• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inanmazdım ama başıma geldi galiba...şoktayım

ekes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
118
0
46
Ankara
Kızlar doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum.Dün gece başıma inanılmaz bi olay geldi.Ewliyim ve 2 yaşında bir kızım var.Gece kızımı uyuttum,eşimde yorgunum dedi ve yattı.

Çalıştığım için ewle uğraştım biraz bende.Bulaşık makinasını boşalttım,ortalığı topladım,kızımın çantasını hazırladım sonra yattım.Her günkü sıradan bi gündü yani.

Gece saat kaç civarı bilemiyorum inanılmaz bir rüya gördüm.Yani inşallah rüyaydı.Evimin salonundayım ve çiçeklerimin yaprakları sanki şiddetli bir rüzgar varmışcasına sallanıyor .Ama en ilginci ben onları üç harflilerin yaptığını biliyorum rüyamda.Ya anlatamadım ama hala şokundayım olayın.Yani bişey görmüyorum ama onları hissediyorum.

Sonra nasıl oluyorsa yatak odasındayım.Normal yatağımda yatıyorum.Yatak odamın kapısından esmer,kapının kolu kadar boyu olan bir kız bana bakıyor dikkatlice.O kadar korkuyorum ki rüyamda bile...Onun iyi niyetli olmadığını hissedebiliyorum ve insan olmadığınıda...Offfffff yani onunda üç harfli olduğunun bilincindeyim rüyamda.

Uyandım ama şoklardayım tabi.Epey bi kendime gelemedim.Resmen ewimdelerdi.O kadar yoğun hissettim ki.Sabah hazırlanırken bile hala etkisindeydim...Başına böle bişey gelen var mı? Ne demek sizce bu

bende öyle birşey yaşadım
açıklamasını bilmiyorum ama.

bence önce akşam 8-9 dan sonra bişeyler yedinmi, korku filmlerini sever misin, gece normalde huzurla uyurmusun çünkü bebeğin daha küçük, bazen anneyi zırt pırt uyandırıp huzurla uyumasına engel olabilir, önce bunlara bakmak lazım sanırım sonra başka ihtimaller düşünülebilir

ben de yalnız kaldıgım bı donem, korkuyodum ewde . bı gece ruyamda dıyorum kı ' Allah'ım bu korkuyu yenmem ıcın ne oldugunu gormem lazım, neyden bu kadar korkuyosam ne warsa cıksın karsıma, we o anda bı adam kafasını uzattı bana dogru!! ruya tabı bunlar ama sımdı bıle etkılendım anlatırken.. ödum kopmustu ya...

yatağında yiyecek kırıntısı varmıydı? yada geceliğinde/pijamanda.. ?

o zaman yaşanılabiliyor bu tip şeyler..

bence önce akşam 8-9 dan sonra bişeyler yedinmi, korku filmlerini sever misin, gece normalde huzurla uyurmusun çünkü bebeğin daha küçük, bazen anneyi zırt pırt uyandırıp huzurla uyumasına engel olabilir, önce bunlara bakmak lazım sanırım sonra başka ihtimaller düşünülebilir

Yok canım.İşten 6 buçukta geliyorum.Akşam yemeğini yiyoruz. 8 - 9 gibide genelde meyve saatimiz oluyor. Gece sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan bi çocuğum yok malesef.Uyanıyoruz en az 3 kere nerdeyse.Ama doğdu doğalı böyle.Ya su istemeye kalkar,ya süt,yada yanındamıyım diye bakar tekrar uyur.

Yani gerçekten olsa böle bişey ewimde,normalde de görünmezmi? sadece uykuda mı görünür?Offff ne diyorum :)

daha fenasını yaşadık biz.
arkadaşıma dubleks bir ev tuttuk. hemen boya-badanası için boyaları alıp işçileri bulduk ve anlaşıp adamları eve bıraktık. o arada da eski evden bikaç parça eşya getirelim diye gittik. 3-4 saat sonra ustalarında işi bitmişti. ama adam dediki "yenge merdivenin başında bi yer var, boyayı sürüyorum, kuruyunca yine bu harfler çıkıyo ve defalarca yapmasına rağmen boya her kuruduğunda aynı harfler yine çıkıyo. (kendimizde denedik dğişen bişey olmadı) harflerde arkadaşımın, rahmetli eşinin ve oğlunun isimlerinin başharfleri. dedikki yağ falandır bişey olmaz. sonra hemen dedik evin perdelerini takalım. üst kata çıktık, perdeleri taktık aşağı ineceğiz merdiven yok. merdiven olması gereken yerde sadece kapkara bi boşluk var. acaba sadece ben mi görüyorum dedim, arkadaşım bağırmaya başladı "sakın basma" diye. biz camlara dikildik biri geçse de bizi alsa burdan diye bakınırken başka bir arkadaşımız aracıyla geldi. dedik sadece kapıyı açmaya çalış, açamazsan anahtarı al gel yoksa burdan atlayacağız. neyse arkadaşımız anahtarı aldı geldi. yukarı çıktı ve biz beraber aşağı indik (merdivenleri tekrar görmeye başladık). evden çıktık, arabaya bindik ama ne oldu dersin, ilk önce arabanın kapıları açılmadı, dedik "belki arıza yapmıştır" sonra kapıları açtık arabaya bindik, araba çalışmıyor. yarım saat uğraştık yok. en sonunda ite ite yola kadar çıkardık arabayı.

ve o evi tutmadı arkadaşım. bizden sonra öğrenciler tutmuş ama 3 gün içinde koşa koşa terk etmişler.

valla ben uykuda değilken ayıkken, hatta kardeşimle böyle sıradışı bişey yaşadım ama anlatsam kimse inanmaz o kadar acayipti, bende ne olduğunu bilemiyorum malesef

ama uykuda olması bilinçaltının bi oyunu olabilir ondan o soruları sordum, bende çocuğum küçükken saçma sapan rüyalar görüyodum, bebek küçükken çok yorgun düşüyosun çünkü

arkadaşıma dubleks bir ev tuttuk. hemen boya-badanası için boyaları alıp işçileri bulduk ve anlaşıp adamları eve bıraktık. o arada da eski evden bikaç parça eşya getirelim diye gittik. 3-4 saat sonra ustalarında işi bitmişti. ama adam dediki "yenge merdivenin başında bi yer var, boyayı sürüyorum, kuruyunca yine bu harfler çıkıyo ve defalarca yapmasına rağmen boya her kuruduğunda aynı harfler yine çıkıyo. (kendimizde denedik dğişen bişey olmadı) harflerde arkadaşımın, rahmetli eşinin ve oğlunun isimlerinin başharfleri. dedikki yağ falandır bişey olmaz. sonra hemen dedik evin perdelerini takalım. üst kata çıktık, perdeleri taktık aşağı ineceğiz merdiven yok. merdiven olması gereken yerde sadece kapkara bi boşluk var. acaba sadece ben mi görüyorum dedim, arkadaşım bağırmaya başladı "sakın basma" diye. biz camlara dikildik biri geçse de bizi alsa burdan diye bakınırken başka bir arkadaşımız aracıyla geldi. dedik sadece kapıyı açmaya çalış, açamazsan anahtarı al gel yoksa burdan atlayacağız. neyse arkadaşımız anahtarı aldı geldi. yukarı çıktı ve biz beraber aşağı indik (merdivenleri tekrar görmeye başladık). evden çıktık, arabaya bindik ama ne oldu dersin, ilk önce arabanın kapıları açılmadı, dedik "belki arıza yapmıştır" sonra kapıları açtık arabaya bindik, araba çalışmıyor. yarım saat uğraştık yok. en sonunda ite ite yola kadar çıkardık arabayı.

ve o evi tutmadı arkadaşım. bizden sonra öğrenciler tutmuş ama 3 gün içinde koşa koşa terk etmişler.

fılm gıbıymıs yalnız:53: tırstım walla

:53::53::53::53::53::53::53::53: gerçektenmi ya

sadece filmlerde olmuyomuş yani ha:26:

ne güzel bu başlık sayesinde akşam uyuyamıcam
:27::27:

bende hem rüyada hem ayıkken görmüştüm birşeyler.
rüyada olanı anlatayım.
aynı senin dediğin gibi bir adam gördüm rüyamda ama tuhaf biriydi.insan olmadığını biliyodum.normal yürümüyordu, baş aşağı kollarının üstünde yürüyodu.sonra çok şey anlattı, birşeyler paylaştı ama ben uyandıktan sonra unuttum onun söylediklerini, aklımda sadece bir tanıdığın hastalığıyla ilgili. şeker hastalığıda var onda ama tansyondan ölecek dedi. o tanıdığı çoktandır görmüyodum sonra sordum, gerçektende tansyon ve şeker hastasıymış, hemde yaşı genç
ne bileyim yani...böyle birşey işte

canım buna bazıları hurafe diyor, bazıları baskı sonucu beyninde oluşan halüsünasyon vs vs. herşey diyebilirler. Ama ben de senin gibi ne yaşadığımı biliyorum. Aynı şeyler. hatta fiziksel temaslara kadar sürdü bu iş. geldiklerini de gittiklerini de hissediyorsun. bağırmak veya hareket etmek istiyorsun ama ne mümkün. ne sesin çıkıyor ne hareket edebiliyorsun. üç harfli olduklarını da kendi adını bildiğin gibi biliyorsun ama insanlar belki korktukları için inanmak istemiyorlar. Yaşadığımız şey rüya değil. Gerçek ama yakaza hali denilen uyku ile uyanıklık arası bir durumda ortaya çıkıyor. Dışardan bakan birine göre uyuyorsun, ama sana göre hiç bu kadar uyanık değilsin. Şimdi yaşadıklarımı birilerine anlatsam herhalde müdürlük şansımı (zihinsel melekelerimin yeterli olmadığı gerekçesiyle:1:) sonsuza dek kaybedebilirim.

öncelikle yapacağın ilk iş sakin olmak. sana kesinlikle zarar veremezler. belki temas belki hareket ve kısıtlaması yapabiliyorlar ama kesinlikle zarar veremiyorlar. o yüzden kafanı takıp kendi kendine sorun yapma. Bu zaten onların yapmak istedikleri şey.

İkinci olarak: Ayet-el Kürsi, Felak ve Nas surelerini bilmen gerekiyor. Bilmiyorsan da bence hemen öğren. Geceleri yatmadan önce Ayet-el Kürsiyi okuyup uyu. Bu sayede gelseler de etkileri çok zayıf oluyor. Bir de başına bu olay geldiğinde Besmele çekerek Felak ve Nas surelerini kesintisiz oku. kısa bir süre içerisinde kaybolup gidiyorlar.

dedim ya fiziksel bir zararları yok. Bir defasında 2 tanesi birden ben uyurken üzerime oturmuştu. O an Allah ı aklıma getirdim. Ona sığındım. Zira inanıyorsak onları da bizi de yaratan O idi. Felak ve Nas surelerini okumaya başladım. 2. okumaya başladığımda sanki buhar olup uçtular. İçim öyle bir huzur doldu ki anlatamam. Bu olayları 19-27 yaşlarım arasında yaşadım. şimdi 33 yaşındayım ve neredeyse 6 yıldır semtime uğramıyorlar.

Sonra benzer olayları yaşayan pek çok kişi duydum bazılarıyla da konuştum. Yaşamayanlar için hikaye geliyor. Yaşayan bilir. Şimdilik Allah a emanet ol cnm.

ben doktormuyum kardeşim bana ne anlatıyon deseydin carrie:1:

Son düzenleme:
Back
X