- 1 Mayıs 2016
- 81
- 46
- 88
- 29
- Konu Sahibi gullguzelim
arkadaslar dudakları ince olup ameliyat olanlar fotoğrad paykaşıp bana fikir anlamında yardımcı olabilir mi lütfennnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben çarşamba günü olacağım dudaklarımda ince burayı takip ediyorsan paylaşim yapacağım görebilirsinarkadaslar dudakları ince olup ameliyat olanlar fotoğrad paykaşıp bana fikir anlamında yardımcı olabilir mi lütfennnn
Canım sana özelden ulasabilirmiyim:) tesekkr ederm bı arada güzel gözüküyorO ben oluyorum sanırım profilimde fotolar mevcut. Doktorum istersen dudaklarada işlem yapalım dedi de aman kalsın dedim :)
ediyorum canım iyii şanslarr bekliyorummm, kime olucaksın:)Canım ben çarşamba günü olacağım dudaklarımda ince burayı takip ediyorsan paylaşim yapacağım görebilirsin
Sanırım kalın dudakta daha dikve havalı burunlar yapıyorlar bekir sivri ince dudaga cok kalkık burun olmaz dudaklar zaten ince öne çıkar cunki dedi. Aman bide dudaga mı para verelim bu ne arkadas :)))benim de dudaklarım ince, hatta görüşmedeyken barış bey dudaklara işlem yapabiliriz filan demişti. kim bilir onun için ne kadar ücret ödemem gerekir :/ çarşamba ameliyat olucam ince dudakta kötü mü oluyor sonuçlar anlamadım ben![]()
Foto paylaşacakmısınız burada? Şimdiden geçmiş olsun.benim de dudaklarım ince, hatta görüşmedeyken barış bey dudaklara işlem yapabiliriz filan demişti. kim bilir onun için ne kadar ücret ödemem gerekir :/ çarşamba ameliyat olucam ince dudakta kötü mü oluyor sonuçlar anlamadım ben![]()
Tabi ulaşabilirsin canım ilk olduğumda herkes daha incelmiş dudakların diyodu çünkü çok kalkıktı burnum,şimdi oturunca dudakların daha güzel duruyo dediler :) burun güzel olunca çok takılmıyo herhaldeCanım sana özelden ulasabilirmiyim:) tesekkr ederm bı arada güzel gözüküyor
Ben samsunda İsmail küçükere olacağımE
ediyorum canım iyii şanslarr bekliyorummm, kime olucaksın:)
Siz hangi doktora ve ne kadara oldunuz burnunuz yuzunuze muthis yakismisO ben oluyorum sanırım profilimde fotolar mevcut. Doktorum istersen dudaklarada işlem yapalım dedi de aman kalsın dedim :)