İnanamıyorum...Hamileyim...

bahar616

yağmur % emir
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.443
1.744
248
Tekirdağ
günaydın kızlar inanamıyorum hakikaten ya hamileyim.... bu sabah test yaptım ve kapkalın iki çizgi gördüm.:16:

fotoğrafını çekip koyacaktım ama fotoğraf makinemin şarzı bitmiş :) ya çok değişik bir duygu bağıra çağıra sevinmek istiyorum ama yapamıyorum.

duygularımı dışa vuramıyorum sabah sabah herkeze haber verdim :9::9::9::9:

bir burası kaldı ona da vereyim de kusur kalmasın :1: kızlaqr gerçekten ya ilk bu ay korumasız ilişkiye girdik ama hissediyordum olucağını ve oldu... bugün orucum yarın kan testine gidicem... okuyan herkese teşekkür ederim ... duygularımı şuan tam net açıklayamıyorum kendim alışayım bu duruma daha iyi yazarım :54::54::54:

ooo çook sevindim Allah kucağınıza almayı da nasip etsin...:49:

günaydın kızlar inanamıyorum hakikaten ya hamileyim.... bu sabah test yaptım ve kapkalın iki çizgi gördüm.:16:

fotoğrafını çekip koyacaktım ama fotoğraf makinemin şarzı bitmiş :) ya çok değişik bir duygu bağıra çağıra sevinmek istiyorum ama yapamıyorum.

duygularımı dışa vuramıyorum sabah sabah herkeze haber verdim :9::9::9::9:

bir burası kaldı ona da vereyim de kusur kalmasın :1: kızlaqr gerçekten ya ilk bu ay korumasız ilişkiye girdik ama hissediyordum olucağını ve oldu... bugün orucum yarın kan testine gidicem... okuyan herkese teşekkür ederim ... duygularımı şuan tam net açıklayamıyorum kendim alışayım bu duruma daha iyi yazarım :54::54::54:

ayyyyyyy baharcım sen çok istiyodun bebek :)) çokkkk sevindim Allah tamamına erdirsin.. evlat dünyanın en güzrl şeyi :))

canım hayırlı olsun çok sevindim.belirtilerin neler paylaşabilir misin.

tabi canım bir haftadır var benim belirtilerim az az mide bulantısı kasık ağrım aşırı derecede uykuya düşkünlük normalde çok uyumayan ben gece gündüz uyur oldum... Karnımda şişlik vardı gaz sorunum vardı galiba birdee çok tuvalete gidiyorum ...

şimdiden bu kadar midem bulanıyorsa önümüzdeki ayları düşünemiyorum :1:

Böyle işteeee daha benim anlamadığım belirtiler olabilir birde göğüs ucum acıyor ama sadece dokununca :53:

tabi canım bir haftadır var benim belirtilerim az az mide bulantısı kasık ağrım aşırı derecede uykuya düşkünlük normalde çok uyumayan ben gece gündüz uyur oldum... Karnımda şişlik vardı gaz sorunum vardı galiba birdee çok tuvalete gidiyorum ...

şimdiden bu kadar midem bulanıyorsa önümüzdeki ayları düşünemiyorum :1:

Böyle işteeee daha benim anlamadığım belirtiler olabilir birde göğüs ucum acıyor ama sadece dokununca :53:

aman minicik bebeğinin gelişmesini de görürmüşüz :)))
eee eşinde çok istiyodu hatırladığım eşin naaptı duyunca :)) kimi erkek şok oluyo kimisi göbek atıyo da mesela benimki şooook bikaç gün mala bağlamıştı resmen :))

aman minicik bebeğinin gelişmesini de görürmüşüz :)))
eee eşinde çok istiyodu hatırladığım eşin naaptı duyunca :)) kimi erkek şok oluyo kimisi göbek atıyo da mesela benimki şooook bikaç gün mala bağlamıştı resmen :))

ya aslında biliyordu günümün geçtiğini falan akşam nöbetçi eczane aradk aldık testi yap hadi dedi yapmam dedim sabah yaptım o uyuyordu uyandırdım bak dedim teesti gösterdim o ne yaaaaaa diyo ne bil bakalım dedim güldü :9:
Tamam tamam tebrik etme sen beni dedim çıktım evden iş saatim gelmişti zatennnn şok oldu uyku sersemi öyle bakınıyordu ben çıkarken akşam belli olur asıl durumu :16:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin baharcım darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına inşallah :1:

Hayırlı olsun, ne güzel hiç yormamış bekletmemiş bebişin seni :nazar:
bende korunmayı buay bıraktım vee 3 haftalık hamileyim, sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah :34:

Hayırlı olsun, ne güzel hiç yormamış bekletmemiş bebişin seni :nazar:
bende korunmayı buay bıraktım vee 3 haftalık hamileyim, sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah :34:

teşekkür ederim sizinkiside hayırlı olsun :emir_bebek: allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :nazar:

sizi de hiç uğraştırmamış hemen gelivermş :16:

Tebrikler canım :nazar: semek sende Mart annesi olacaksın guruba gel beraber ilerleyelim :))

Back
X