Saç Kesim Şekilleri İnce-Kıvırcık Saç

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Saçlarım ince telli ve kıvırcık.
kıvırcıklığına bayılıyorum ama ben kabarık seviyorum(kabarıktan kastım elektriklenme değil.) hacim veren şampuan önermeniz mümkün mü?
Bir süre ''JO FRİEDA'' kullandım kötü değil fakat daha iyisi vardır diye düşünüyorum.
Kıvırcık saçlara özel şampuan alsam hangisini alabilirim? ya da köpük ve 7/24 yeter mi şampuanı kıvırcıklar için almasam da olur mu?

selam, benim de saçlarım kendinden dalgalı ve her zaman mükammel görünmesi için epey uğraşıyorum. Yaklışık 6 ay önce bir ürün ile tanıştım. Ve oh be dedim :)
Daha önce duymadığım bir markaydı. Tigi saç ürünleri meğer epeyce bileni varmış. Ben vanilya club diye bir siteden alışveriş yapıyordum. Onların vanilya kutu aboneliği var, her ay farklı kozmetik ve bakım ürünlerinden bir set yapıp gönderiyorlar filan. Bir seferinde kutudan çıkmıştı. Hiç duymadığım için tigi markasını önemsemedim ama sonra bu kadar sene amma uğraşmışım dedim. Bukle belirginleştirici krem diye birşeydi. Sonra şampuan ve diğer ürünlerini de kullandım. İyi geldi. Tavsiye ederim.
https://www.vanilyaclub.com/urun/84...ls-contour-cream-bukle-belirginlestirici-krem

Back