- 13 Ekim 2015
- 258
- 108
- 103
- Konu Sahibi freshvegetables
Arkadaslar merhaba, yaklasik 4 aydan beri araliklarla birisi tarafindan araniyorum, kim oldugu belli degil ozelden de aramiyor kendisi. İlk aradiginda "merhaba ben serdar, tanimadin mi beni? Besiktasta gordugum kiz sen degil misin? Hani bana numarani vermistin ya" dedi. İlk basta cidden baskasini ariyor yanlislik olmustur sandim ama isin aslı sonradan cikti ortaya, bu numara beni sabaha karsi 6, 7, 8 gibi ve gece yarisi 12,1, 2 gibi aramaya basladi ve uyarilarima ragmen israrla arayip ben serdar tanimadin mi beni? Diye sorular sormaya basladi, en son cok kizdim ve sikayet edecegimi erkek arkadasima soyliyecegimi belirttim, allah belani versin dedi kapatti. Erkek arkadasima da anlattim durumu ve o da aradi numarayi 2 3 kez acmadi hicbisekilde. Bidaha aramaz sandim ama nerdee numarasini engellememe ragmen hala daha aradigini gorebiliuordum engellenen aramalar listesinden, sabaha karsi ve gece yarisi cagrilar gozukuyordu listeden. Telefon calmiyor tabii, sadece engellenen aramalar listesine dusuyor cagrisi. Bi ara mesaj atti bana mezarlikta bi kiz varmis bilmem ne bilmem ne fikra yazmis resmen. Aradan birkac ay gecti telefonuma format attim ve hersey silindi dogal olarak o numaranin engeli de kalkmis oldu ve beni az once tekrar aradi! Gecenin 1'i! İlk basta o oldugunu anlamadim aciverdim bos bulunup, kimsiniz dedim, ben serdar dedi gene. Dedim allah gene cattik, kardesim ne ariyosun manyak misin dedim kapattim, polise verecegimide soyledim. Sonra israrla aradi beni acmadim telefonu, engelledim direk, internette yaptigim bi arastirmaya gore bu numara hakkinda 6 tane yorum buldum. Herkes ayni seyleri yazmis, "gecenin bi yarisi arayip tanidik oldugunu soyluyor, inanmayin" bu tarz seyler hep. Yarin en yakin karakola gidip ismimi vermeden bu kisi hakkinda sikayetci olacagim. Cidden cok sıkıldim, cozumu cok basit engelliyorsun bitiyor ama daha onceden gece yarisi ve sabaha karsi hep rahatsiz etti beni bu yuzden ofkeliyim. Siz boyle sorunlar oldugunda napiyorsunuz?