inatt

senooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
457
544
123
bi erkeğin inadiyla nasıl baş edilir alttan mi almak gerekir yoksa inadina gitmek mi??

inadına gitceksin tatlım bunu sorman hata yaniii

nasıl yani mesela yapma diyosa yapmali miyim git diyosa kalmali miyim kafam karıştı artiiik napsak bas edilmiyo bunlar tam bi cins ya

ama sen konuyu açıkca yazsaydın ona göre cevap verebilrdim. neyi yapma diyor neereye gitme yada git diyor. bazen haklı oluyor erkekler yap yapma konusunda

ama sen konuyu açıkca yazsaydın ona göre cevap verebilrdim. neyi yapma diyor neereye gitme yada git diyor. bazen haklı oluyor erkekler yap yapma konusunda
ya kisitlama konusu değil sinirliyken mesela git başımdan diyo çok inatçı yani kürt inadı kısaca bende gitmiyorum diyorum ne kadar kırıcı şeyler söylese de oturup inadına gidiyorum çünkü sinirle ve inatla söylediğini biliyorum

vala bilemedim ,, ama ben git diye beni kovsa ben giderim o arayıp sorana kadarda aramam asla

Bunun bi çözümü olsaydı bu kadar konu acilmazdi eminol
Her insanı farklı ele almak lazım bazıları inatlasir bazıları pes eder

ben olsam inadına giderim, benim üstüme inatçı tanımam gerçi
kişiden kişiye değişir, alttan alabileceğin bi durumsa alabilirsin

Yanlış yapıyorsun canım. Git başımdan diyorsa, üzerine gitmeyeceksin, sakinleşene kadar seslenmeyeceksin. Herkesin kendine göre bir yapısı var.

bi erkeğin inadiyla nasıl baş edilir alttan mi almak gerekir yoksa inadina gitmek mi??
nasıl bi inat olduğu önemlidir sürkeli alttan alırsan da yorulurusn sürekli inat edersende al karşına konuş beni yoruyosun de aynı davrnaşları yap ona karşı neden böyle yapıyosun derse de senin bana yaptıkların bunlar diye karşılık ver

O zaman eşiniz sinirli iken birşey söylemeyin sakinleşince söyleyin,siz sinirli ikende eşiniz birşey söylemesin siz sakinleşince söylesin,eğer gerçekten sinirli olduğu anda yalnız kalmak istiyorsa kalsın bazen sessizlik gerekir insan tek kalmak isteyebilir.

çok teşekkür ederim kızlar konuşucam sinirli olduğumuzda birbirimize bi şey demeyelim diye iyi ki varsınıız

siniri gecene kadar yakasini birakip sonra konusmayi denesen? zorlamanin mantigi nedir?

Iste bak bu adamlari biz bu hale getiriyoruz..adam sana git diyor,kotü sekilde,kirici konusuyor,sen halen fazlasini duymak icin ayrilmiyorsun yanndan.git diyorsa git,o kadar laf isitmeye ne gerek var ki.neden sana kirici sozler soylesin.o soyluyor tamam,sende ha bre üstüne gittikce,alinip gücenmedikce,o da seni kirmaktan kacinmiyor,nasil olsa ben söylerim o alinmaz,sinirimden yaptigimi bilir diyor...ama sen her zaman boyle olmayacaksin,zamani gelince soyledigi bu.kirici laflar zoruna gidecek,soyleme diyeceksin,ama zamaninda bu laflara tepki gostermedigin icin,bu kirivi laflari duymaya devam edeceksin,istemeye istemeye.

gerçekten çok doğru söylediğin bundan sonra git diyosa gidicem siniri gidince elbet konuşucaz teşekkür ederim maymun açtı gözünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…