Gebeliğe Hazırlık İncir kürü deneyenler lütfen bilgilendirin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Htcmrym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
192
126
33
35
Merhaba,ben 2yillik evligim bir süredir çocuk istiyoruz doktora gittik bende 2,5cm çikolata kisti olduğunu ama küçük olduğu için gebe kalmaya engel olmadığını söyledi yanlız benim yaşım 31ve ben hayırlısıyla biran önce yaşım ilerlemeden anne sahibi olmayı çok arzuluyorum (rabbimin izniyle inşaallah olurum)acaba 2,5cm çikolata kisti gebe kalmama engel oluyormudur.incir kürü denesem fayda götürmüyum artık uyuyamaz oldum elinde tel sürekli netten gebe kalmak için neler yapılabilir onlara bakiyoum

Öncelikle geçmiş olsun ama gerçekten bu işin temelinde stres yapmamak yatıyor. Çünkü ben 6 aydır deniyorum stresbyapmaktan olmuyodu diye düşünüyorum çünkü eşimde de bende de cirit atıyo yumurtalıklar spermler ama ikimizde çok takıyorz bu ayda hiç oralı olmadık zaten başka işlerle meşguldük bende sabırla şu beş günün geçmesini bekliyorum acaba olacak mı çünkü bütün belirtileri yaşıyorum. Ama ben de önümüzdeki ay incir havuç kürünü deneyecektim bide aşılama için doktor arayışına başlıycam şayet bu ay tutmazsa

Teşekkür ederim.sizede çok geçmiş olsun umarım hamilesinizdir inşaallahkesinlikle haklısınız ben çok takiyorum kafama ondanda olmayabilir diye düşünüyorum.ama elimde değil ne yapsam iyi gelir kafamı dagitabilirim bilmiyorum acaba 1haftaligina tatile gitmek iyi gelir mi onuda bilmiyorum

İnşallah isteyen herkes hamile kalır bizde. Ben inanın kasım ayında hiç takmadım bide eşimde bende başka uğraşlarımız vardı onlarla uğraşıyoduk eve bile zor uğruyoduk hiç aklımızda yoktu afedersiniz yumurtlama günümü sadece bir kez değerlendirdim. Ona da daha sonra bakınca ovülasyonun en yüksek oldığu günmüş programda bide salı günü iki üç damla kanamam oldu belirtilerinde yaşayınca şimdi bu kadar araştırıyorum ve bekliyorum. Tatile gidebiliyosanız eşinizle muhakkak gidin inanılmaz rahatlıyor insan. Benim arkadaşıma doktor eşinizle tatile çıkın telefonları kapatın başbaşa güzel anlar geçirin kimseden etkilenmeyin demişti

Yumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz acaba?inşaallah hayrlisiyla dizinde bebeğiniz olur rabbim isteyen herkese hayrlisiyla versin inşaallah

Merhaba, dün bir başka konuda yazmıştım ama 2 cm lik kisti ile hamile kalan arkadaşımın haberini aldık dün. Yani engel değil sonucunu çıkarabiliriz buradan. Yalnız o adet günlerinin düzenli olduğunu söylerdi hep. Çikolata kisti olduğu zaman adet gecikmeleri yaşanıyor diye biliyordum ben ama her bünyede farklılık gösteriyor demekki durum. İnşallah sizin için de kolaylıkla nasıb olur bebeğinize kavuşmak

Yumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz acaba?inşaallah hayrlisiyla dizinde bebeğiniz olur rabbim isteyen herkese hayrlisiyla versin inşaallah
Benim yumurtlama döneminde cinsel isteğim artıyo ve akıntım oluyo ordan anlıyorum

Merhaba Merhaba,benimde düzenli çok şükür sanirim fazla stres oluyorum kafamı cok yoruyorum ve insanların soruları beni çok bunaltiyor oyzdende olmayabilir diye düşünüyorum.arkadasiniz adına çok sevindim.benide bu konuda bilginendirdiniz için çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum bu kürü prolaktin i yüksek olan yapamaz dimi benım sınırda cıkmış tı yaparsam yükselir mı

Eklentiler

• IMG-20191202-WA0005.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum bu kürü prolaktin i yüksek olan yapamaz dimi benım sınırda cıkmış tı yaparsam yükselir mı
İbrahim Saraçoğlu nun kendi sitesinde prolaktin yüksekliği olanlar yapmasın diye bir not vardı, dün okudum daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…