- 23 Şubat 2025
- 289
- 61
- 13
- Konu Sahibi lotusbocek
-
İnşallah sağlıkla kucağıniza alirsinizBen doktor tavsiyesi ve onun verdiği ölçülerle bir ay kullandım şu an 8+4teyim ama zaten hamile kalabiliyordum 6.haftada kalbi duruyordu ilerlemiyordu şimdi gayet iyi gidiyoruz içtiğim kurlerin etkisi var mı bilmiyorum ama var gibi sanki
Amin inşaallah siz de tez zamanda Hamilelik yaşarsınız umarımİnşallah sağlıkla kucağıniza alirsiniz
İnşallah çok sağol, hamilelerin duaları kabul olur derler benim içinde bir dua ederseniz çok isterim çok teşekkür ederimAmin inşaallah siz de tez zamanda Hamilelik yaşarsınız umarım
Her zamanİnşallah çok sağol, hamilelerin duaları kabul olur derler benim içinde bir dua ederseniz çok isterim çok teşekkür ederim
Nasıl hazırladınız ve tükettiniz acabaBen doktor tavsiyesi ve onun verdiği ölçülerle bir ay kullandım şu an 8+4teyim ama zaten hamile kalabiliyordum 6.haftada kalbi duruyordu ilerlemiyordu şimdi gayet iyi gidiyoruz içtiğim kurlerin etkisi var mı bilmiyorum ama var gibi sanki
Canım direkt doktorun msjini aktarayım burayaNasıl hazırladınız ve tükettiniz acaba
Merabalar ben dün adet oldum da bu incir kürünü araştırıyordm karşıma çıktınzKürlerin yapılışı
Her bir kür ayrı ayrı yapılır. Gün içinde tok karnına, demlenen suyu sadece 1su bardağı olarak içilir.
Kürleri yaparken 2 bardak suyu bir kabın içinde kaynatın. Kaynayan suyun içine yapacağınız ürünü atıp 5 dakika daha kaynatıp ocaktan indirin.
Soğuduktan sonra sadece 1 bardak suyunu için.
Ne kadar konulacak.
Hayıt tohumu 1-1.5 tatlı kaşığı. Tedavi boyunca hergün günde 1defa yapılıp içilecek.
Havuç 1 orta boy havucu 3 4 parçaya bölün ve kaynayan suya atın. 1. Ay günde 1 defa yapılıp içilecek. Daha sonraki aylarda adet başlangıç gününden sonraki 12. gün başlanıp 7 gün kullanılıp bırakılacaktır.
İncir bir adet kuru inciri 3 4 parçaya bölün ve kaynayan suya atın. 1. Ay günde 1 defa yapılıp içilecek. Daha sonraki aylarda adet başlangıç gününden sonraki 12. gün başlanıp 7 gün kullanılıp bırakılacaktır.
Soğan 1 orta boy soğanın dış kötü kabuğunu soyup 3 4 parçaya bölün ve kaynayan suya atın.
Soğan kürü sadece 1. adet dönemi başlanıp 10 gün boyunca Günde 1 defa yapılıp içilecek. 10. gün sonunda bırakılacaktır. Tedavi boyunca birdaha kullanilmayacaktir
Sogan da dahil hepsine başlayabilirsiniz ben adetken de icmistimMerabalar ben dün adet oldum da bu incir kürünü araştırıyordm karşıma çıktınz
Adet bittikten sonra her gün bunlardan yapıp içiyoruz değil mi ayrı ayrı
Bende deneyecm umarım sayenizde bizim de bi evladımız olur ve fayda ederSogan da dahil hepsine başlayabilirsiniz ben adetken de icmistim
Allahım tez zamanda nasip etsin inşaallahBende deneyecm umarım sayenizde bizim de bi evladımız olur ve fayda eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?