İncir kürü deneyen olumlu sonuç alan 2016

Yaaa hamile olanlara söylüyorum benim kasık agrısı cok var yaaa sanki catlatma iğnesi vurmuşum da catlıyor öyle plan var mı normal mii

Kızlar İncir kürü yapmadan önce soğan kürü yapmak şart mı İncir kürüyle birlikte soğan kürü yapılır mı bilgisi olan var mı ben 7 günden beri yapıyorum soğan kürü yapmadım kimi şart diyor kimi değil diyor kesin bilgisi olan yardım ederse memnun olurum

Kızlar İncir kürü yapmadan önce soğan kürü yapmak şart mı İncir kürüyle birlikte soğan kürü yapılır mı bilgisi olan var mı ben 7 günden beri yapıyorum soğan kürü yapmadım kimi şart diyor kimi değil diyor kesin bilgisi olan yardım ederse memnun olurum
Merhaba eger kistlerin varsa once sogan kuru tavsiye ediyorlarki temizlesin rahmi diye yoksa direk incir kuuruyle baslayabilirsin. Ikisini birlikte kullanani gormedim hic cunku ikisininde etkisi baska konularda

merhaba arkadaşlar. incir kürü yapanların hepsi neredeyse hamile kalmış bende bu ay denedim şuan adetimin 26. günü aşırı bel ağrım var. adetlerim 30 günde bir oluyor. ve lavaboya gittiğimde peceteye kıl gibi kırmızı leke geldi ama korkuyorum. sizlerde böyle birşey oldu mu acaba bu arada bende 2,5 yıllık evliyim ilk günden beri çocuk istiyoruz.

Back
X