İnanılmaz huzursuzum :(

laborantbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2024
58
43
3
32
Herkese merhabalar..
Bu aralar inanılmaz huzursuzum mutsuzum uykusuuzm bedenim çürümüş gibi agrıyor..
2024 bana hiç iyi gelmedi ocakta annemin meme kanseri oldugunu öğrendik süreci hep ben yönettim cok şükür erken evre atlattık ama ben inanılmaz yoruldum yıprandım herşeyle başetmeye çalışmaktan sanırım bedenim error veriyor benimde göğsüm şişti apseleşti fibromiyaljim hadsafhada.. iki kızım var herşeyim var işim var ama ben sanki ben değilim .. dini değerleri olan biriyim beni bir tek o rahatlatıyor dua etmek .. ama hiç iyi değilim beyin sisim var sanki ortama yabancı gibiyim kabuslar görüyorum uyuyamıyorum.. neler oluyor bilmıyorım ama bu şekilde olanlar varmı bi tavsiyede bulunacak olan varmı sizlerle paylaşmak istedim..

Cok gecmis olsun
Ufak bir tatile cikma sansiniz varsa degerlendirin
Benimde bu ara panik atagim tutuyor asmr dinliyorum eger uykuya dalmakta zorluk cekiyorsaniz bunu onerebilirim
Dua edin
Uyumadan da cok birsey dusunmeyin, bende ne zaman birsey dusunup uyusam kabus gorurum

Destek alın. Daha ağır şeyler yaşayanlar ihtiyaç duymuyor ama siz ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz buna. Hassaslık derecesi farklı herkesin.

Sağlıkla ve sevdiklerinizle sınanmak hiç de kolay değil, zor bir evreden geçiyorsunuz; sabır ve şifâ dilerim, annenize ve size çok geçmiş olsun.

İnançlı biriyseniz ibadetlere yönelebilirsiniz, kendinizi şöyle telkin edin; her şey insan için ve kötü günler sonsuza kadar sürmeyecek. Gerekiyorsa psikolojik destek alın. Sevdikleriniz hâlâ yanındaysa, beraber aldığınız her nefes o kadar değerli ki, minnet edin. Babamın hastalık sürecinde onunla geçirdiğim her anın o kadar kıymetli olduğunu biliyordum ki, bol bol anı biriktirdim. Evet, çok zor günlerdi; aynı zamanda en değerli ve kıymetli zamanlarımızdı.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.
Benim yakın zamanda yaşadığım olumsuz bişey olmamasına rağmen aynı sizin gibiyim.
İnşirah dinliyorum, dua ediyorum.
Cuma gününe psikiyatr randevusu aldım, Dr ne önerecek merak ediyorum. Sanki kötü bişey yaşamışım gibi mutsuz umutsuz üzgün aşırı bı iç sıkıntısı felan mafoluyorum resmen. Gün içinde oyalanacak şeylerde bulsam bu ruh hallerinden kurtulamıyorum. Cidden bunalmış bı durumdayım, kimseye de belli etmiyorum ama içimden mafoluyorum ya

Geçmiş olsun çok zor bir süreç biz de babamda yaşadık kanser sürecini, ben başka şehirdeydim o koşturmalarda hep yanlarında olamadım ama o da ayrı bir üzüntüydü
Yorgunluk ve üzüntü normal kendinize baskı yapmayın, artık rahatlama zamanı sevdiğiniz şeyleri yapma zamanı mümkünse bir tatil zamanı
Zamanla daha iyi hissedeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…