İnceldiğim yerden kopucam

Ya arkadaş 50 kiloyken bile 20 kiloluk damacanayı kaldırıp su sebiline koyardim.
Sen nasıl cips paketini açamıyosun.
Teşhisi koydum piremseslik sendromuna yakalanmışsın.
O arkadaşların çok çok haklılar
Ah ah hiç canımızın kıymetini bilmedik, bir sinanımız olmadı

burun hariç aynı gibi sanki yeni görüyorum bu resimleri.ama gene de bu üye eğlenilmeyi hakkediyor.
Hayır canım değil saç bitim yerindeki gördüğüm çene yapısı ile su kız zerre kadar aynı değil
One çıkık burun ucu ve kemerli yapisi zaten diğer yerleri belli bile olmasa bariz farkı belli ediyor
Gördünüz mü bilmem ama esmer olarak paylaşılan kızın zaten bunların ikisiyle de alakası yoktur.
Keşke silmeseydim is yerindeki pcden gösterirdim

Hangi konusu tutarli ki, o da olsun. Doktor olacaksin gece 1 e kadar KK de gezeceksin. Hangi ara ders calisacaksin. En basit bolum bile sinavlarina calismayi gerektiriyorken tip gibi bir bolumde son seneye gelip KK de millete ayar cekeceksin.

Burada PDR olup psikologum diyen insan da var, iki teknik kitap yutup muhendisim diyen de. Zaten alim olan anlar.
Iste benim anlamadigim da bu! Kullanici adini vermeyeyim bir üyenin doktor olduguna hic inanmamistim. Hem en basit (mesleki) sorulara yanlis cevap vermesinden hem de gece gunduz k.k 'nde olmasindan. Inanmadim diye topa tutulan ben olmustum :)

Mune Mune rica ederim ban yemesin millet en azından hakaret etmeyenler yemesin
Fazlaca salak yerine konulmaktan bıktı millet

Konuyu talep üzerine kapadım ama şu yazıyı hatırlatmak isterim:

8- Özetle ;
- Kimse sizleri yorum yapmak için zorlamıyor !
- Yorum yazmaz iseniz inanın üzülecek, arkanızdan ağlayacak kimse yok !
- Kendinizi asla her konuya yorum yazmak gibi bir zorunluluk içinde hissetmeyin !
- Yorumlarınızın sonuçlarına katlanın !
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Ve yine hatırlatmak isterim aksi ispat edilene kadar her üye gerçektir ve açtığı konulara ona göre yorum yapılır.

Back
X