Gebeliğe Hazırlık İnanamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zanylife

Meleğim..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
484
233
103
Bursa
Kızlar sanırım halen şoktayım yazmasam olmazdı sabah test yaptım elim ayağım halen titriyor inanamıyorum :) inşallah olmuştur iş çıkışı kan vericem bir de öyle kesinleştiricem dualarınızı eksik etmeyin nolur

IMG_20180421_084416.webp

Hayırlı olsunnnn adetin 6-7 gün geçmiş gibi tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah

Kızlar sanırım halen şoktayım yazmasam olmazdı sabah test yaptım elim ayağım halen titriyor inanamıyorum :) inşallah olmuştur iş çıkışı kan vericem bir de öyle kesinleştiricem dualarınızı eksik etmeyin nolur

Eki Görüntüle 2139121
Hayırlı olsun. Baya koyu çıkmış güzel bi değer çıkacağına eminim. İnşallah sağlıkla sorunsuz devam eder hamileliğin :dua:
Keseyi falan görmeden etrafındakilere söylememeni tavsiye ederim.

Adetim dündü sadece kahvetrngi çok az akıntım vardı iki gündür testi yaptığım an çıktı böyle kan testinden sonra inanıcam
İkinci çizgi net çıkmışta ondan dedim sana tavsiyem kalp atışını duyana kadar gizli kalsın gebeliğin eşinle sen bil tekrar hayırlı olsun

Eki Görüntüle 2139121
Maşallah canım seni uğurlu bi topiğe etiketlicem allah bağışlasın çok mutlu oldum

Eki Görüntüle 2139121
Hayirli olsun canimm insallahh saglikli bi hamilelik olur ve saglikli bi sekilde gelir bebisin bizlere de boyle cift cizgiyi gormek nasip olur insallah

Eki Görüntüle 2139121

Tebrik ederim. Çok güzel çok heyecanlı tarifsiz bir an. İnsanın çığlıklar atıp ben hamileyimmm diyesi geldiği an :) Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Hayirli olsun canimm insallahh saglikli bi hamilelik olur ve saglikli bi sekilde gelir bebisin bizlere de boyle cift cizgiyi gormek nasip olur insallah
Aminnnn canım inşallah kan sonıcunu bekliyorum şuan ovülasyon testi ile bu ay denedim çok şükür

Tebrik ederim. Çok güzel çok heyecanlı tarifsiz bir an. İnsanın çığlıklar atıp ben hamileyimmm diyesi geldiği an :) Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Ay evet öyleymiş çok çom çok heyecanlıyım zaman geçmiyor şuan kan verdim bekliyorum

Back
X