• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnat + Kıskançlık .

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
13
66
Ağrı
Merhaba bayanLar:16:

Evet, bir derdim var.
AŞIRI kıskanç ve inatçıyım.

inadımdan kimse döndüremiyor . ve bu şekilde iyiliğimi isteyen kişilerin bile kalbini kırabiliyorum ..Kesin ve ani kararlıyımdır, fikrimden dönmem de

Diğer sorunum ise, kıskançlığım
Ama bu atıyorum birinde şu çantadan gördüm kıskandım vs. vs. değil..
iyi anlaştığım , herkesi kıskanıyorum benim yanımda olacak, birlikte onu yapacağız bunu yapacağız, başkasına gitmeyecek, başkasına yanımıza gelmeyecek vs vs..
hele birde sevdiğim kişileri
nasıl üstesinden geliyorsunuz bu kötü huylaırn ? böyle bi durum ile karşılaşınca neler yapıyorsunuz, kendinize nasıl hakim oluyorsunuz ?

Son düzenleme:

Evet, bir derdim var.

Hatalı olduğumu yanlış olduğumu bilsemde inadımdan kimse döndüremiyor . ve bu şekilde iyiliğimi isteyen kişilerin bile kalbini kırabiliyorum ..

Diğer sorunum ise, aşırı kıskancım.
Tanıdığım iyi yada kötü anlaştığım , anlaşamadığım herkesi kıskanıyorum hep benim yanımda olacak, birlikte onu yapacağız bunu yapacağız, başkasına gitmeyecek, uğraşmayacak, başkasına yanımıza gelmeyecek vs vs..
hele birde sevdiğim kişileri!
Gidip boğasım geliyor ( çok özür dilerim )
nasıl üstesinden geliyorsunuz bu kötü huylaırn ? böyle bi durum ile karşılaşınca neler yapıyorsunuz, kendinize nasıl hakim oluyorsunuz ?

İlginç...
Egonuzu kim şişirdi bu kadar acaba?
Hatalarınızın farkında olup da düzeltme çabanız olmaması da fena.
İnsanlar sizden rahatsız olduklarında,yalnız kaldığınızda törpülenirsiniz sanırım...

Kendine olan güvensizliğin ve kaybetme korkundan kaynaklanıyo
biraz kendinden emin ol yoksa bu hırsla çatlarsın :))))

Evet, bir derdim var.

Hatalı olduğumu yanlış olduğumu bilsemde inadımdan kimse döndüremiyor . ve bu şekilde iyiliğimi isteyen kişilerin bile kalbini kırabiliyorum ..

Tanıdığım iyi yada kötü anlaştığım , anlaşamadığım herkesi kıskanıyorum hep benim yanımda olacak, birlikte onu yapacağız bunu yapacağız, başkasına gitmeyecek, uğraşmayacak, başkasına yanımıza gelmeyecek vs vs..

böyle huylarım yok ki.... bu güne kadar ne bir arkadaşımı sahiplendim ne de kıskandım onu başkalrından. inatçı hiç değilimdir yüzüme gülene gülerim valla. ohh hayat çok güzel böyle....
relax ol.

Son derece haklısınız kızlar, başkalarına da söylerim. benim bu huylarım

başkasında olsa ben nefret ederdim diye. Yalnız kalınca mutlaka yanıma gelenler oluyor.Yani yalnız bile kalamıyorum. Kendimden de

eminim, bazen herkesten kaçıp çekip giderim. kendi kendime yeterim diye düşünürüm, yapmışlığım var. Anladğım kadarıyla rahatsız

olan da yok benim şu anki çevremden. onlar bana aitmiş gibi korup kollayınca hoşlarınada gidiyor.:41:

halbuki ne kimseye aitim nede kimseye sahibim.

Ama olmuyor, gelemiyorum üstesinden..

bence psikoloğa gitmen lazım. çünkü çevrede bu tip insanlar sevilmez. hele ki yanlış olduğunu bile bile inatlaşmak.. başta ben nefret ediyorum. kolay bişey değil profesyonel destek alman lazım yenebilmen için.

bu huyların seni geri dönülmez yollara sürükleyebilr. bir insanda olmaması gereken 2 huyu fazlasıyla yaşıyorsun.

git bi psikoloğa görün.

En katlanamadığım insan tipidir benim kıskançlığıyla bunaltanlar, ama sen de kötü huylarının farkına varmışsın kendini frenlemeye çalışabilirsin farkettiğin anda. Sevgilinin bir derece çekiliyor ama arkadaşın kıskanç olanı çekilmiyor hiç.

Evet canım farkındayım , yardım almam gerek.
Ama benim ki gibi bir ailen varsa mümkün olmuyor pek :47::17:

Ama benle ilgilenen falan filan vs. gereğinden de fazla. sanırım sorunlu insanlarla birlikte yaşıyorum. onlarında yönetilmek hoşuna gidiyor galiba..

valla boyle sey duymadim, Ozguvenin sifir galiba, Benciilik diz boyu zaten..
Bu kotu huyunuzu ancak bir psikolojik destek gorerek asabilirsiniz,

Evet, Allah'ıma şükür farketttim ve frenlemeye çalışıyorum.
:26: herşeyide fazlasıyla kafaya takarım. :5:
Ama bu kötü huylarımın dışında o kadar temiz ki kalbim.
Düşmanım bile olsa, yardım ederim , ağlarsa ağlarım hatta. :1: derdine ortak olurum,
ama işte bu lanet olası huylarr..

Özgüvenle alakası olduğunu düşünmüyorum . çekememekte değil. aşırı değer veriyorum diyebiliriz.
tek kişiye kenetlenip kalıyorum ..

haksız olduğunu kabullenmek bir erdemdir. erdem nedir bilir misin. senin tam tersine erdemli insanlar diyoruz biz.

Evet, bir derdim var.

böyle huylarım yok ki.... bu güne kadar ne bir arkadaşımı sahiplendim ne de kıskandım onu başkalrından. inatçı hiç değilimdir yüzüme gülene gülerim valla. ohh hayat çok güzel böyle....
relax ol.

Evet, bir derdim var.

Aynen bende aşırı kıskancımdır,lakin öyle herkesi kıskanmıyorum. Sadece sevgilimi kıskanırım. Bununda özgüvenle veyahut güvensizlikle alakası yok. Huyum böyle.
Sense biraz abartmışsın,dünya senin etrafında dönmüyor.Sırf senin için millet kendini başka insanlardan soyutlayamaz.Mantıklı düşün,doğruyu kavrarsın.

Evet, bir derdim var.

böyle bi durumla karşılaşınca psikoloğa gidiyoruz canım çünkü bu davranışlar hiç normal değil

sanırım psikopat gibi algılandım :1: ha birde ekleyeyim, inadı aşma yolundayım şuan.
şükürler olsun ki.

Ayrıca ben ilk sayfada belirttiğim gibi, eğer böyle bir durum ile karşılaşırsanız, ne yapıyorsunuz diye sormuştum?

Back
X