inatci telefon sapigi!

freshvegetables

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
258
108
103
Arkadaslar merhaba, yaklasik 4 aydan beri araliklarla birisi tarafindan araniyorum, kim oldugu belli degil ozelden de aramiyor kendisi. İlk aradiginda "merhaba ben serdar, tanimadin mi beni? Besiktasta gordugum kiz sen degil misin? Hani bana numarani vermistin ya" dedi. İlk basta cidden baskasini ariyor yanlislik olmustur sandim ama isin aslı sonradan cikti ortaya, bu numara beni sabaha karsi 6, 7, 8 gibi ve gece yarisi 12,1, 2 gibi aramaya basladi ve uyarilarima ragmen israrla arayip ben serdar tanimadin mi beni? Diye sorular sormaya basladi, en son cok kizdim ve sikayet edecegimi erkek arkadasima soyliyecegimi belirttim, allah belani versin dedi kapatti. Erkek arkadasima da anlattim durumu ve o da aradi numarayi 2 3 kez acmadi hicbisekilde. Bidaha aramaz sandim ama nerdee numarasini engellememe ragmen hala daha aradigini gorebiliuordum engellenen aramalar listesinden, sabaha karsi ve gece yarisi cagrilar gozukuyordu listeden. Telefon calmiyor tabii, sadece engellenen aramalar listesine dusuyor cagrisi. Bi ara mesaj atti bana mezarlikta bi kiz varmis bilmem ne bilmem ne fikra yazmis resmen. Aradan birkac ay gecti telefonuma format attim ve hersey silindi dogal olarak o numaranin engeli de kalkmis oldu ve beni az once tekrar aradi! Gecenin 1'i! İlk basta o oldugunu anlamadim aciverdim bos bulunup, kimsiniz dedim, ben serdar dedi gene. Dedim allah gene cattik, kardesim ne ariyosun manyak misin dedim kapattim, polise verecegimide soyledim. Sonra israrla aradi beni acmadim telefonu, engelledim direk, internette yaptigim bi arastirmaya gore bu numara hakkinda 6 tane yorum buldum. Herkes ayni seyleri yazmis, "gecenin bi yarisi arayip tanidik oldugunu soyluyor, inanmayin" bu tarz seyler hep. Yarin en yakin karakola gidip ismimi vermeden bu kisi hakkinda sikayetci olacagim. Cidden cok sıkıldim, cozumu cok basit engelliyorsun bitiyor ama daha onceden gece yarisi ve sabaha karsi hep rahatsiz etti beni bu yuzden ofkeliyim. Siz boyle sorunlar oldugunda napiyorsunuz?

Dolandirici diycemde, nasil bi tarz bit yenigi cikabilirki bi telefonda aramayla?

Tedailik kapatılmalık deli bu...
Ben şahsen uğraşmazdım karakol felan...engelleyip geçerdim.
Ama gidip de şikayet dilekçesi verebilirsiniz, hat onun üstüneyse tabii işe yarar..

Tedailik kapatılmalık deli bu...
Ben şahsen uğraşmazdım karakol felan...engelleyip geçerdim.
Ama gidip de şikayet dilekçesi verebilirsiniz, hat onun üstüneyse tabii işe yarar..
Aslinda bende hic ugrasmak.istemiyorumda bilmiyorum artik fikrim.degisir belki, anlik sinirle boyle de dusunuyor olabilirim.

ya adam hic polistendemi korkmaz ya ne pıskopat insanmıs her acmasında bide aynı seyimi söyluyo bence annene babana anlat durumu

Savcılığa git dilekçe ver 5 dkkada hallolur işin.
Senin ismini cismini senin şikayet ettiğini bilmeden savcılık tarafından dava açılıyor. Mahkemeye çıkıyr. Bunca ay beklemenize şaştım doğrusu. Ben bankalar bile aradığında bir daha ararsanız savcılığa gideceğim diyorum asla aramıyorlar. En son Trclli şikayet edecektim zrt pırt rahatsız edyorlar die özür dilediler bir daha aramadılar vazgeçtim. Adam telefon sapığıysa birkaç hapse bile girer. Niye siz uğraşıyor ve canınızı sıkıyorsunuz ki.

Savcılığa git dilekçe ver 5 dkkada hallolur işin.
Senin ismini cismini senin şikayet ettiğini bilmeden savcılık tarafından dava açılıyor. Mahkemeye çıkıyr. Bunca ay beklemenize şaştım doğrusu. Ben bankalar bile aradığında bir daha ararsanız savcılığa gideceğim diyorum asla aramıyorlar. En son Trclli şikayet edecektim zrt pırt rahatsız edyorlar die özür dilediler bir daha aramadılar vazgeçtim. Adam telefon sapığıysa birkaç hapse bile girer. Niye siz uğraşıyor ve canınızı sıkıyorsunuz ki.
Aslinda cok dogru, ben sussam, o sussa, herkes sussa bu adam yaptigindan ceza almaz daha cok sarar millete.

Aslinda cok dogru, ben sussam, o sussa, herkes sussa bu adam yaptigindan ceza almaz daha cok sarar millete.
Ben,m küçük görümcem böyle bir sapığı abisine yani eşime söyledi eşimde ben napayım dedi aradığında sapık eşm küfür etti tehdid etti ama nafile.görümcem de savcılığa gitti ve sonuç ilk vukuatı değilmiş ve hatta sapıklığın ötesinde taciz ve tecavüz vukuatları da çıkmış zaten aranıyormuş vs. Şimdi müebbet içerde. Bakın sonuç ne kadar kötü olabiliyor. Sadece tel sapıklığıyla kalmıyor bazıları. Dikkatli olun derim.

Arkadaslar merhaba, yaklasik 4 aydan beri araliklarla birisi tarafindan araniyorum, kim oldugu belli degil ozelden de aramiyor kendisi. İlk aradiginda "merhaba ben serdar, tanimadin mi beni? Besiktasta gordugum kiz sen degil misin? Hani bana numarani vermistin ya" dedi. İlk basta cidden baskasini ariyor yanlislik olmustur sandim ama isin aslı sonradan cikti ortaya, bu numara beni sabaha karsi 6, 7, 8 gibi ve gece yarisi 12,1, 2 gibi aramaya basladi ve uyarilarima ragmen israrla arayip ben serdar tanimadin mi beni? Diye sorular sormaya basladi, en son cok kizdim ve sikayet edecegimi erkek arkadasima soyliyecegimi belirttim, allah belani versin dedi kapatti. Erkek arkadasima da anlattim durumu ve o da aradi numarayi 2 3 kez acmadi hicbisekilde. Bidaha aramaz sandim ama nerdee numarasini engellememe ragmen hala daha aradigini gorebiliuordum engellenen aramalar listesinden, sabaha karsi ve gece yarisi cagrilar gozukuyordu listeden. Telefon calmiyor tabii, sadece engellenen aramalar listesine dusuyor cagrisi. Bi ara mesaj atti bana mezarlikta bi kiz varmis bilmem ne bilmem ne fikra yazmis resmen. Aradan birkac ay gecti telefonuma format attim ve hersey silindi dogal olarak o numaranin engeli de kalkmis oldu ve beni az once tekrar aradi! Gecenin 1'i! İlk basta o oldugunu anlamadim aciverdim bos bulunup, kimsiniz dedim, ben serdar dedi gene. Dedim allah gene cattik, kardesim ne ariyosun manyak misin dedim kapattim, polise verecegimide soyledim. Sonra israrla aradi beni acmadim telefonu, engelledim direk, internette yaptigim bi arastirmaya gore bu numara hakkinda 6 tane yorum buldum. Herkes ayni seyleri yazmis, "gecenin bi yarisi arayip tanidik oldugunu soyluyor, inanmayin" bu tarz seyler hep. Yarin en yakin karakola gidip ismimi vermeden bu kisi hakkinda sikayetci olacagim. Cidden cok sıkıldim, cozumu cok basit engelliyorsun bitiyor ama daha onceden gece yarisi ve sabaha karsi hep rahatsiz etti beni bu yuzden ofkeliyim. Siz boyle sorunlar oldugunda napiyorsunuz?
ay korku filmi gibi korktum yani. Allah korusun git şikayet et evini falan öğrenir başına bela alırsın. cinayete kurban gidersin Allah korusun

Merhaba...
Sadece engelleyip boşverin demek isterdim.Lakin siz format attıktan sonra fırsat kollar gibi tekrar tekrar araması çok sinir bozucu...

Şikayet ederseniz ki bence edin..Sizin yerinizde olsam araştırmalar sonucu aradığı bu numara hakkında ki, bulduğum 6 adet yorumu da deli olarak kullanırdım...:KK51:

Rabbim kimsenin başına böyle bir dert vermesin...Sizinde en kısa zamanda kurtulmanız dileğiyle..

Aman benim de bir sapigim vardı. Aralıklarla 1.5 sene aradı. Guya numaramı tvden alt yazı geçen tanışma sitelerinden almış.savcılığa verecem dediğimde tlfda seks yapmisiz da onun kaydı varmış elinde o oda onu verirmis. Küfür ediyordum hoşuna gidiyordu. Hatta bi ara evliyim arama dedim ama o ara bekardim kocan seni tatmin ediyor mu dedi. Ne yapsam kurtulamadim. En son erkek yigenime verdim tlf. Onu aramış kimsiniz demiş yigenim .sapigim da sizin hayraninizim demiş. Yigenim de siz erkeklerden mi hoslaniyorsunuz demiş suratına kapamis. Daha da aramadi şükür.

Başkasını da arayıp rahatsız etmediği ne malum .Şikayet etmelisin.4 aydır devam ettiğine göre belki yüzyüze baktığın devamlı gördüğün biri.

ben şikayet ettim.3 yıldır sürüyor dava ,en azından arama kesildi.

Hiç geciktirmeden savcılığa gidip şikayet edin. Benim de başıma geldi aynısı. 3 celsede kapandı dava. 5 sene önce 1500 lira para cezası artı 2 sene denetimli serbestlik verildi. İstediğin kadar kız, bağır anlamıyor bu insanlar. Ne zaman ki eline celp ulaştı, o gün anlar ciddiyetini. Lütfen ihmal etme ve şikayetçi ol. Başka cezası ya da denetimli serbestliği varsa daha büyük bela açarsın adamın başına. Bu da ona fazlasıyla yeter.

beni de öyle bir kaç kez biri aradı hatta işte hatırlamadın mı gamze ben urfadan kadir demeye başladı adam. ben gamze değilim diyorum hadi hadi yalan söylme diyor bana. 1 aradı suratına kapattım 2 aradı suratına kapattım 3.arayışında ulen diye ağız dolusu küfürü basınca br dha aramadı :D

Back
X