inanamıyorum.....hala şoktayım :(

yaa yazmak ıstemedım ama uzattın demesınler dıyee
bırde ınandırıcı gelmıyor kımseye

bugun sinir krizi gecırdım malesef ve bu bende son yılda başladıı...ve son aylarda arttı..

çocukları uyuttum ..eşimde benden önce horul horul uyudu bır guzell..iş yok güç yok...
bende o sıraa hem iş yap hem cocuk bak bende orucum ve kansızım hıc halım yok elım ayagım tutmuyorr...
kalkmadı bıle yaa ilgilenmedıı
dahada kapısını örttu ses oluyormuss

......
çıldırmamk elde degıl...
bu kalktı bı guzel tv ızlıyorrr ohhhhhhhh
bırazcıky-ta sen yatt ben bakayım cocuklara demıyor bılee
mutfakta iftarı hazırlıyorum bana içerden emirler yağdırıyorr
"bilmiyorummmm şunu yapp ,bilmiyorummmm al şu cocugu ,bilmiyorummmm bu niye ağlıyor bi baksana .vs vs
çıldırdım yaa yemın ederım hıcbırsey beceremıyor ayağına yatıyorr
yaa halını gorsenızz uzatmıs ayaklarını uykusunu almış bır guzell ıftara kalmıs son 1 saat
ben de saçım basım bır yanda bır kucagımda ufak bebegım bır elımde kaşık yeke yapıyorum bır yandada beyfendının emırlerını yapıyorum...
......
ya sabır dedım ya sabırrrr
iftar sofrasına oturdum 10 daka kaldıı dayanamadım hala bıse yokmus gıbı pişkin pişkin gülüyoo su yu getırmedınmı hayatım bilemm nee...
bende bagırdırmm kalk all yeter bee elın ayagın tutuyo bu nee ezıyetın ne bana bende sneın gıbı orucumm ..bır kerede ben demeden sen yardım et bana dedım bır yandanda aglıyorum
..gıttım cocukların odasınaa bır guzel perdeyı ındırdım sınır krızı gecırdım yastıkları ısırıyorum flaan cocuklar ağladıgımı duymasın dıyee
onlarda aglıyor benı gorunde bende dayanamıyorum
gıttım elımı yuzumu yıkadım ama yok baanmısın demıyorr...
ama hala beyfendı ısteksız ısteksız "nolduu" dıyo
bıse yok dedım yedı ıctı zıbardıı..bende bıse yemedım ..ölece ağladım
.......
şimdi sakınlestım bıraz...
psikologa gıdecegım kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum zaten bır sendır bu ataklar var bende bır keresındede kapının camını ındırmıstım yumrugumlaa...
son aylarda arttı bu ..
birde yasadıgım anı tekrar yasıyorum ve bu cok sıklastı bende...kafayımı yıyorum ne ...olacak bır olayı hemen bılıyorum
aha sımdı söyle olcak böyle olcakk
dedıgımde oluyorr.. ve bu aralar cok sıklastıı..
garıp garıp sesler duyuyorum evde...
cocukları uyutuyorum ama ağlıyorlar gııb gıdıp bakıyorum hıcbırsey yok..
ocaktan gaz sesı gelıyor sankı ama bakıyorum bırsey yok..

vallahı iyi degılım ben...delırttıler benıo sonundaa:14::14:

bugun sinir krizi gecırdım malesef ve bu bende son yılda başladıı...ve son aylarda arttı..

çocukları uyuttum ..eşimde benden önce horul horul uyudu bır guzell..iş yok güç yok...
bende o sıraa hem iş yap hem cocuk bak bende orucum ve kansızım hıc halım yok elım ayagım tutmuyorr...

......
çıldırmamk elde degıl...
"bilmiyorummmm şunu yapp ,bilmiyorummmm al şu cocugu ,bilmiyorummmm bu niye ağlıyor bi baksana .vs vs
yaa halını gorsenızz uzatmıs ayaklarını uykusunu almış bır guzell ıftara kalmıs son 1 saat
ben de saçım basım bır yanda bır kucagımda ufak bebegım bır elımde kaşık yeke yapıyorum bır yandada beyfendının emırlerını yapıyorum...
......
iftar sofrasına oturdum 10 daka kaldıı dayanamadım hala bıse yokmus gıbı pişkin pişkin gülüyoo su yu getırmedınmı hayatım bilemm nee...
bende bagırdırmm kalk all yeter bee elın ayagın tutuyo bu nee ezıyetın ne bana bende sneın gıbı orucumm ..bır kerede ben demeden sen yardım et bana dedım bır yandanda aglıyorum
..gıttım cocukların odasınaa bır guzel perdeyı ındırdım sınır krızı gecırdım yastıkları ısırıyorum flaan cocuklar ağladıgımı duymasın dıyee
.......
psikologa gıdecegım kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum zaten bır sendır bu ataklar var bende bır keresındede kapının camını ındırmıstım yumrugumlaa...
son aylarda arttı bu ..
birde yasadıgım anı tekrar yasıyorum ve bu cok sıklastı bende...kafayımı yıyorum ne ...olacak bır olayı hemen bılıyorum

Kendini bukadar yıpratma madem seni sallamıyor sende onu sallama çnce kendi huzurun ve sağlığın için napman gerektiğini iyi düşün sağlığını elinden bırakma sakın bak maşallah negüzel evlatların var.Allah sana bunu yapanlara cezasını verecektir o sorumsuz kocayada dersini verecektir.Madem huzurun yok o evde biran önce iyi düşün ona göre hareket et.En önemlisi senin kendin ve sağlığın evlatların.Allah yardımcın olsun ve inşallah sabrın sonu selamet bu sıkıntılarını atlatıcaksın inşallah.Lütfen daha fazla kendini üzdürme kimsenin kulağı duymaz sen kendini düşün artık

......
çıldırmamk elde degıl...
......
.......
son aylarda arttı bu ..

canım kesinlikle psikolog yardımı almalısın belki kocanın hareketlerini abartıyorsundur aklında şüpheler düşünceler bu hale getirmiştir seni bilmiyorum ki... :26: bir de kocanla hiç konuşmuyormusun bu sıkıntılarını noldu dediğinde söyle her şeyi sakince içine atma hiç bi şeyi...:50:

hayatım benim ya başıma en son gelmesini istediğim şeydir bu o kadar lanet bişey anlıcağın bi anda kendini bir başına çaresiz bulursun annemde yaşadı bunları çocu zaman. ama ne diyim durum zor annem bu konularda en çok gözyaşı dökenlerdendir sanırım. o zamanları hatırlıyorumda babamın fısır fısır konuşmaları hatta bizi o kadınla bile tanıştırmıştı yanında çalışan elemanıydı . çocuk varsa karıştırma derim bu işe ben karıştım keşke karışmasaydım diyorum bazen keşke babamın bu yönünü bilmeseydim. annem o zamanlar çok çaresizdi çünkü elinde bir kanıt yoktu zaman zaman kendi kendine kurmaya bile başlamıştı başka ailesi var o kadından birde çocuğu var diye . çoğu kez babamın telefonda aşkım deyişlerine şahit oldum işin acı tarafı anneme bu kelimeyi bir kez olsun söylememiş olması. ne enteresandır hep inkar ederler üsteleyincede kızıp bağırır isyan ederler üste çıkmayı çok iyi bilirler. benim babm asabi biriydi o yüzden ananemler tarafından mesele örtüldü o gün bugün açılmadı mesele belki hala devam ediyodur tabi orasını allah bilir. biraz zor bir dönem geçiriceksin orası kesin ama galiba insan en çok bu tür durumlarla yüzyüze geldiğinde ne yapacağını tamamen bilir hale geliyo herşeyden önce bu durum bir yanlış anlaşılma değilde gerçekse kendinden taviz verme 2. şansı hiç verme çünlü seni hiç önemsemiyo demektir bir ömür bu kuşkularla geçmez durum kesinleşirse ver bavulu gitsin uğraşma tatlım

Canım samimiyetine inanıyorum ama bu sinir krizleri vs eşinin ilgisini üstüne cekmene ne yazık ki faydası olmaz.Ben bu biraz da eşinin ilgisini üstüne cekmek için yaptığını düşünüyorum.
Benim arkadasımında eşiyle ilgili sorunları vardı tutturdu panik atak oldum ben diye nedense sadece eşiyle ilgili bi durumda geliyordu bu ataklar.Sonra kapandı muhabeti eşi de düzelmedi.Yani Allah korusun sağlık bu böyle şeyler için kullanılmamalı.
Psikologa da gitsen,psikiyatra da gitsen senin sorunun eşin kaynaklı.Eşin düzelmeden ya da sen eşinden ayrılmadan senin sinirin psikolojin düzelmez.Sen böyle içine ata ata daha kötü olursun.Yıpranırsın.Eşinle bir çözüm yolu bulun.Böyle sinir harplerinin tek çaresi huzur.Huzurlu bir hayat.Senin böylesine kötü olman hayatında birşeylerin yanlış gittiğine işarettir.
Otur konuş eşinle sana iyi davransın cok zor birşey değil bu.Sonuçta aynı evde yaşıyorsunuz daha iyi bir sen ona da iyi gelcektir.Güzelce konuş en azın ev içinde düzgün davransın sana.çocuklarla ilgilensin,yardımm etsin ufak da olsa.

Son düzenleme:
Canım samimiyetine inanıyorum ama bu sinir krizleri vs eşinin ilgisini üstüne cekmene ne yazık ki faydası olmaz.Ben bu biraz da eşinin ilgisini üstüne cekmek için yaptığını düşünüyorum.
Benim arkadasımında eşiyle ilgili sorunları vardı tutturdu panik atak oldum ben diye nedense sadece eşiyle ilgili bi durumda geliyordu bu ataklar.Sonra kapandı muhabeti eşi de düzelmedi.Yani Allah korusun sağlık bu böyle şeyler için kullanılmamalı.
Psikologa da gitsen,psikiyatra da gitsen senin sorunun eşin kaynaklı.Eşin düzelmeden ya da sen eşinden ayrılmadan senin sinirin psikolojin düzelmez.Sen böyle içine ata ata daha kötü olursun.Yıpranırsın.Eşinle bir çözüm yolu bulun.Böyle sinir harplerinin tek çaresi huzur.Huzurlu bir hayat.Senin böylesine kötü olman hayatında birşeylerin yanlış gittiğine işarettir.
Otur konuş eşinle sana iyi davransın cok zor birşey değil bu.Sonuçta aynı evde yaşıyorsunuz daha iyi bir sen ona da iyi gelcektir.Güzelce konuş en azın ev içinde düzgün davransın sana.çocuklarla ilgilensin,yardımm etsin ufak da olsa.

milyon kere konustum canım o an için "he he diyor "tabırı caizse
ama yıne aynı ınsan hıc degısmıyorr

........

gercekten dıkkat cekmek ıcın yapmıyorum o an zaten aglamamak ııcn kednımı tuttum tuttum ama olmadıı ben tutsamda akıyor gözyaslarım napayım

yoksa cocuklarım var onları uzmek ıstemyım hıcc...

......
isteksızce sorulan" noldu" sorusunada oturupta acıklama yapma geregı bıle duymadım o anda
ama sakınlesınce konustum
bana yrdımcı olmuyorsun ..hep kendını dusunuyorsun ..neden böylesın vs vs uzar gıder anlatırsam anladınız sız
...
adam tepkı bıle vermıyor artık

eskıden olsa sarılırdı tmm aşkım ,özür dilerım vs derdı gönlumu alırdı ama yok ...
bana bakmıyor bıle ben konusurken hala tv ızlıyorr bı ara bagırdım gözlerıme bak benı dınle dıyee

"ha ha "ne var dedı kaba kaba

işte busun sen dedım
....
umursamıyorsun bıle benı dedım
...dinledi dinledii ölece gıttı yattı ıkı kelam laf bıle etmedı...
kendım çaldım kendım söyledım.........

........
şimdiki yazacagıma hıc sasırmayın artık ben gercekten şaşırmıyorum
yanıma geldı az önce ben yattı sandım
bana sırnasıyorr utanmadan
...
ya dedım sen nasıl bır ınsansın ALLAH aşkınaa hıcmı yuregın sızlamıyorr illa kendınden zorla nefret etmeme ıcın cabalıyorsun bu kadarda olmazkı dedım
ama yok hadı buyutmee 5 dakka yanıma gelsen ne var ölürmüsün ihtiyacım var dıyo halaaa......

allahım artık harbıden dayanamıyorum yaa odun mu bılmıyorum bu adam duyguları yok voıcdanı yok
hala kendını dusunuyorr
haa ben agladım boşaldım rahtladım sanıyorr
hersey bıttı tmm artık "bilmiyorum" özüne döndu gıbısınden dusunuyor ve hala kendını tatmın etme yollarını arıyorr...
...........
affınıza sıgınıyorum adet olmusum iftardan sonraa
bende gıt adet oldum dokunma dedım
olsunn sen gel ben kendımı ttamın edıcem dıyo bana yaaa
çıldıracamm ne saygı var nede anlayışşş
hanzo işte tek kelımeyleee

ALLAHIM GUNAH YAZMA BANA NOLUR AMA BÖYLE BIR KUL YARATTIN AMA NIYE 1 GR DA OLSA AKIL VERMEIDN RABBIM:14::14::14:

bilmiyorum'cum sen sıkılmışsın artık nefret etmişsin neden hala aynı evdesiniz ben bunu anlamıyorum ?? belli ki ayrılmanın bi yolunu arıyorsun böyle gider mi bu hayatın ? bi kadın kocasına bu lafları edecek ama yine birlikte yaşayacak benim aklım almıyor adamında artık umrunda değil demekki tepkisiz davranıyor evliliğinizin beyin ölümü gerçekleşmiş k.bakmayın ama bnm gördüğüm bu ...:50:

bilmiyorum'cum sen sıkılmışsın artık nefret etmişsin neden hala aynı evdesiniz ben bunu anlamıyorum ?? Belli ki ayrılmanın bi yolunu arıyorsun böyle gider mi bu hayatın ? Bi kadın kocasına bu lafları edecek ama yine birlikte yaşayacak benim aklım almıyor adamında artık umrunda değil demekki tepkisiz davranıyor evliliğinizin beyin ölümü gerçekleşmiş k.bakmayın ama bnm gördüğüm bu ...:50:

akraba evlılıgı babam asla bosandırtmaz benı
ama dayak altatma vs yoksa ..
Ki herlade o zaman bosarr ..vallaha bunuda bılmıyorum
birkere dövdu benı aama babam barsıtırdı o delıyse sen akıllı ol dedı
..

akraba evlılıgı babam asla bosandırtmaz benı
ama dayak altatma vs yoksa ..
Ki herlade o zaman bosarr ..vallaha bunuda bılmıyorum
birkere dövdu benı aama babam barsıtırdı o delıyse sen akıllı ol dedı
..

canım cok zor bi durumdasın allahım yardımcın olsun seni cokk cokk iyi anlıyorumm kendini yıpratma bu kadar olan sana oluyo onun umrunda olmuyosa seninde umrunda olmasınnnn ahh erkekler yazacak bişe bulamıyorummm

ahh ahh keske kimseye hesap vermeden
gidip dilekceni versen
ailenin ve esinin haberi olasiya kadar soylemesen
baban karsina cikip cildirip hesap sordugunda
yaptiklarini tek tek bagirip anlatip "cok istiyorsan git sen yasa ben kole degilim
bir kerede arkamda dur babalik yap" diye karsi ciksan
yiyecegin dayakmi ye
isitecegin azarmi isit
ama yeterki diren
cokmu fazla olur
benim icin demesi bile zorken
nasil yaparsin bunlari ama
sen bu feodal yapidaki aileye bir devrim yaratsan varya
hic ama hic fena olmaz
bir insan bu kadar harcanmaz ya

Allahım şu mübarek ramazan gecesinde dualarımızı kabul et..
kimseyi birinin yuvasını bozcak kadar,aldatcak kadar insanlıktan çıkarma.seven insan kıymet görsün,el üstünde tutulsun.niyeti halis olana,temiz olana en güzelini ver.seven sevilsin,üzlümesin,yuvalar bozulmasın,özellikle zaten yıpranan annelerin gözlerinden yaşlar akmasın,erkekler artık tek kadınla yetinilebileceğini hatta daha mutlu ve huzurlu olcaklarını anlasnlar,emeklerle kurdukları yuvaları işe yaramaz kendini bilmez hak hukuk tanımaz kadınlar yüzünden bozmasınlar.sen hakkımızda en hayırlısını ver Rabbim..AMİN

......
çıldırmamk elde degıl...
......
.......
son aylarda arttı bu ..

ben sana kıyamam yaaa. git muhakkak psikologa. bende gitmiştim psikologa. demişti ki sen kendini kullandırma. sen ne kadar taviz verip istediklerini yaparsan eşin o kadar yüz bulur demişti. sen bağırıp çağırmadan (yani belli etmeden) şunu da sen yapıver fln de.bağırarak kendi enerjinden verirsin o yüzden diyorum. bir de yemeğini fln neden yemiyormuşsun. kendine eziyet etme.

Bak güzel kardeşim,
1. si,
eşinin seni aldattığına inanmıyorum, bunların hepsi kuruntudan, vesveseden ibaret..
Aldatacak adamın, öncelikle cebinde parası olması lazım..
Kimse züğürt ve evli bi adamla gönül ilişkisine girmez..Bekar ve parasız olsa olabilir de, evli, 2 çocuk sahibi ve meteliksiz olunca olmazz !!!

2. si,
Sen üretilen felaket senaryolarına fazla kafa yoruyorsun.. Gereksiz..

2013 Yılı en iyi orjinal senaryo ödülünü, kk kadınlarının alacağına eminim, o yüzden onlara burdan kocaman bir alkış istiyorum..
Kırmızı halıda görüşmek üzere..

3. sü,
Şartların iyi ya da kötü, ne olursa olsun, aldatılsan dahi, şartlarını iyileştirene kadar bekleyeceksin, adeta pusuya yatacaksın.. köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin yani..

4. sü,
Psikolojik durumun,
Kansızlık depresyon sebebidir..
Psikiyatrik destek mutlaka almalısın..
Bu kadar sorunla başedebilmen zor, ilaçlar sana destek olacakdır..

Ayrıca, o, bazı şeyleri önceden biliyorum, gibi bir hisse kapılmanın adı, DEJAVU..
Psikolojik bir sorum değil, herkes yaşar bunu..
Gün içinde yaşadığın 30 sn. 1dk. arasındaki bir dilimi, sanki önceden yaşamışsın hissine kapılırsın ve şimdi şunu yapacağım, yanımdaki şimdi şunu diyecek vs vs durumu oluşur..
Tam bir bilimsel açıklaması olmamakla beraber, unutulmuş ya da hatırlanmayan rüyaların, gerçek hayatta hatırlanması, gibi açıklamasıda vardır..

Son olarak canım,
Bu kadar korkma babandan, herşeyi yer ve zamanını kaçırmadan anlat..Gereksiz bir korkuya kapılmışsın ona karşı..
Unutmaki ağlamayana meme yok..
Sen anlatmazsan o bilemez ve boşuna yalnız kalırsın..

canım dediklerime üzülme ama bunları duyman lazım..biz senin kötülüğüne uğraşmıyoruz, tanımıyoruz ki seni sadece kendimizi senin yerine koyuyoruz bayanız sonucta duygusalız vs.. arada bazı arkadaşlar dizi vs demiş olabilir inanmayabilirler herkesin kendi düşüncesidir..o düşünceyi de buraya usluplu bir şekilde yazabilirler yazmalılar da..o düşüncede olacak bu da olacak..ben şöyle düşünüyorumki kocanın sana su getirirmisin hayatım deyişinde bile bi alay seziyorum..yani sen onun oyuncağısın istediği zmn oynuyor senle istemediği zmn yüzüne bile bakmıyor..sen dertlerini anlatıyorsun yüzüne bile bakmıyor,ilgilenmiyor,umursamıyor ne seni ne çocuklarını..perdeyi indiriyorsun odada delirmişsin içinden "amaaaan onla mı uğraşcam" diyordur..sonra senin ağlaman kesilince kendi ihtiyacı olduğu için sana yanaşıyor, seni resmen kullanıyor.. kendini kullandırtmaya devam edersen onun gözünde değersiz bir varlık olursun..bırak konuşma 1hafta fln..su mu yemek mi..sofra hazır gelirse gelir..yatagını da ayır.."senle yatmak istemiyorum" de olabilir istemeyebilirsin ama böyle böyle ondan kopmaya başladığını göstereceksin..ve seni tek kurtaracak şeyin ekonomik gelir olduğunu düşünüyorum..bazı arkadaşlar yazmış şöyle yerler var oralara gir bi bak, ya da bende aynı durumdaydım kredi gelmesini bekliyorum çocuklarımla işime gidip gelebilmek için vs. ısrarcı ol..kpss ye gir..açık konuşayım pek bi puan alamayacaksın inş alırsın tabiki bunu dilerim ama liseyi bitireli uzun yıllar oldu dedin e epeydirde bu sinir krizlerin arttı ne ara çalışacaksın..ama tabiki sınavına çalışabildiğin kdr çalış gir..sakın ama sakın 1 çocuk daha yapma..gizliden de olsa hep korun çünkü bu adama güven olmaz..o çocuğu bi tek sen düşünüyosun onun umrunda değilki çilesini kahrını sen çekiyorsun o geziyor,karı kız peşinde koşuyor..ekonomik gelirin olduktan sonra onun laflarını,aşağılamalarını çekmek zorunda kalmazsın..ay o kim oluyor ya böyle olaylarda da deliriyorum resmen..senin kendine hayrın yok be adam başkalarına yap yapma vs demek neyine..karın tabi bazı şeylerini kısıtlamak istersin anlarızda onunki çok aşıyor bunu..bir de şunu diyeceğim..kocan kendi telefonunu verip al ara demiş sana, sen de aramışsın yine kadın açmış telefonu (erkek açsa sen dicektinki şimdi erkek açıyor onceden hep kadın açıyordu bu telefonu..sana bunu dedirtmemek için yine kadın açıyor telefonu bence ve sana düşündürtmek istediği şeyi düşünüyor "kocam hiç şaşırmadı kadın çıktığına") kadın telefonu açıyor sonrasında o kadının kocası "kocana güvenmiyorsan banane" gibi bi laf ediyor..hangi koca bunu der Allah aşkına..sen kendi kocanı düşün..bir kadın seni arıyor sonra kocası diyorki kocana güvenmiyorsan bilmem ne..bu ne ya..böyle bir diyalog olabilir mi..koca derki ne diyor bu telefonla arayan kadın..ne demk istiyor bi durumu öğrenmeye çalışır..pat diye kocana güvenmiyorsan banane mi der..kocan seni parmağında oynatıyor ama bir zaman sonra dakka başı tekrarladığı " yeni bir kadın alıcam" lafını da uygulayacak yavaş yavaş seni alıştıra alıştıra üstüne bir kadın getirecek diye korkuyorum ben..."hayır"demeyi bil kendini ezdirme bu kocan dahi olsa ki böyle koca daha başka şeyleri hak ediyor..evet zor durumdasın gelirin yok ailen vs kimse arkanda değil ama bi düşün bişeyler başardığında küçük bi yerde dükkan gibi bişey açtığında para kazanmaya başladığında kimse sana diyemeyecekki ben şöyle akıl verdim de şöyle olduda yani kendin başaracaksın kimseye minnetin olmayacak..hayatın zor yüzün hiç gülmemiş doğrudur..ama çocuklarını düşün..sorumsuz bi babaları var ve ses çıkarmayan sinmiş bi anneleri mi olsun yoksa sorumsuz bi babaları var ve ayakta durabilmiş okula gittiğinde cebine harçlık koyan bi anneleri mi olsun..zor olacak ama yap inan ki farkı göreceksin..buraya yazan arkadaşlar nasıl yapman gerektiğini söyler sana özelden konuş onlarla..ama dediğim gibi kocana prim verme,seni parmağında oynatmasına izin verme..hadi sen kendimden geçtim diyosan çocukların için buna izin verme..al ya babanı al kocanı al karşına nedir yani zaten seni bu hale sokan da onlar değil mi karşına alsan nolacak, evde sinir krizleri gerçimenden çok daha iyidir bence...ne yap et ekonomik gelir elde et..bunu araştır..umarım gönlünden nasıl olması geçiyorsa öyle olur..bir ara Allahım önüme ser bu gizli saklı işlerini derdin ama ben o zmn bile gönlümce olsun die dua etmeni isterdim..önüne serildi ama sonuç aynı çünkü..hadi diyelimki kocan aldatmadı buraya giren o kdr kişi uyduruyor diyelim, e bu gizli saklı işlerin ne kardeşim niye beni şüphelere sokuyosun niye her işini açık seçik yapmıyosunda fırıldak gibi her yöne dönüyosun...senin aklın onda yok ama o erkek sen kadın işte ve o çalışmayayım diyor sen çalışayım diyosun ona da izin yok sen kime izin vermiyon ya bak gene delirdim..

bilmiyorum akıl ve ruh sağlığını kroumaya bak ilk etapta.kendini mutlu edecek şeyler yap,düşünmemeye çalış.kendini meşgul et.unutma ruh sağlığın elden giderse herşey elden gider.

Back
X