inanamıyorum galiba oldu hamileyim

sincaps

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
47
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar bugün sabah kan verdim eşim de az önce sonucunu aldı hcg değerim 257,5 şaşkınlıkla beni aradı henüz doktoruma ulaşamadım ama hemşirelerle konuştu hayırlı olsun dediler
çok mutluyum inanamıyorum
transferim 6 nisan test günüm 18 iydi pazara geldi diye bugün yaptırdım

bana bir bakın hele iyi bir değer mi
çok mutluyum umarım 2 günde bu değer katlar

Allahım hepimize en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin
dualarım sizinle

Tebrik ederim değeriniz de maşallah gayet güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere işallah :nazar::Saruboceq:

ayy canım benim çok sevindim ağlayacam şimdi yaa... Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve uzun bi ömrü beraber nasip etsin inşaallah..

tebrikler değerleriniz çok iyi katlanır canım merak etme.sitres yapma yeter.benim adet dönemimden 3 gün önce yaptırdığımda 26.73 çıkmıstı senin değerin süper üç günde 412 olmustu değerim.rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah

hepinize teşekkür ederim çok umutsuzluğa kapıldım üzüldüm şu son bir haftada heralde hayatım boyunca etmediğim kadar dua ettim ve Allahım yardım etti umarım hayırlısıyla tamamına erdirecek inanıyorum
hiçbiriniz umutsuzluğa kapılmayın ben çok kapıldım ama inandım
Allah hepimizin yardımcısı olsun
dua etmeye kalpten istemeye devam edin

tbrkler canım benimde transfer 6 nisandı.bende hamileyim .2.ci teestimi yaptırdım bende.inşallah keselerimizde görürüz

ikinize de hayırlı olsu. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı...

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence değerin çok ii

bu arada 2010 aralık 2011 ocak tüp bebekle anne olcaklar buraya adlı topiğimize bekliyorum seni tüp bebekliler için özel topic...

tekrar tebrik ederim:teytey::teytey::teytey::teytey:

Gözün aydın canım.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.darısı hepimizin başına inş.

tebrik ederim arkadaşım.. Allah sağ salım doğumlarını da gösterir inşallah... Darısı bizlerin başına...

doktorumla konuştum değerin iyi dedi büyük ihtimal tek gebelik görünüyor dedi şimdi tek dileğim çarşamba gününe kadar değerimin artması ve her şeyin yo görünüyor yolunda gitmesi
bu da ayrı bir stresmiş be canım 9 ay böyle mi geçecek şimdi
Allah'ımın izniyle hayırlısı ile değerim artsın ne oluuurr
dualarım herkezle

Back
X