- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
kızlar nolur kusuruma bakmayın ellerim çok titriyor yazamıyorum...
bir yandan ağlıyorum...
şoktayım az önce henüz dakikalar önce başımdan aşağı kaynar sular döküldüü..
karışık yazarsam kusuruma bakmayın...
.....
bugun kayınvalıdemlere gittik iftara
herşey iyi ,güzeldii
ama eşim bir tuhaftı
illa burda kal bır hafta dedı,
bende yok beşik olmadan nasıl kalayım falan dedım
ipten salıncak yaparız bebeğe dedii
başındanmı atıyorsun hayırdır dedım
1 aydır benı bıryerlere gönderme derdındee
gecenlerdede abingile gitsene tatil yaparsın ,kafanı dınlersın dedi
ki asla benı düşündüğünü sanmıyordum ve bu gece tamamen anladım bunu...
......
yemeğimizi yedik bu içeri odaya geçtii karanlık ,ışıklar kapalı
bende herzamanki gibi yemekten sonra kestiriyor (uyuyor) sandım
sofrayı toplarken ..eşime teravih namazına gıtmyıormusun dıye uyandırmaya gıdıyordumkı
kapıdan fısır fısır sesler geldii,telde konusuyorduu..
ışıgı actım yanına gıttım
hiç ama hiç bozuntuya vermiyorr
konuşmasını kesmedım dinledimm
hep "hıı ,tmm...hıı..anladımm" gibi kısa kesıyordu..neyse 2-3 dakıka konustu bu en son ağzından"seni üzmüyorum ben yapma nolur" dedi...
ben tam kapıdan cıkıyordum cocuk durmuyordu diğer odada..kapıdan cıkarken duydum bunu
o kadar sessız konusuyorkıı anlasılmıyor ne dedıgı
neyse konusması bıttı
"kımdı o" dedım
"patronum sabah sanayinin kapısını sen aç "demişş
benım en son ki sözü duydugumu bılmıyor...
bende dedimm dayanamdım "üzmüyorum seni filan diyordun" dedim
hemen laf degıstırdıı..kaçmaya çalıstıı ben gıdıyorum teravı namazına dedii...
üstelemedim cunku mıllet hep ordaydıı...
......
eve geldım eşim yattı ve bende şeytan dürttü tuttum eşimn telefonunu karıstırdım
aranan numaralarda eşimin konustugu saattekı numarayı kendı cebımden gızlı no ıle aradım
epey çaldıı
tam açmıyor dıye kapatacaktımkii "aloo buyrun" diye bir bayan sesii....
ben şoklardayım tanıkı
sustumm yınee "aloooo buyrun kimsiniz" dedii
ve ben kapattım telefonuu ama şok oldum yaşlar gözümden süzüldüü başımdan aşağı kaynar sular dökuldu elım ayagım tıtrredıı...
........
eşimi uyandırım bağırıp çağırmak geldı içimdenn ama yapamdım yavrularım uyuyorrr herşeyden habersızz...
çok kötüyüm kızlarr ..kendımı salak gıbı hıssesıyorumm
bende bu adam ıcın sahura kadar uyumuyorumm en guzel sahur sofrlarını hazırlıyorumm...
eski konumdan bılenler bılırr...
dukkandan ayrıldı dedıgım kızda eski işine iki dükkan ötede işe başlamıss ve eşim bu aralarr yıne o dukkandan cıkmıyorr..kafayı yıcem artık ben yaaa..
nolursunuz bır akıl verın aldatılıyormuyum ben sımdııı...
ALLAHIM ne yapıcam ben şimdii
bana yalan söyluyorr patronum dıyor ama aradıgımdaysa bır bayan sesıı ve sesı cok genc gelıyorduu...
yıkıldım kılzar şuan nasıl yazdıgımı bıle bılmıyorum...ne yazacagımıda bılmıyorumm saçma sapann bır ruh halındeyım ...
haketmedimm ben bunu gercekten haketmedımm...
.......
kızlar bır aydır dılınden dusurmedıgı bır cümlesi var bu eşim demekten utandıgım ınsan "bır avrat daha alacagım ..."hep şakadır dedımm yuttum ama şaka maka degıl bellı
benı bır yerlere zorla göndermesınden bellı...kızlar yenı oldugunu dusunuyorum cunkuu daha önce hıc böyle bırsey olmamıstıı..ilk defa telde yakaldım vee 1 haftadır benden uzak duruyorr cinsel olarak yanıma yaklasmıyorr..bugun alışverıse gıttıkk burnumdan getırdıı..isteyerek yapmıyor hıcbırseyı ..zaten öyleydı ama bana karsı ıyıce trıplerı arttıı...
köyde gayet mutluydu ağzı kulaklarındaydı eve geldık surat yıkıldı gıttı yattı hemen...
akıl verın benmı abartıyorum siz olsanız ne dusunurdunuzz...yanlışmı anlıyorumm acaba ... kimseye derdımı anlatamıyorumm tek aklıma burası geldıı bugun bana sabaha kadar uyku haramm ...
bir yandan ağlıyorum...
şoktayım az önce henüz dakikalar önce başımdan aşağı kaynar sular döküldüü..
karışık yazarsam kusuruma bakmayın...
.....
bugun kayınvalıdemlere gittik iftara
herşey iyi ,güzeldii
ama eşim bir tuhaftı
illa burda kal bır hafta dedı,
bende yok beşik olmadan nasıl kalayım falan dedım
ipten salıncak yaparız bebeğe dedii
başındanmı atıyorsun hayırdır dedım
1 aydır benı bıryerlere gönderme derdındee
gecenlerdede abingile gitsene tatil yaparsın ,kafanı dınlersın dedi
ki asla benı düşündüğünü sanmıyordum ve bu gece tamamen anladım bunu...
......
yemeğimizi yedik bu içeri odaya geçtii karanlık ,ışıklar kapalı
bende herzamanki gibi yemekten sonra kestiriyor (uyuyor) sandım
sofrayı toplarken ..eşime teravih namazına gıtmyıormusun dıye uyandırmaya gıdıyordumkı
kapıdan fısır fısır sesler geldii,telde konusuyorduu..
ışıgı actım yanına gıttım
hiç ama hiç bozuntuya vermiyorr
konuşmasını kesmedım dinledimm
hep "hıı ,tmm...hıı..anladımm" gibi kısa kesıyordu..neyse 2-3 dakıka konustu bu en son ağzından"seni üzmüyorum ben yapma nolur" dedi...
ben tam kapıdan cıkıyordum cocuk durmuyordu diğer odada..kapıdan cıkarken duydum bunu
o kadar sessız konusuyorkıı anlasılmıyor ne dedıgı
neyse konusması bıttı
"kımdı o" dedım
"patronum sabah sanayinin kapısını sen aç "demişş
benım en son ki sözü duydugumu bılmıyor...
bende dedimm dayanamdım "üzmüyorum seni filan diyordun" dedim
hemen laf degıstırdıı..kaçmaya çalıstıı ben gıdıyorum teravı namazına dedii...
üstelemedim cunku mıllet hep ordaydıı...
......
eve geldım eşim yattı ve bende şeytan dürttü tuttum eşimn telefonunu karıstırdım
aranan numaralarda eşimin konustugu saattekı numarayı kendı cebımden gızlı no ıle aradım
epey çaldıı
tam açmıyor dıye kapatacaktımkii "aloo buyrun" diye bir bayan sesii....
ben şoklardayım tanıkı
sustumm yınee "aloooo buyrun kimsiniz" dedii
ve ben kapattım telefonuu ama şok oldum yaşlar gözümden süzüldüü başımdan aşağı kaynar sular dökuldu elım ayagım tıtrredıı...
........
eşimi uyandırım bağırıp çağırmak geldı içimdenn ama yapamdım yavrularım uyuyorrr herşeyden habersızz...
çok kötüyüm kızlarr ..kendımı salak gıbı hıssesıyorumm
bende bu adam ıcın sahura kadar uyumuyorumm en guzel sahur sofrlarını hazırlıyorumm...
eski konumdan bılenler bılırr...
dukkandan ayrıldı dedıgım kızda eski işine iki dükkan ötede işe başlamıss ve eşim bu aralarr yıne o dukkandan cıkmıyorr..kafayı yıcem artık ben yaaa..
nolursunuz bır akıl verın aldatılıyormuyum ben sımdııı...
ALLAHIM ne yapıcam ben şimdii
bana yalan söyluyorr patronum dıyor ama aradıgımdaysa bır bayan sesıı ve sesı cok genc gelıyorduu...
yıkıldım kılzar şuan nasıl yazdıgımı bıle bılmıyorum...ne yazacagımıda bılmıyorumm saçma sapann bır ruh halındeyım ...
haketmedimm ben bunu gercekten haketmedımm...
.......
kızlar bır aydır dılınden dusurmedıgı bır cümlesi var bu eşim demekten utandıgım ınsan "bır avrat daha alacagım ..."hep şakadır dedımm yuttum ama şaka maka degıl bellı
benı bır yerlere zorla göndermesınden bellı...kızlar yenı oldugunu dusunuyorum cunkuu daha önce hıc böyle bırsey olmamıstıı..ilk defa telde yakaldım vee 1 haftadır benden uzak duruyorr cinsel olarak yanıma yaklasmıyorr..bugun alışverıse gıttıkk burnumdan getırdıı..isteyerek yapmıyor hıcbırseyı ..zaten öyleydı ama bana karsı ıyıce trıplerı arttıı...
köyde gayet mutluydu ağzı kulaklarındaydı eve geldık surat yıkıldı gıttı yattı hemen...
akıl verın benmı abartıyorum siz olsanız ne dusunurdunuzz...yanlışmı anlıyorumm acaba ... kimseye derdımı anlatamıyorumm tek aklıma burası geldıı bugun bana sabaha kadar uyku haramm ...