İnanamıyorum...Hamileyim...

çok teşekkürler çok güzel bir duygu ya hele o kalp atışını duymak inanılmaz birşey :16::16::16: :52:

ya krakerden tiksindim tek onu yiye yiye ne yapcam hiç bilmiyorum

Hay Allah.. geçicek inşallah da.. 4. aydan sonra azalır zaten yavaş yavaş.. 9 ay diyenlerde olmuş.. benim bildiğim 9 ay bulantı olmuyo öyle insanların kesin mide rahatsızlığı oluyomuş canım haberin olsun.. yani takma sakın öyle bişieyim olacak mı diye :)) bulantılarında geçecek hayırlısıyla inşallah..

Hay Allah.. geçicek inşallah da.. 4. aydan sonra azalır zaten yavaş yavaş.. 9 ay diyenlerde olmuş.. benim bildiğim 9 ay bulantı olmuyo öyle insanların kesin mide rahatsızlığı oluyomuş canım haberin olsun.. yani takma sakın öyle bişieyim olacak mı diye :)) bulantılarında geçecek hayırlısıyla inşallah..

inşallah inşallh tek temennim o birde bebeğimi elime almak bakalım günler nasıl geçicek :1:

hayırlı olsun sağlıklı mutlu olun bebişciğinizle.

Son düzenleme:
Merhabalar...

Hayırlı olsun sağlıklı bebişlerimiz olsun ;)

Ben de çok uzun zamandır takip ediyorum forumu ve farklı farklı konuları. Sonunda Allah ım bize de nasip etti bebişimiz yola çıktı :)
Süreçten bahsetmek istiyorum size. Bir yıllık evliyiz ve artık bebek sahibi olmak istedik eşimle. Yumurtlama zamanını takip ettik ve ben internetten araştırmalara başladım olursa en erken hang yöntemle hangi tarihte öğrenebilirim diye. Bir yerde son ilişkiden 4-5 gün sonra beta hcg ile öğrenilebileceğini okudum belki de ben yanlış okudum ama o gün herşeyin başlangıcı oldu. Test yaptırdım sonuç 4,6 çıktı sınır 5 arada kaldım hemen tekrarlamak istedim ama saçma geldi. Bu ayın 3 ve daha regl olmama 8 gün vardı bu 4,6 çıktığında. Sınır olunca ben duramadım ayın 7 sinde tekrar kan verdim bu arada eczaneden de iki tane test aldım ve yaptım pozitif çıktı. beta hcg de 128 çıktı ve hamileyim diye düşündüm. Ama gerek burda gerekse başka yerlerden okuduklarım kafamı çok karıştırdı riskler çoktu. Ertesi gün iki tam-ne daha test aldım eczneden ilki negaztif çıktı diğerini sabah uyanınca yaptım pozitifti bu arada 128 çıkan tahlilden sonraki 2. gün olmuş oldu. tekrar tahlil yaptırdım ayın 9 unda . veee 246 yani ikiye katlamış yani hamişim çok şükür :)))))))))))) doktorumla görüştüm onayladı.
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. İnanmak ve iyi düşünmek çok önemli sakın olmazsa diye düşünmeyin nolur.

Son düzenleme:
günaydın kızlar inanamıyorum hakikaten ya hamileyim.... bu sabah test yaptım ve kapkalın iki çizgi gördüm.:16:

fotoğrafını çekip koyacaktım ama fotoğraf makinemin şarzı bitmiş :) ya çok değişik bir duygu bağıra çağıra sevinmek istiyorum ama yapamıyorum.

duygularımı dışa vuramıyorum sabah sabah herkeze haber verdim :9::9::9::9:

bir burası kaldı ona da vereyim de kusur kalmasın :1: kızlaqr gerçekten ya ilk bu ay korumasız ilişkiye girdik ama hissediyordum olucağını ve oldu... bugün orucum yarın kan testine gidicem... okuyan herkese teşekkür ederim ... duygularımı şuan tam net açıklayamıyorum kendim alışayım bu duruma daha iyi yazarım :54::54::54:

canımtebrıklerr kaçıncı gundeyaptın testtııı....ne gıbı belırtıler yasadın bende ılk korunmasız ılıskı yasadım bu ay ve beklemedeyımmm ve hiç bir belirtim yokkk sen neler yasamıstınn cvp verırsen cok sevınırımm???:))

Merhabalar...

Hayırlı olsun sağlıklı bebişlerimiz olsun ;)

Ben de çok uzun zamandır takip ediyorum forumu ve farklı farklı konuları. Sonunda Allah ım bize de nasip etti bebişimiz yola çıktı :)
Süreçten bahsetmek istiyorum size. Bir yıllık evliyiz ve artık bebek sahibi olmak istedik eşimle. Yumurtlama zamanını takip ettik ve ben internetten araştırmalara başladım olursa en erken hang yöntemle hangi tarihte öğrenebilirim diye. Bir yerde son ilişkiden 4-5 gün sonra beta hcg ile öğrenilebileceğini okudum belki de ben yanlış okudum ama o gün herşeyin başlangıcı oldu. Test yaptırdım sonuç 4,6 çıktı sınır 5 arada kaldım hemen tekrarlamak istedim ama saçma geldi. Bu ayın 3 ve daha regl olmama 8 gün vardı bu 4,6 çıktığında. Sınır olunca ben duramadım ayın 7 sinde tekrar kan verdim bu arada eczaneden de iki tane test aldım ve yaptım pozitif çıktı. beta hcg de 128 çıktı ve hamileyim diye düşündüm. Ama gerek burda gerekse başka yerlerden okuduklarım kafamı çok karıştırdı riskler çoktu. Ertesi gün iki tam-ne daha test aldım eczneden ilki negaztif çıktı diğerini sabah uyanınca yaptım pozitifti bu arada 128 çıkan tahlilden sonraki 2. gün olmuş oldu. tekrar tahlil yaptırdım ayın 9 unda . veee 246 yani ikiye katlamış yani hamişim çok şükür :)))))))))))) doktorumla görüştüm onayladı.
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. İnanmak ve iyi düşünmek çok önemli sakın olmazsa diye düşünmeyin nolur.
sanada hayırlı olsun canım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah allah isteyen herkeze versin :16::16::16:

canımtebrıklerr kaçıncı gundeyaptın testtııı....ne gıbı belırtıler yasadın bende ılk korunmasız ılıskı yasadım bu ay ve beklemedeyımmm ve hiç bir belirtim yokkk sen neler yasamıstınn cvp verırsen cok sevınırımm???:))

ben tam regl günümde yaptım pozitif çıktı bir gün sonra da hastaneye gtitim kan testi için orada da değeim yüksek çıktı yani hiç günümde regl olmama hep altı gün önce olurum ona göre hesaplarsak 6 gün geçmiş oluyor :1:

aslındsa belirtiler adet belirtileri ile aynıydı ama şuan ki belirtiler inanılmaz kötü hiç kalkamıyorum hep uyuyasım var ve devamlı çıkartıyorum birşey yiyemiyorum mide bulantıları beni öldürecek şu günleri bi atlatsam :1:

istiyorsan inşallah olur güzelim bekle bakalım hayırlısı :16::16::16:

ben tam regl günümde yaptım pozitif çıktı bir gün sonra da hastaneye gtitim kan testi için orada da değeim yüksek çıktı yani hiç günümde regl olmama hep altı gün önce olurum ona göre hesaplarsak 6 gün geçmiş oluyor :1:

aslındsa belirtiler adet belirtileri ile aynıydı ama şuan ki belirtiler inanılmaz kötü hiç kalkamıyorum hep uyuyasım var ve devamlı çıkartıyorum birşey yiyemiyorum mide bulantıları beni öldürecek şu günleri bi atlatsam :1:

istiyorsan inşallah olur güzelim bekle bakalım hayırlısı :16::16::16:

allah bı an evvel kucagına almayı nasıp etsın cnmm sağlıklaa inşallahh,

canım benimde sattan bu yana 18 ci gün,mide yanması harcınde bişey yaşamıyorum,idrarım cok acık sarı oldu ve göğüslerde hassasiyet flnda yok hiç bir belirti yaşamıyorum bunlar harıcınde gayet benim yani:) ama rahatım olmassa bıdhakı ay inşşallh dıyorum allah nasıl nasıp ederse,sağdece gun beklemek ınsanı snır ediyor 9 gun var reglime ve ben oturupp kalkarken hep hamişmişim gibi hissediyorum ole hareket edıyorum kasıyorum kendımı:)çok komık oluyorr sankı ordaymısta ona zarar verıcekmişim gibi gelıyorr:) eğer hamış olursam süpriz olacak...:D

allah bı an evvel kucagına almayı nasıp etsın cnmm sağlıklaa inşallahh,

canım benimde sattan bu yana 18 ci gün,mide yanması harcınde bişey yaşamıyorum,idrarım cok acık sarı oldu ve göğüslerde hassasiyet flnda yok hiç bir belirti yaşamıyorum bunlar harıcınde gayet benim yani:) ama rahatım olmassa bıdhakı ay inşşallh dıyorum allah nasıl nasıp ederse,sağdece gun beklemek ınsanı snır ediyor 9 gun var reglime ve ben oturupp kalkarken hep hamişmişim gibi hissediyorum ole hareket edıyorum kasıyorum kendımı:)çok komık oluyorr sankı ordaymısta ona zarar verıcekmişim gibi gelıyorr:) eğer hamış olursam süpriz olacak...:d

saol canım ..

çok erken daha şimdiden kendine öyle alıştırma ahhhh ahhh sonra çok ararsın o günleri :) :) şaka tabi de çok erken bu ay olmazsa bir daha ki ay olur inşallah en kısa sürede sevinçli haberi alırısn :34::54:

Tabiki ederim Allah anali babali büyütsün ins okuyunca benimde öğrendiğim ilk guN geldi ay kabına sığmıyor insan :))

Tabiki ederim Allah anali babali büyütsün ins okuyunca benimde öğrendiğim ilk guN geldi ay kabına sığmıyor insan :))

teşekkür ederim..... ilk öğrenmek farklı tabide ilerledikçe insan daha güzel şeyler hissediyor küçücük birşeyin karnında büyümesi çok farklı bir duygu :16::16:

Allah sağlıkla kavuşmak nasib etsin :) Ancak oruç tutmasan iyi olur bence hamileyken......

Back
X