- 8 Eylül 2014
- 70
- 71
- 28
- Konu Sahibi ronyamelih
-
Bendede kahverengi akıntı oldu ama ben iltihap temizliyor diye düşündüm bu bi önceki adetten kalan atıkları bile temizleyen bi Kür ve doğal sonuçta devam edin benceBen 1 hafta yaptım ama hiç bu tarz birşeyim olmadı doğal bir kür ben zararı olacagını ve bu lekelenmelerin kötü bir mana tasıdıgını düşünmüyorum.bnce devam edin ,ben 1 hafta yapyım su an adetim 3 gün gecikti biraz daha bekliyip test yapcam
Kizlar sogan kuruyle incir kurunu ayni anda kullanmiyoruz dimi?? Bir de incir kurune adet bitiminden ne kdr sonra baslamaliyiz
merhabalar bende ikinci bebek için 8 ay uğraştım olmadı ama 9 ayda denediğim incir ve havuç kürüyle hamile kaldım.ben adetimin 5 günü 7-8 adet inciri ve 2 adet havucu 700 gr suyu kaynatıp bölerek içine attım. kısık ateşte 20 dk kaynattım.altını kapatıp ılıyınca süzdüm.her akşam taze olarak hazırlayıp gece yatmadan önce yarısını sabah kalkınca diğer yarısını içtim 21 gün devam ettim dün test yaptırdım ve 4 haftalık hamileyim.benimle beraber eşimede keçiboynuzu kürü yaptım içirdim
Ben de merak ediyorum bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?