mi?

Protein ağırlıklı yani et, balık, tavuk ve süt ürünleri ağırlıklı canım

Çok teşekkürler peki yüze dolgunluk veren maske veya vitamin gibi şeyler var mıdır? :26:

protein kaybetmişsiniz.
bir diyetisyenle görüşürseniz size bir diyet önerir bunun için.

ama ne cesaret Allah korusun ya vücudunuz olmadık bit tepki gösterse bu duruma
karaciğer, böbrek vs ya işlevleri bozulsaydı.
sağlık üzerine iddiaya girilir mi?

Çok haklısınız işte insan salak olmayagörsün bi de karakterim böyle yapamazsın, edemezsin denmeyecek bana inadına yapıyorum :31:

tv de ünlü bi doktor var o da geçen diyordu ki ;
kimisi yemekten herşeyden keser kilo verir ama yüzü çöker , göz altları kararır , gözünün feri gider dediğimiz şey olur, çünki bilinçsiz verildiğinde vücuda zararı vardır
ama bilinçli herşeyi yiyerek zayıflandığında yüzden yada koldan vs öyle rahatsız edecek şekilde kilo kaybı yada görüntü bozukluğu olmaz , gayet dinç ve sağlıklı kilo verilebilir diyordu , yanında da iki hastası vardı 30 kilo verdirmiş ve yüzleri hiç değişmemişti , besinlerden alınan vitamin eksikliğinden çöküntü oluyormuş vücutta canim, aniden yemeyi bırakınca vücut güçsüz kalıyormuş.

tv de ünlü bi doktor var o da geçen diyordu ki ;
kimisi yemekten herşeyden keser kilo verir ama yüzü çöker , göz altları kararır , gözünün feri gider dediğimiz şey olur, çünki bilinçsiz verildiğinde vücuda zararı vardır
ama bilinçli herşeyi yiyerek zayıflandığında yüzden yada koldan vs öyle rahatsız edecek şekilde kilo kaybı yada görüntü bozukluğu olmaz , gayet dinç ve sağlıklı kilo verilebilir diyordu , yanında da iki hastası vardı 30 kilo verdirmiş ve yüzleri hiç değişmemişti , besinlerden alınan vitamin eksikliğinden çöküntü oluyormuş vücutta canim, aniden yemeyi bırakınca vücut güçsüz kalıyormuş.

yazmamda sakınca varmı bilmiyorum ama gürkan kubilaymış dr un adı , sayfasından bakabilirsin ,

Evet evet bu ben işte aynı dediği şeyler oldu bana da göz altı kararması haricinde :43: Yaptığım salaklığın farkındayım şimdi çözüm arıyorum :43: Sitesine bakacağım umarım dolgunlaştırma adına bir şey bulabilirim :25:

Çok merak ettim nasıl verdin beş günde beş kiloyu ? Çok sağlıksız kilo verince yüz çökmüş haliyle.. Ama sonra 6 kilo almışsınız. Geceleri süt içebilirsiniz...

Çok merak ettim nasıl verdin beş günde beş kiloyu ? Çok sağlıksız kilo verince yüz çökmüş haliyle.. Ama sonra 6 kilo almışsınız. Geceleri süt içebilirsiniz...

İlk sayfada yazdım nasıl verdiğimi ama lütfen siz aynı hataya düşmeyin :5: Süt içmeyi deneyeceğim çok teşekkür ederim ama en çok kafama takılan verdiğim kiloları aldığım halde neden yüzüm eskisi gibi olmuyor :25::43::14:

İlk sayfada yazdım nasıl verdiğimi ama lütfen siz aynı hataya düşmeyin :5: Süt içmeyi deneyeceğim çok teşekkür ederim ama en çok kafama takılan verdiğim kiloları aldığım halde neden yüzüm eskisi gibi olmuyor :25::43::14:

İnanın hiç başıma gelmedi bilmiyorum ama botoks etkisi yaratan maskeler var.. Bi onları deneyin isterseniz. Yada en iyisi bi doktordan yada uzmandan yardım almalısınız. Tekrar bi sorun yaşamamanız adına :34:

İnanın hiç başıma gelmedi bilmiyorum ama botoks etkisi yaratan maskeler var.. Bi onları deneyin isterseniz. Yada en iyisi bi doktordan yada uzmandan yardım almalısınız. Tekrar bi sorun yaşamamanız adına :34:

Çok teşekkürler inşallah da gelmez başınıza böyle bir şey insanın neşesi gidiyor eski fotoğraflara baktığında :43:

Bu fotoğrafdaki bayanın yanağı gibi çökme oldu yanağımda. Elmacık kemiklerimin olduğu bölge ve üst yanak ta eridi resmen ve bu bana hiç mi hiç yakışmıyor :43:

yuzun-cokmesi-zayiflamada.jpg

Çok teşekkürler inşallah da gelmez başınıza böyle bir şey insanın neşesi gidiyor eski fotoğraflara baktığında :43:

Neden sağlığınızla ilgili bi iddaya girdiniz ne kazandınız bu iddada çok merak ettim :40: Sporda yapmamışsınız. Bence bu kadar üzülmeyin çünkü üzüntüde etkiler yüzü :20:

Neden sağlığınızla ilgili bi iddaya girdiniz ne kazandınız bu iddada çok merak ettim :40: Sporda yapmamışsınız. Bence bu kadar üzülmeyin çünkü üzüntüde etkiler yüzü :20:

Yemek iddiasına girmiştik kaybeden afilli bir yemek ısmarlayacaktı :8: Çok trajikomik demi o kadar kiloyu yemek için vermemiz :1: Ama tabii ki asıl yapma nedenim inattı benim. Veremezsin dediler demeyeceklerdi :43: Üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil ki :14:

Back
X