İnadına Yaşamak Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
KKTC, bir dizi film setine daha sahne oldu. Süreç Film yapımı olan İnadına Yaşamak isimli yeni dizinin ilk sahnesi Kıbrıs Koruçam'da çekildi.
Yönetmenliğini Serdar akar'ın yaptığı dizi filminde Türkiye'nin ünlü oyuncuları başrolü paylaşıyor. İnadına Yaşamak dizisinde Adanalı dizisi ile milyonların beğenisini toplayan Oktay Kaynarca, Kara Melek dizisinin başrol oyuncusu Sanem Çelik ve Akasya Durağı dizisinin sevilen oyuncusu Levent Ülgen paylaşıyor.
İnadına Yaşamak, Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Kadrosu guzel. Sanem celik aliyeden sonra ilk defa ekranlarda gozuktu. Fakat oktay kaynarcaya sinir oldum. Sonucta o kizi sevdikten sonra kardesi dedigi insan kizin yuzune bile bakmamis. Daha neyin nesi bu intikam duygusu cok sinir bozucu

güzele benziyor ama türk dizilerini tahmin etmek kolay oluyor genelde :1: izlemeden yorum yapmayım :111:

Oktay Kaynarca ne kadar çok İstemi Betil'e benzemiş öyle.

$imagesCA3S3UYA.webp $36215_3.webp

Aynı zamanda Sanem Çelik'le Hazal Kaya'yı çok benzettim :)
Aynı kişinin gençlik ve olgunluk hali gibiler sanki.

Kadrosu guzel. Sanem celik aliyeden sonra ilk defa ekranlarda gozuktu. Fakat oktay kaynarcaya sinir oldum. Sonucta o kizi sevdikten sonra kardesi dedigi insan kizin yuzune bile bakmamis. Daha neyin nesi bu intikam duygusu cok sinir bozucu

aynen bende buna cok sinir oldum kii aslinda onun icin sevdigi kadindan bile vazgecmis ama kendisi intikam ve nefret dolu bir takik.

Ya birde ben Oktay Karnarcanin neredeyse her sahnede öpüstügü icin acayip itici geldi gözüme helle ciktigi ilk sahnedeki öpüsme sahnesi cidden itici haha cok güldük ya.

Türk dizi izlemeyi birak 10 dak bile dayanamayn biri olarak bir bölümü seyrettim. Bu da hikayeden cok oyuncalarin kaliteli olmasi. Ne begendim ne begenmedim ama nedense fazla uzun bir dizin olacagini düsünmüyroum :27:

Birde her karekterin birbiriyle baglantili olmasi cok sacma :24:

çok zorlama bi senaryo olmuş.

fazla sürmez:50:

Ben dızıyı begendım de oktay kaynarcanın dakka bası manıtayla muck muck mayalasmasından hoslasmadım :-D

Back
X