nasıl yani mesela yapma diyosa yapmali miyim git diyosa kalmali miyim kafam karıştı artiiik napsak bas edilmiyo bunlar tam bi cins yainadına gitceksin tatlım bunu sorman hata yaniii
mesela bi örnek verir misin yardıma ihtiyacım vaarDuruma gore degisir.
mesela bi örnek verir misin yardıma ihtiyacım vaar
nasıl yani mesela yapma diyosa yapmali miyim git diyosa kalmali miyim kafam karıştı artiiik napsak bas edilmiyo bunlar tam bi cins ya
ya kisitlama konusu değil sinirliyken mesela git başımdan diyo çok inatçı yani kürt inadı kısaca bende gitmiyorum diyorum ne kadar kırıcı şeyler söylese de oturup inadına gidiyorum çünkü sinirle ve inatla söylediğini biliyorumama sen konuyu açıkca yazsaydın ona göre cevap verebilrdim. neyi yapma diyor neereye gitme yada git diyor. bazen haklı oluyor erkekler yap yapma konusunda
vala bilemedim ,, ama ben git diye beni kovsa ben giderim o arayıp sorana kadarda aramam aslaya kisitlama konusu değil sinirliyken mesela git başımdan diyo çok inatçı yani kürt inadı kısaca bende gitmiyorum diyorum ne kadar kırıcı şeyler söylese de oturup inadına gidiyorum çünkü sinirle ve inatla söylediğini biliyorum
ya kisitlama konusu değil sinirliyken mesela git başımdan diyo çok inatçı yani kürt inadı kısaca bende gitmiyorum diyorum ne kadar kırıcı şeyler söylese de oturup inadına gidiyorum çünkü sinirle ve inatla söylediğini biliyorum
nasıl bi inat olduğu önemlidir sürkeli alttan alırsan da yorulurusn sürekli inat edersende al karşına konuş beni yoruyosun de aynı davrnaşları yap ona karşı neden böyle yapıyosun derse de senin bana yaptıkların bunlar diye karşılık verbi erkeğin inadiyla nasıl baş edilir alttan mi almak gerekir yoksa inadina gitmek mi??
O zaman eşiniz sinirli iken birşey söylemeyin sakinleşince söyleyin,siz sinirli ikende eşiniz birşey söylemesin siz sakinleşince söylesin,eğer gerçekten sinirli olduğu anda yalnız kalmak istiyorsa kalsın bazen sessizlik gerekir insan tek kalmak isteyebilir.ya kisitlama konusu değil sinirliyken mesela git başımdan diyo çok inatçı yani kürt inadı kısaca bende gitmiyorum diyorum ne kadar kırıcı şeyler söylese de oturup inadına gidiyorum çünkü sinirle ve inatla söylediğini biliyorum
siniri gecene kadar yakasini birakip sonra konusmayi denesen? zorlamanin mantigi nedir?ya kisitlama konusu değil sinirliyken mesela git başımdan diyo çok inatçı yani kürt inadı kısaca bende gitmiyorum diyorum ne kadar kırıcı şeyler söylese de oturup inadına gidiyorum çünkü sinirle ve inatla söylediğini biliyorum
Iste bak bu adamlari biz bu hale getiriyoruz..adam sana git diyor,kotü sekilde,kirici konusuyor,sen halen fazlasini duymak icin ayrilmiyorsun yanndan.git diyorsa git,o kadar laf isitmeye ne gerek var ki.neden sana kirici sozler soylesin.o soyluyor tamam,sende ha bre üstüne gittikce,alinip gücenmedikce,o da seni kirmaktan kacinmiyor,nasil olsa ben söylerim o alinmaz,sinirimden yaptigimi bilir diyor...ama sen her zaman boyle olmayacaksin,zamani gelince soyledigi bu.kirici laflar zoruna gidecek,soyleme diyeceksin,ama zamaninda bu laflara tepki gostermedigin icin,bu kirivi laflari duymaya devam edeceksin,istemeye istemeye.ya kisitlama konusu değil sinirliyken mesela git başımdan diyo çok inatçı yani kürt inadı kısaca bende gitmiyorum diyorum ne kadar kırıcı şeyler söylese de oturup inadına gidiyorum çünkü sinirle ve inatla söylediğini biliyorum
gerçekten çok doğru söylediğin bundan sonra git diyosa gidicem siniri gidince elbet konuşucaz teşekkür ederim maymun açtı gözünüIste bak bu adamlari biz bu hale getiriyoruz..adam sana git diyor,kotü sekilde,kirici konusuyor,sen halen fazlasini duymak icin ayrilmiyorsun yanndan.git diyorsa git,o kadar laf isitmeye ne gerek var ki.neden sana kirici sozler soylesin.o soyluyor tamam,sende ha bre üstüne gittikce,alinip gücenmedikce,o da seni kirmaktan kacinmiyor,nasil olsa ben söylerim o alinmaz,sinirimden yaptigimi bilir diyor...ama sen her zaman boyle olmayacaksin,zamani gelince soyledigi bu.kirici laflar zoruna gidecek,soyleme diyeceksin,ama zamaninda bu laflara tepki gostermedigin icin,bu kirivi laflari duymaya devam edeceksin,istemeye istemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?