• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inanamıyorum bende hamileyimmmmmmm

simge_wxyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
1.567
7
316
İstanbul
kızlar şoktayım hala. sabah kan verdim işyerine geldim 1 saat sonra hemşire aradı ve müjdemi isterim deyince sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. çok ama çok mutluyum. rabbime şükürler olsun.

inşallah allah hepinize nasip eder. henüz değeri bilmiyorum birazdan hastaneye gidicem. o kadar heyecanlıyımki böyle mübarek bir günde bu haberi aldım inanamıyorum... :lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yüce rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım darısı tüm isteyenlerin başına tabi benimde:Saruboceq:

tebrik ederim arkadasim darisi bizlerin basina insallah.kandilin mübarek olsun..

ayyyy negüzel benim de en büyük hayalim bu sözü duymak....çok tebrik ederim hayatım.....

çok tebrik ediyorum
inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucagına alırsın
bu mübarek gunde bu mutlu haberi almana çok sevindim
allah butun dualarını kabul etsin bizim içinde dua et lütfen
sende haberi alıncaya kadar ne zorlukları aşmışsındır dimi

Allahım böyle haberleri duyduğumda çok seviniyorum Rabbim kimsenin çabasını boşa çıkarmasın sağlıklı bir şekilde atlatığ bebeğini kucağına alırsın inşaallah yüce Mevlam kimsenin dileğini karşılıksız bırakmasın.

canımmmmmmmmm çok sevindim kutlarım seni.allahım tamamını nasip etsin bu mübarek günde senin yüzünü güldürdü bizlerin yüzünüde güldürsün en kısa zamanda inşallah. canım inanmazsın haberden haberim yoktu diğer sayfada yazıyordum biliyorum olacak sende ayağını sürüyeceksin enkısa zamanda bizlerde vereceğiz güzel haberler diye.inşallahta öyle olur artık sen annesin bu gece bizler için çok çok dua et rabbim bizlerede versin hayırlı evlatlar.
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:lepi:

Back
X