- Konu Sahibi sekerportakalii
Kızlar ağlamaktan bir hâl oldum. Nasıl yazdığımı bile bilmiyorum. Bugün o kadar güzel bir gündü ki bir şeyi abimin ağzından kaçırmasıyla öğrendim yarım saat önce
Hala inanamıyorum,inanmak istemiyorum. Ekranı bulanık görüyorum,ağlamaktan. Zor yazmaya çalışıyorum. En başından anlatayım;
Bundan 2 hafta önce doktora gitmiştim. Arada sırada ateşle birlikte vücudumda titremeler oluyordu. Sürekli yorgundum,kollarımda ve bacaklarımda kırmızı noktalar çıkmıştı. Pek korkmuyordum çünkü normal bir grip veya alerjik gibi düşünüyordum. Ama doktora gitmek istedim ve gittim. Doktor bir sürü kan tahlilleri ve emar çekti. Ben muayene odasında toparlanırken doktor dışarıya çıktı annemlerle konuşmaya. Meğersem doktor kronik myeloid lösemi olduğumu söylemiş. Tahlillerin sonucuda bunu göstermiş. 2 hafta önce çıkan sonucu abimin ağzından kaçırdığı cümleyle öğreniyorum inanabiliyor musunuz?:85: Bende diyordum bizimkilere ne oldu böyle,annemi sürekli ağlarken görüyordum. Sorduğumda da ablana üzülüyorum kızım kocasıyla kavga etmiş diyordu. inanamıyorum
Hiç aklıma gelmezdi. Sözlümün atlattığı hastalığı ben mi yaşayacağım şimdi? Tesadüf mü? Çok kötüyüm. Bundan sonra ne yapacağım? Ne olacak? Hiçbir bilgim bile yok! Abim teselli etmeye çalışıyor,uyuyacagim dedim ve yatağımda ağlıyorum. Ben bu hafta mesleğime başlayacaktım. Benim hayallerim vardı,evlenecektim. Ben bunu sözlüme nasıl söyleyeceğim? Ne olur yardım edin,ne olur. Bilgilendirin beni:85: Hala şoktayım,aklımın ucundan bile geçmezdi. Ben lösemiyim!
kemoterapiye başlayacakmışım abim öyle söyledi. Bunu sakladilar benden,ben bu kadat safmiydim sormak bile aklıma gelmedi. Hala tahlillerin sonucunu bekliyordum oysa ki! Öyle kötüyüm ki anlatamıyorum bile. Sözlüm bu hastalığı geçirdiğinde onun çektiği acıları,hastane kapılarında sabahlayip ağlayarak dua ettiğimi biliyorum ben. Tam atlattı,sözlendik derken ben kansermisim. Bu hiç adil değil!
her şey o kadar karışık ki,algılayamiyorum. Ben bunu yarım saat önce öğrendim,yarım saat önce ya
Hayatım bitecek mi? ya atlatamazsam? ya sözlüm kadar şanslı degilsem? ya saclarım kaşlarım? Ne olur bir şeyler yazın ne olursa yazın işte yeter ki yazın

Bundan 2 hafta önce doktora gitmiştim. Arada sırada ateşle birlikte vücudumda titremeler oluyordu. Sürekli yorgundum,kollarımda ve bacaklarımda kırmızı noktalar çıkmıştı. Pek korkmuyordum çünkü normal bir grip veya alerjik gibi düşünüyordum. Ama doktora gitmek istedim ve gittim. Doktor bir sürü kan tahlilleri ve emar çekti. Ben muayene odasında toparlanırken doktor dışarıya çıktı annemlerle konuşmaya. Meğersem doktor kronik myeloid lösemi olduğumu söylemiş. Tahlillerin sonucuda bunu göstermiş. 2 hafta önce çıkan sonucu abimin ağzından kaçırdığı cümleyle öğreniyorum inanabiliyor musunuz?:85: Bende diyordum bizimkilere ne oldu böyle,annemi sürekli ağlarken görüyordum. Sorduğumda da ablana üzülüyorum kızım kocasıyla kavga etmiş diyordu. inanamıyorum