Saç Bakım Ürünleri İnce Telli ve az saçlarım için yardım noluuur

Hevale

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
28
0
6
35
İstanbul
Slm kızlar saçlarım ince telli ve çok az. Çevremdekiler fare kuyruğu diye dalga geçiyor o derece.

Saçlarım için ne yapmalıyım saç çıkartan dolgunlaştıran gürleştiren vs. bi bakım kürünüz şampuanınız var mı yardım edin lütfen

Cevaplarınızı acil bekliyorum :54:

Slm kızlar saçlarım ince telli ve çok az. Çevremdekiler fare kuyruğu diye dalga geçiyor o derece.

Saçlarım için ne yapmalıyım saç çıkartan dolgunlaştıran gürleştiren vs. bi bakım kürünüz şampuanınız var mı yardım edin lütfen

Cevaplarınızı acil bekliyorum :54:

valla canım ben mayayı duydum şimdi kafam mayalı 2 defa daha denicem çok övgüsünü duydum bakalım istersen sende dene :)

hadi ya hiç duymadım canım nasılyapıosun bu maskeyi anlatırmısn biraz? bide sonuç görürsen yazarmısn lütfeen

yarın 2.yi yapıcam her hafta 2 defa yapılcak .. işte 4 çorba kaşığı sıcak su yarım su bardağının 1 parmak daha fazlası işte koyuluğunu saça göre ayarlarsın ..okadar ılısın yuvarlaya yuvarlaya uygulattır pamukla masaj yap yani bi yandan okadar şimdilik bunu deniorum bi kaç dememem daha var sırada :):):):46:

Ben yaklaşık 1 senedir bioblas şampuan kullanıyorum.saçlarım çok döküldüğü için almıştım ve hakkaten işe yaradı.saç çıkarıyor,dökülmeyi azaltıyor..deneyebilirsin bence

Back
X