Lekeler, Çiller İnci Tozu Kremi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Risus

papatya böceği
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.294
18
358
Kocaeli
Arkadaşlar bu gece GG da gezerken inci tozu kremi diye bir krem gördüm açıklamasında;

Saf İnci Tozu Krem (3gr), yüksek miktarda konsantire inci tozu içerir. İncinin ana vatanı olan Asya Kökenli bir üründür, 1990 yılında en iyi ürün ödülünü kazanmıştır. Etkin formülü ile cilt lekelerini ve çilleri giderir. Sivilcelere iyi gelir, cildi beyazlatarak daha parlak ve canlı kalmasını sağlar, yüze tazelik güzellik verir. Mükemmel bir cilt kremidir.

■ İnci Tozu krem
■ Güneşten veya hormonel nedenlerden dolayı oluşan Cilt lekelerine karşı etkilidir.
■ Çil ve kırışıklıkları azaltır.
■ Sivilce ve akneye son.
■ Cildi beyazlatır.
■ Parlak ve canlı kalmasını sağlar.
■ Cildi Tazeler ve Yeniler.

■ 1990 Yılında en iyi ürün olarak seçildi

İÇİNDEKİLER: İnci Tozu.

Kesinlikle civa, Kurşun ve hidrokinon içermez.

KULLANILIŞI: Günde 1-2 defa ince bir tabaka halinde sürülüp hafifçe ovulur. veya akşamları yatmadan önce ince bir tabaka halinde istenilen bölgeye uygulanır.

bunlar yazıyordu. kullananınız bileniniz varmı acaba ?

cnm bende inci tozu kremi kullanıyorum gercekten cok etkılı bır krem.nohut tanesından daha kucugu bıle tum yuzume yayılıyortavsıye ederım kokusuda harıka

ablamın dogal yaşam merkezi dukkanı var hem baharat hem kremler yağlar kısaca hersey var ordan almıstım o bıttı sımdı salyangoz kremını kullanıorum oda gusel

ben bim'den aldım inci tozu kremi ilqimi çekti fiyatı 9 tl ama kokusu muhteşemmm

Son düzenleme:
9 tl inci tozu kremi olması çok saçma , inci tozu sadece kutusu üzerindeki yazıda geçiyordur , vazelin ve parfüm oluşan bir krem olmalı

9 tl inci tozu kremi olması çok saçma , inci tozu sadece kutusu üzerindeki yazıda geçiyordur , vazelin ve parfüm oluşan bir krem olmalı

bende öle düşünüyordumm ama bi baksan bimden salyangoz kreminden memnun kalmış oyüzden bi zararı yok

arkadaşlar ben internette biraz araştırdım bu kremi ama farklı markalar var ve bir tanesinin fiyatı 39 tl idi..Siz hangi markayı kullanmıştınız???

arkadaşlar ben internette biraz araştırdım bu kremi ama farklı markalar var ve bir tanesinin fiyatı 39 tl idi..Siz hangi markayı kullanmıştınız???

bilmiyorum ben bim den aldıgımı söyledim inci tozu kremi yazıyor önce bi bim e gitsen bakarsın

inci tozu kremi kullannan var mı acaba? yüz beyazlattığı söyleniyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…