Incir havuc kürü gelin birlikte başlayalım

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba arkadaşlar 6 ay once dis gebelik gecirdim suanda tekrar deniyoruz ama bu ay da olmadi adet oldum bende bir tanidigimizdan duydugum kürü denemeye karar verdim o kullandigi ay hamile kalmis var mi kullanan bu kuru ya da kullanmaya baslamak isteyen?

Merhaba arkadaşlar 6 ay once dis gebelik gecirdim suanda tekrar deniyoruz ama bu ay da olmadi adet oldum bende bir tanidigimizdan duydugum kürü denemeye karar verdim o kullandigi ay hamile kalmis var mi kullanan bu kuru ya da kullanmaya baslamak isteyen?

merhaba,
Bende 1 tane düşük 1 tane kimyasal gebelik geçirdim. Ondan sonra rahim şekil bozukluğu var dediler operasyon geçirdim ve 6 aydır gebe kalamadım. Bu ay adet olduktan sonra çoban çantası,civan perçemi, aslan pençesini içmeye başladım bunun içinde çok etkili diyorlar. Deneyip Göreceğiz artık ottan kökten umudumu kesmek üzereyim inşallah şifa olur.

Ben incir kürüne başlamıştım bugün 13. Günüm tek yumurta o da 18-19mm olmuş fakat ben incir kürune havuç katmamistim.şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Ben incir kürüne başlamıştım bugün 13. Günüm tek yumurta o da 18-19mm olmuş fakat ben incir kürune havuç katmamistim.şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Canim ben ilk 5 gun incirli sonra havuc katman gerekiyor diye biliyorum ama ben bu kurun prolaktini yükselttiğini duyunca vazgectim. Simdi bal corek otu tarcin kurunu yapıyorum

Canim ben ilk 5 gun incirli sonra havuc katman gerekiyor diye biliyorum ama ben bu kurun prolaktini yükselttiğini duyunca vazgectim. Simdi bal corek otu tarcin kurunu yapıyorum
Ben incir kuruyle hamile kaldım 5. Bu fakat bu hamileliğim de düzgün gitmiyor düşecek diye bekliyorum

Back
X