İncir Kazığı

Nil desperandum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
2.771
5.280
73
İyi geceler arkadaşlar...Eşime bugün tanıdığı bir kadın bahçemizin inciri diye kuru incir satmış. Bana bozuk gibi geldi, üstü beyaz beyaz...Eşime bence kazıklandığını söyledim ama emin değilim. Tadında bir bozukluk yok ama görüntü felaket. Sizce boyle incir olur mu? Bir kutuya 20 tl vermiş. Çöpe atmak istedim, attırmadı bozuk olmadığını iddia ediyor ama ben kuşkuluyum. Sizce?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 1.230
  • image.webp
    image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 1.087
İyi geceler arkadaşlar...Eşime bugün tanıdığı bir kadın bahçemizin inciri diye kuru incir satmış. Bana bozuk gibi geldi, üstü beyaz beyaz...Eşime bence kazıklandığını söyledim ama emin değilim. Tadında bir bozukluk yok ama görüntü felaket. Sizce boyle incir olur mu? Bir kutuya 20 tl vermiş. Çöpe atmak istedim, attırmadı bozuk olmadığını iddia ediyor ama ben kuşkuluyum. Sizce?

Doğal ürünlerde genelde bozuk bi görüntü oluyor öyle çok da albenili olmuyorlar. Belki bundan kaynaklanıyordur?

Kazık yediğini kabul etsin ki bir daha kadın satamasın eşime incir. Yoksa kadına acıdığından devamlı alır eşim; bozuk malı kakaladığını ispat etmek istiyorum ama kabul etmiyor bozuk olduğunu:((

Kazık yediğini kabul etsin ki bir daha kadın satamasın eşime incir. Yoksa kadına acıdığından devamlı alır eşim; bozuk malı kakaladığını ispat etmek istiyorum ama kabul etmiyor bozuk olduğunu:KK43:(
Çünkü bozuk değil . Hakiki incir o. Üstü beyaz olması da şekeriymiş. Gönül rahatlığıyla yiyin.

Emin misin? Ben hiç dışı beyaz beyaz incir görmedim ama haklı olabilirsin belki de ben yanılıyorum...
Canım incir kuruturken genelde unluyorlar, incirin bozuk olduğunu sanmıyorum, normal görünüyor,
Hatta şu an benim mutfakta da var dışı unlu kuru incir

Bizim mutfaktaki incirler de böyle. Aydın'dan geliyor ve gayet lezzetli, bozuk değil içiniz rahat olsun.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 231
Back
X