inanamıyorum galiba oldu hamileyim

doktorumla konuştum değerin iyi dedi büyük ihtimal tek gebelik görünüyor dedi şimdi tek dileğim çarşamba gününe kadar değerimin artması ve her şeyin yo görünüyor yolunda gitmesi
bu da ayrı bir stresmiş be canım 9 ay böyle mi geçecek şimdi
Allah'ımın izniyle hayırlısı ile değerim artsın ne oluuurr
dualarım herkezle

hayırlı uğurlu olsun canım, sana 9 ay tatlı kolay bir hamilelik diliyorum. darısı herkesin başına. bende şuan bekleme aşamasındyım. 4. günüm. ne belirtilerin oldu ?

tebrik ederim seni ve eşini..allahım sağlıkla kucağına almayı ansip etsin darısı siteyen herkesin başına..

canım bu gün senin için gelmiştim. çünkü gebe olduğunu belirtilerinden anlamıştım. o uykudan uyandıran ağrı dediğin an bu sevinci paylaşacağımızı düşünmüştüm. rabbim dokuz ay devam ettirsin bu sevincini. umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir ve hayırlı bir evlat sahibi olursun. a.s.

bir soru daha hcg neden artmaz artmaması ne demek olur bilen varsa

döverim seni ya :mymeka: o mutluluğu düşünmek yerine bu ne saçma sapan şeyler ya. artıcak işte betahcgen. artık kendini üzmekle kalmıyor bebişini de üzüyorsun. hadi bakemm bu anın tadını çıkar.

canım bu gün senin için gelmiştim. çünkü gebe olduğunu belirtilerinden anlamıştım. o uykudan uyandıran ağrı dediğin an bu sevinci paylaşacağımızı düşünmüştüm. rabbim dokuz ay devam ettirsin bu sevincini. umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir ve hayırlı bir evlat sahibi olursun. a.s.

ya canım benim inan ben de öğrendiğimde sen aklıma geldin hatta eşime söyledim
çok sağol bana moral olmuştun umarım dediklerin olur her şey yolunda gider
tekrar teşekkür ederim

arkadaşlar benim durumumda olup karın ağrısı devam eden var mı
sabaha karşı karın ve bel ağrısıyla uyandım uyuyamadım ağrı aynı regl ağrısı gibi
bu kötü mü
yarın şu değer bir katlasa off
bir de vücut sıcaklığım hala yüksek niye ki hala 37 normalde hep 35.5 tur bir şeyler ters gitmiyordur dimi

arkadaşlar benim durumumda olup karın ağrısı devam eden var mı
sabaha karşı karın ve bel ağrısıyla uyandım uyuyamadım ağrı aynı regl ağrısı gibi
bu kötü mü
yarın şu değer bir katlasa off
bir de vücut sıcaklığım hala yüksek niye ki hala 37 normalde hep 35.5 tur bir şeyler ters gitmiyordur dimi

hamilelikte doguma kadar vucut sicakligi hep 37 derece olur bu iyi bir sey:))
ben dogal hamile kalmistim ama tupu dogali farketmiyor regl agrilari ilk sekiz hafta oluyor cunku rahim gebelikle gelisiyor o dedigin agri bu agri canim hic korkma ben reglem 3 gun gecince oyle regle agrim vardiki pedle dolasiyordum her an gelicek diye ama gelmemisti.
degerin zaten cok guzel ve kesin katlanicak kendine iskence yapma hepimiz icin tadini cikar. 9 ay gecmez bak boole:))
gerci kalp sesini al rahatlarsin, basta soktan insan tadini cikaramiyor:))
:nazar:

hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin.bel,karın ağrısı hamililk belirtileridir inşallah bebeğin sana tutunmuştur

hayırlı ugurlu olsun ıNŞALLAH darısı hepimizin başına canım hangi merkezde yaptırdın ögrenebilirmiyiz biraz anlatsana probleminiz neydi

Back
X