böyle durumlar benim de başıma sık geliyor
duamı ediyorum ediyorum istediğim oluyor sonra şükür namazı kılıyorum
istediğimi elde ettikten bir süre sonra duruma alışıyorum ne dua kalıyor ne başka birşey
sonra başıma kötü bir olay geliyor tekrar başlıyorum duaya sonra tekrar şükür namazları vs.
Bazen de istediğim birşey olunca amaaaaaan olacağı varsa olur diyerek üşeniyorum ve dua etmiyorum bile
Bu geçici bir dönem içinden hiiiiiç gelmemesini çok iyi anlıyorum ama zorlaman gerekiyor kendini
Bu konulardaki sohbetleri,kıssaları dinleyebilirsin mesela insanı çok güzel gaza getiriyor
Hiçbirşeye ihtiyacımız olmasa bile herşeyimizin oldugunu düşünüp hayat tıkırında gitse bile aldıgımız nefes,dokunup hissedebilmeye,gülebildiğimize bile şükretmemiz lazım
Bu yorumumu okurken bi tane salavat getir mesela ,ertesi gün salavatın yanına sübhaneke ekle bir süre öyle oku,sonra başka bir dua ekle.Böyle yavaş yavaş yaptıgında bir süre sonra alışkanlık oluyor bırakmak istemiyorsun. Çok basit şeyler yap öyle duaları 15454534654 kere okuyacagım diye şartlama kendini ( hadisler dışında tabi onların adetleri de öyle astronomik değil )
Başımıza bir musibet gelmesini beklememeliyiz yoksa gerçekten ağır oluyor imtihanlar ve isyan boyutuna gelebiliyoruz Allah korusun