İnancı olan doktor insan yok mu acaba hiç?

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bir arkadaşım 1 yıl önce halileliğini doğum yaparak sonlandırdı.
hastane hastane gezdi. doktor doktor gezdi . prof. ler gördü.
en son bebeğin doğduğu anda ameliyat olması gerektiği söylendi ki doğar doğmaz ameliyat olmalıydı.
yaşama şansı ise verilmiyordu bile ameliyatta.
o nedenle onun kararı suni sancı ile sonlandırmak oldu.
bu onun kararıydı.
inşallah sizin bebeğinizin büyük bi sorunu yoktur ve iyi olur.

doktorlar çok açık sözlü . oğlumun öğretmeni de rahatsızdı. ve rahatsızlığını 10 gün önce buldu doktorlar. kaç ay , kaç yıl yaşayacağını kadının yüzüne söylemiş doktor. düşünebiliyor musunuz şoku.
kadının 3 tane küçük çocuğu var. .

Büyük ihtimalle arkadaşınızınkiyle aynı durum en fazla 1hafta ya da 4 aya kadar yaşayabiliyorlarmış

ALLAH BEBEĞİNE DE SAĞLIK VERSİN CANIM SIKMA CANINI ALLAH ŞİFA VERSİN YETER Kİ BİR BAKARSIN Kİ ÇOK SAĞLIKLI OLUR YARIN KANDİL MİRAÇ KANDİLİ BOL BOL DUA ET

sağolun inşallah iyileşir sağlıklı doğar dnyalar benim olur o zaman daha ne isterim ki inşallah sağlıklı doğar yavrum

sağolun inşallah iyileşir sağlıklı doğar dnyalar benim olur o zaman daha ne isterim ki inşallah sağlıklı doğar yavrum
İnşallah Rabbim bu 3 aylar yüzü hürmetine yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın ben de bebek isteyen biri olarak çok isterim sağlığına kavuşmasını bebeğinin bol bol dua et cinsiyeti belli m,?

İnşallah Rabbim bu 3 aylar yüzü hürmetine yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın ben de bebek isteyen biri olarak çok isterim sağlığına kavuşmasını bebeğinin bol bol dua et cinsiyeti belli m,?

kızım olacak inşallah. Annelik gibi gzel bi duygu yok daha şimdiden hissediyorum Allah nasip eder inşallah hemen

kızım olacak inşallah. Annelik gibi gzel bi duygu yok daha şimdiden hissediyorum Allah nasip eder inşallah hemen

Şunu söyleyeyim ikili tarama üçlü tarama çok takılma onlara bilmiyorum bilgin var mı hiç bir doğruluğu yok. Allah nasip ederse tekrar bana hiç birini yaptırmayacam boşuna moral bozuyo.

Şunu söyleyeyim ikili tarama üçlü tarama çok takılma onlara bilmiyorum bilgin var mı hiç bir doğruluğu yok. Allah nasip ederse tekrar bana hiç birini yaptırmayacam boşuna moral bozuyo.
nasılsınız.
kaç aylık hamilesiniz şu an .
inşallah doktorlar daha olumlu şeyler söylemeye başlamıştır kızınız için.

nasılsınız.
kaç aylık hamilesiniz şu an .
inşallah doktorlar daha olumlu şeyler söylemeye başlamıştır kızınız için.

25. haftadayız yani 6 ayımız bitti. aynı şeyleri söylüyorlar hayırlısı bakalım

Doktorların inançlı olup olmayacağının kararı sizin ne haddinize? Sizi ilgilendirebilecek tek konu doktorların hastayla olan üslubu. O konuda istediğiniz kadar şikayet edin ama gerisi sizi bağlamaz.
Geçmiş olsun.

Doktorların inançlı olup olmayacağının kararı sizin ne haddinize? Sizi ilgilendirebilecek tek konu doktorların hastayla olan üslubu. O konuda istediğiniz kadar şikayet edin ama gerisi sizi bağlamaz.
Geçmiş olsun.

sağolun. evet saygısız demek gerekiyor o zaman ama saygı da inançtan gelir. beni onlar ilgilendirmiyor zaten anlayışsız davranıp konuşmaları beni yıpratıyor zaten bir acım var ve hasta insanlar hor görülebilir şeklinde bir algıyla yaklaşmaları bizi üzüyor.

çok ama çok yanlış bir düşünce.. eğer dediğiniz gibi hiçbir doğruluğu olmasa doktorlar yapmazlar zaten.. kaldı ki o testler sayesinde ne ile karşı karşıya kaldığınızı biliyorsunuz şu an.. siz yapıp yaptırmamakta özgürsünüz tabi ama lütfen insanları yönlendirmeyin..

sağolun. evet saygısız demek gerekiyor o zaman ama saygı da inançtan gelir. beni onlar ilgilendirmiyor zaten anlayışsız davranıp konuşmaları beni yıpratıyor zaten bir acım var ve hasta insanlar hor görülebilir şeklinde bir algıyla yaklaşmaları bizi üzüyor.
Saygı inançtan gelir?

hanımefendi doğru bu doktorların bazıları vicdansız ve kötü ben olanı söylemelerine değil dalga geçer gibi bu bebeği doğuracak mısınız sen salak mısın der gibi bakışlara canım yanıyor bi de sizingibi insan halinden anlamaz insanlara sizi ıslah etsin Allah ne diyeyim
yanlıs anlama ama senın bebegın neden basklarını ılgılendırsın kı? bakacak olacak sensın..
arkadas dogruları soylemıs
neden allah ıslah etsın? kendı de yasamı benzer şeylerı sonucta
cocugu aldır dedıgı ıcın doktorları lınc ettın burada. ister aldır ıster aldırma kımene? var bır sorun kı öyle dıyorlar
kımene senın bebegınden?

yanlıs anlama ama senın bebegın neden basklarını ılgılendırsın kı? bakacak olacak sensın..
arkadas dogruları soylemıs
neden allah ıslah etsın? kendı de yasamı benzer şeylerı sonucta
cocugu aldır dedıgı ıcın doktorları lınc ettın burada. ister aldır ıster aldırma kımene? var bır sorun kı öyle dıyorlar
kımene senın bebegınden?

sanırım hiç sıkıntı yaşamamışsın bu konuda Allah yaşatmasın zor başına gelen bilir ne diyeyim

çok ama çok yanlış bir düşünce.. eğer dediğiniz gibi hiçbir doğruluğu olmasa doktorlar yapmazlar zaten.. kaldı ki o testler sayesinde ne ile karşı karşıya kaldığınızı biliyorsunuz şu an.. siz yapıp yaptırmamakta özgürsünüz tabi ama lütfen insanları yönlendirmeyin..

yönlendirme değil görüş bu. bu şekilde çok sıkıntı yaşayan biliyorum 9 ay sıkıntı yaşayan insanlar biliyorum hamileliklri zehir olan. bi araştırın bence bu taramaları bilmiyorum hiç hamile kaldınız mı ama yurt dışında bile yapmıyorlar kime sorsam yaptırmasaydım keşke diyor

öncelikle rabbim yardımcın olsun. acını anlıyorum. Ama emn olun bunu sormak onların görevi... ve bende olsam bende aldırmazdım ama şu bir gerçek ki yaşama ihtimali olduğunda bile o küçük kuzu bir sürü ızdırap çekecek ve sen bunu gördükçe kahrolacaksın. sana tavsiyem rabbine hakkında hayırlısı diye dua etmen. emin ol o sana doğrı yplu bir şekilde göstericektir. umarım herşey gönlünce ollur

öncelikle rabbim yardımcın olsun. acını anlıyorum. Ama emn olun bunu sormak onların görevi... ve bende olsam bende aldırmazdım ama şu bir gerçek ki yaşama ihtimali olduğunda bile o küçük kuzu bir sürü ızdırap çekecek ve sen bunu gördükçe kahrolacaksın. sana tavsiyem rabbine hakkında hayırlısı diye dua etmen. emin ol o sana doğrı yplu bir şekilde göstericektir. umarım herşey gönlünce ollur

sağolun . sormak değil işte sıkıntı sormak var sormak var. benimle resmen dalga geçti doktorlar gldler karşımda. haklısnız bebeğin acı çektiğini görmek çok zor olacak biliyorum belki bilemediğimden daha fazla hissedecem. hayırlısı için dua ediyorum evet elbet yardım edecek bunu da biliyorum Allah darda kalanların yanındadır doğru yoldayımdr inşallah. en zor sınavlardan biri de evlat ile sınanlardandr belki de bu konuda çok araştırdım bu sınavı aşarsam sonu çok gzel olacak inşallah. Teşekkr ederim insanın sıkıntısını paylaşması rahatlatıyor gerçekten anlaşılmak güzel bişey mesajınız beni rahattalttı Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah

• Beğen
Reactions: nev
Back
X