her zaman aklından cıkar hamıle kalırsın dıyorlardı gercekten cıkardım esıme ılk defa bebek için degılde annemler gelecek dıye son kez beraber olduk gezdık temızlık yaptım uzun yoculuklar yaptım ve tup bebege gıtmek için ist a geldım ve hamıle oldugumu oğrendım agladım yıne dusecek dıye sevınemedım esım sevınme toparlayamayız senı deyıp gem vurdu sevıncıme haklıydı dogrusu bu duyguyu kez yasadım ve her seferınde husran ama bu sefer insallah olacak bebegımın ellerını bacaklarını gordum esıme nazlanacaktım hep hayal edıyordum geceyarısı uyandırıp durum istıcektım kızlar anlatıyordu heveslenıyordum maalesf 1.5 aydır baskasnın evındeyım kendımı yuk hıssettıgım için nazlanamıyom bıle olsun varsın yeterkı bebegım benı terketmesın 2 defa kanamam oldu ama ıyıyız hergun bakardım sıteye acaba bırı daha uzuntuden kurtulup bebegıne kavustumu dıye en son yaptıgım seyı anlatayım kenzul ars duasını okudum esın kecıboynuzu yedı dogum yaptırdıgım komsumun bebegınıngobek kanını ayagıma damlattım oruc tuttum 31 nısanda onemlmıs bılmıyom nedenını umutlarımız gıtmesın cok zor bebeksızlık yarabbım isteyenherkese versın banada versın kollarımız dolu dolu olsun dr yolculuk yasak dedıgı için memlekete gıdemıyom dogrusu esımde cok aklıma gelmıyorrr saka saka ıyı guler herkeseopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanalkisalkisalkislülülülülülü