Saç Rengi ve Saç Boyama ince atilmis röfle zamanla nasil görünür ?

moonshine76

sabirsiz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
1.211
15
683
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar, daha önce ince röfle yaptirmis yadabilgisi olan varmi ?
Yeni röfle yaptirdim ama orta kalinlik olsun dedigim halde ince ve milim milim ayni kalinlikta hepsi (
Daha dogal düsünmüstüm ama suan diken diken gibi duruyor, röflelerim istedigim gibi platin renkte oldu ana sac cikolata kahve ama bu sekilde paketlendigi icin sanki beyaz düsmüs gibi.

Sizce röfleler zamanla dagilirmi saca dagilirsa ne zaman ? bu keskin görüntü sinir etti beni ,mutsuz oldum sonuctan :sinifsinif:

resim ekledim, sayfanin sonunda...

Son düzenleme:
o zaman röfle değil de balyaj yaptıracaktın canım yaaa. krepe balyaj çok doğal duruyor. şimdi diplerin geldikçe kötü göründüğünü düşüneceksin. ama sabret 4 parmak falan uzasın dipleri yaptırırken belki krepe yaparak daha doğal görünümlü bir renklenmeye sahip olmuş olursun. ben de ince röfle yaptırmıştım. benim dip rengim koyu kestaneydi. 2 ay bekleyemedim dip röfle için çünkü kötü duruyordu. ama krepe balyajda istersen 4-5 ay boyama saçını kötü durmuyor.

canim burada birtek röfle geciyor balyaj falan bilmiyorlar. Daha önceleri kalin istemistm oldukca ama onunda dipleri cok kalip durmustu orta kalinlik dedim ama dedigim gibi inceoldu.
Krepe balyaj da düsündüm ama sac uclarim yipranikti altta eski röflem vardi. Krepe diplere ne kadar yakin oluor uzak kalmiyormu cok ?
Simdi ne yapicam biraz dahami röfle attirsam daha yogun görünsün ?

ya canım hiç sorma benimde aynı oldu ince ve kendi saçım baya koyuydu sinirlerim yıprandı napıcağımıda bilmiyorum ilk yatırışımdı ne yapmam gerek inan bilmiyorum ve kendimi o kadar kötü hissediyorum ki :sinifsinif:

krepe balyalda dipten 2-3 parmak kadar kalıyor gerisi açık renk oluyor ama geçişli tabi. sırıtmıyor. sen en iyisi diplerin gelince kendi saç renginden daha açık bir renge dip boyası yaptır. en iyisi böyle. ben röflelerim senin gibiyken sarı renk boyayla dip yaptırmıştım kestaneyi baya bi kırmıştı daha iyi duruyordu.

bende renk cok kirilinca bakir turuncu oluyor malesef, koyuyu ona tercih ediyorum . Ama arkadasin dedigi gibi cok aralikli atilmis, pazartesi telefon acip soracagim kuaförü düzeltebilirmi diye olmazsa iki hafta sonra türkiyede tekrar olmayan yerlere attirayim biraz daha.

ara ara yine röfle attirdim güzel oldu simdi, neredeyse komple sarisin gibi ama yinede ara ara koyu yerler var. Insallah kaybolmazlar zamanla böyle daha iyi bence.

Ben de şuan ince röfleyle geziyorum. 3 aydır bu haldeyim ama dip boyası geldikce saçımı başımı yoluyorum. Diplerden siyah siyah fırtlıyo. Demek benim istediğim krepe balyajmış :)

kızlar krepe balyajla normal röflenin farkı ne?

Balyajın çeşitleri vardır canım,
Krepe balyaj,
Kalın balyaj,
Parçalı balyaj,

1)Krepe balyaj, saçlar 4 eşit şekilde ayrılır,ve en alttan ince tutamlar olarak ayrılarak krepe yapılır ,krepe yapılan saçların uç kısımlarına hazırlanan boya sürülür ve paketlenir,istenen ton yakalandığında yıkanır .

2)Kalın balyaj,saç eşit şekilde 4 eşit şekilde ayrılır,ve en alttan başlanarak ayrımlar kalın kalın alınır ve paket içerisinde hazırlanan boya ile boyanır.

3) Parçalı balyaj,saç kendi zevkinize göre istediğiniz bölümlere ve saçın kesimine göre değişik yerlerinden tutamlar halinde paket içerisine alınarak hazırlanmış boya uygulanır.

Krepe balyaj uygulanan uzun ve katlı bir kesimde krepe balyaj çok hoş olur bayağıda uzun süre kullanılabilir.

RÖFLE
Röfle saçın bütününe, balyaj ise saç uçlarına tutamlar halinde yapılan renklendirme işlemidir. Sık ince yada ara ara kalın röfle tercih edilebilir

Umarım yardımcı olmuşumdur . Bana sorarsan balyaj ilk tercihin olsun bayanssulusmile

çok teşekkürler canım evet ilk balyajla başlyıp sonradan röfleye geçmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…