ıncırlerı yıkıyosun canım ıkıye böl kaynayan suda 10 dk kaynat sogusun ıc meyve suyu gıbı guzel oluyo ben yumurtlamaya yakın catlasın dıye aynı sekılde havucları da dagradım 15 dk kaynattım ıkısıde soguyunca bırbırıne karıstrdım suları bıde öyle ıctım
ıncırlerı yıkıyosun canım ıkıye böl kaynayan suda 10 dk kaynat sogusun ıc meyve suyu gıbı guzel oluyo ben yumurtlamaya yakın catlasın dıye aynı sekılde havucları da dagradım 15 dk kaynattım ıkısıde soguyunca bırbırıne karıstrdım suları bıde öyle ıctım
Merhaba aranıza yeni katıldım,normalde 2 ay önce doktora gittim adetimin 5. Günü klomene başla onu da 5 gün kullan 6. Gün gel dedi.ama ben en son şunat 19 da adet olmuştum onun üzerine 23 nisan günü oldum sonra da okul gezisine gittim ilacı kullanmadım.Pko luyum onu da öğreneli 2 ay oldu zaten.2 hafta önce soğan kürüne başladım 14 günü tamamlayamadan bıraktım 9. Gün adet oldum zaten,soğanın etkisiyle herhalde..Okul gezisinden yeni geldim dün de havuç ve inciri kürünü araştırdım yine de hazırladım dün akşam bugün başlamak için ama adet belirli birgününde başlanaması gerekiyor herhalde,şimdi başlasam olmazmı ki ?? çok merak ediyorum daha önce de bu soruyu göremedim,cvp yazarsanız sevinirim çünkü başlamayı düşünüyorum havuç ve inciri ayrı ayrı yaptım karıştırdım.