İnatla İKİZ diyorum. :) :)

asli1605

Acı Yok Rocky!!!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.271
1.470
83
32
merhabalar hamiş ablalarım kardeşlerim.
10. haftayı bitirmek üzereyim 3 kez usg görmemize rağmen dr tek demesine rağmen ben inatla ikiz diyorum ya.

Allahım kendimi bu fikirden alamıyorum kocam gülüo anam gülüo kafaya alıolar beni ama ben net ikiz diyorum.

acaba gebelik hormonlara fazlamı baskı yapıo böyle olan varmıdır?

Doktor ne diyorsa odur. Hislerle olmuyor malesef. saglikla kucağınıza alın inşallah. Hayırlı olsun.

Ben de diyorum ikiz ama değil... hatta iyi bakın arkasındadır o diyorum gülüyor doktor. Fazla takılmamak lazım diyorum. İşin gırgır şamatası tabi ki tek çift farketmez sağlıkla huzurla gelsin bebişlerimiz

Hatta göğüslerim çok çabuk büyüdü (çok sıkıntı çekiyorum) ikiz mi diyorlar göğüslerimi gösteriyorum ikizlere hamileyim diye çünkü göbeğim hiç çıkmadı :))

İkiz olsa kalp atışından anlaşılırdı sanırım ya.ama bilemıyorum ben anneler herseyı hısseder tezini savunanlardanım bana ılk hamıleleıgımde ıkı doktor 22.haftaya kadar kız dedi her seferınde hayır erkek dedım en son doktorla iddialaştık 22.haftada kontrolde uyuyor cık cıkolata ye gel dedi cıktım geldim bızımkı pipisini açmış beklıyordu eşim ve doktor cok bozulmuştu kesınlıkle hissediyor ınsan yanı ben oyle olmustum. Tabı ıkız durumu daha farklı ama baska dktorada gıdın emın degılsenız.hayırlı olsun

waaaoowww sen bayağı iyi hissetmişsin yani süper güzel kapak olmuş :) :) :)

Hatta göğüslerim çok çabuk büyüdü (çok sıkıntı çekiyorum) ikiz mi diyorlar göğüslerimi gösteriyorum ikizlere hamileyim diye çünkü göbeğim hiç çıkmadı :))
hahahhaah ya aynısını bnde söylüyorum arkaya bi yere saklanmıştır. hatta annemde doktora sırtından tutun usgyi demişti :) :) :) hayırlısı olsun hakkımızda kazasız belasız :)

waaaoowww sen bayağı iyi hissetmişsin yani süper güzel kapak olmuş :) :) :)
Evet cok guclu bır histi :) kız dedıklerınde sevınemıyordum bıle sımdı tekrar hamıleyım ıcgudulerıme nazar degdı hıc his yok hayırlısı olsun hepimiz için

Evet cok guclu bır histi :) kız dedıklerınde sevınemıyordum bıle sımdı tekrar hamıleyım ıcgudulerıme nazar degdı hıc his yok hayırlısı olsun hepimiz için
Bende kız hissediyordum ama severken len diye seviyordum oğlan sanırım ama göstermiyor ısrarla anatomik taramayı bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…