inanamıyorum hamileyim:))))

goncak4

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
554
1
316
kızlar daha bu sabah öğrendim.eczaneden bi test aldım ve çift çizgiyi gördüm:)))daha doktora bile gitmedim sizlerle paylaşmak istedim:)inanamıyorum daha..:CüvCüv:

tebrikler, süper bi haber..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... darısı biz olmayanların başına..

çok teşekkür ederim arkadaşlaropuyorumnanaktaninşallah darısı başınıza.daha dün buradaki yazılara bakıp off benim ne zaman olacak diyodum sadece bi günde çok şey değişebiliyo...herşey gönlünüzce olsuna.s.

Tebrik ederim bende Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım banada nasip et lütfenn :Saruboceq:

tebriklerr......
bende salı sabahı yaptım test benimde pozitif çıktı. bende doktora gitmedim daha...
ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR....

çok teşekkür ederim hepinizekaydirigubbakcemile5seni de tbr ederiz ekimm eve binlerce kez şükürler olsun

Tebrikler Allah elinize sağ salim bebeğini zamanında ve sağlıklı şekilde almayı nasip etsin :Saruboceq:

kızlar daha bu sabah öğrendim.eczaneden bi test aldım ve çift çizgiyi gördüm:)))daha doktora bile gitmedim sizlerle paylaşmak istedim:)inanamıyorum daha..:CüvCüv:

allh analı babalı buyutsun vede kucagına almayı nasıp etsın allh su mubarek gunde avuc acıpta ısteyen herkese hayırlısıylan hayırlı bebekler vermeyı nasıp etsın vede kımsenın kucagını bos bırakmasınn ınş bızlerde bır gun o cift cizginin mutlulugnu yasarızz kurban oldugum yarabbı....

tebrik edrim Allah isteyen herkese yaşatsın inşalah hayırlısıyla sağ salim kucagına almayı nasip etsin

teşekkür ederim darısı hepinizin başına kızlar.olumunekankayizsmilebugün doktora gittim gebelik kesesini gördüm daha kalp atışları yok onu da görmeyi nasip etsin allah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…