incir kürü sonrası kahverengi lekelenme????

ronyamelih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
70
71
28
geçen ay soğan kürü yapmıştım adet oldum.adetm biter bitmez de incir+havuç kürü yaptım.kahverengi lekelenmelerim başladı.küre 13 gün devam etmiştim.llekelenmelerim başlayınca bıraktım.korktum açıkcası.bu tür bir durum yaşayan varmı aranızda.yardımcı olur musunuz lütfeeennnn:

Canım SOĞAN kürünü birde 10 gun önce adetten tekrarlaman gerekiyor ben saraçoğluna mail atıp öğrendim SOĞAN kürü olsaydı Yumurtalıklar iltihap Atıyor diyebilirdim ama incir köründe duymadım hiç kahverengi akıntı Yumurtalık çatlama sorunu olan incir kürünü yapıyor

Ben 1 hafta yaptım ama hiç bu tarz birşeyim olmadı doğal bir kür ben zararı olacagını ve bu lekelenmelerin kötü bir mana tasıdıgını düşünmüyorum.bnce devam edin ,ben 1 hafta yapyım su an adetim 3 gün gecikti biraz daha bekliyip test yapcam

Bendede kahverengi akıntı oldu ama ben iltihap temizliyor diye düşündüm bu bi önceki adetten kalan atıkları bile temizleyen bi Kür ve doğal sonuçta devam edin bence

Merhaba;
bende incir ve havuç kürünü 4 gün uyguladım ve kahverengi akıntı sonrasında ise kanlı akıntı ile karşılaştım hatta adet oluyorum sandım ama değilmiş incir küründen şüpheleniyorum sadece 4 günde bu etkiyi yaparmı 3 bardak suya 7 incir atıp ayrı bir kapta 3 bardak suya iki havuç atıp bu karışımı iki günde bitirdim.

ben iki ay uyguladım iki ay adet öncesi 3 gün kahverengi lekelenmeler oldu.bu ay incir kürü yapmadım.henüz lekelenmelerim yok adetim de yakın aslında.sanırım incir küründen oldu o lekelenmeler.

merhabalar bende ikinci bebek için 8 ay uğraştım olmadı ama 9 ayda denediğim incir ve havuç kürüyle hamile kaldım.ben adetimin 5 günü 7-8 adet inciri ve 2 adet havucu 700 gr suyu kaynatıp bölerek içine attım. kısık ateşte 20 dk kaynattım.altını kapatıp ılıyınca süzdüm.her akşam taze olarak hazırlayıp gece yatmadan önce yarısını sabah kalkınca diğer yarısını içtim 21 gün devam ettim dün test yaptırdım ve 4 haftalık hamileyim.benimle beraber eşimede keçiboynuzu kürü yaptım içirdim

ben 21 martta adet oldum adetın 5. gunu sogan kurune başlayıp 10 gun yaptım ve 16 nisandan beri incir kürü yapıyorum yani ikisi arasında 10 gün ara verdim dr yumurtalıklarımın küçük oldugunu soyledigi için acele ettim galiba ama ne akıntı nede adet belirtisi yok suanda gerci son 3 aydır adetım hep düzensiz sizce ne yapmalıyım biran önce anne olmak istiyorum bende

Bende bu ay incir kürü yaptım adetim gecikti tabi biz ne kadar umutlandık test yapıyorum bişey yok test yapıyorum bişey yok bayağı canım sıkıldı en son 3 gun once lekelenme başladı boyle sildikçe geliyo tabi yerleşme kanaması sandım bekledim bugün doktora gittim ultrasondan baktı gebelik yok kanama başlamış dedi yani bende incir kürüne bağlandım netten bakayım dedim hakikaten benim gibi yaşayanlar varmış bende yazmak istedim daha once boyle olmamıştı çünkü

Stres bence dedikleri gibi yanlış anlamayın kızlar ama kendim de aynı hatayı yaptım cocuk olsun diye yatağa girince Cidde'n olmuyor

ya eminim ki doğrudur biz 15 aydır deniyoruz canım olmuyor ikimizde de bişey yok ama bu ay dışında hiç böyle olmadı canım ben kötüye de yormadım içimi temizliyo belli ki dedim ve birkaç arkadaştan da duyunca böyle şeyler yaşadıklarını dedim ki kürden kaynaklanıyo:)

Canım ablam Bursa'da hastane müdürü kuzenimin 17 yıl çocuğu olmadı ve onun görümcesi de aynı şekilde şimdi birinin 1 kızı var diğerinin 2 izleri oldu soyadı Taşdemir di hatta onu bir araştır Cidde'n sana yazarken anneme whtsap dan sordum ama uyudu sanırım

slm kızlar kürü yaptığınızda yumurtlama günlerinizi de takip edip birlikte olun incir kürüne havuçta koyup kaynatın bu yumurtaların büyümesini ve çatlamasını sağlıyor

evet bitkisel kürler sonrası lekelenmeler oluyor
bende de olmuştu

Seval Taşdemir miş bir araştırın derim tabiki bu otlar da işe yarayan seyler ama artık tıp ilerledi birine iyi gelen belki size gelmeyecek her bünye aynı değil

Kizlar sogan kuruyle incir kurunu ayni anda kullanmiyoruz dimi?? Bir de incir kurune adet bitiminden ne kdr sonra baslamaliyiz

Arkadasm ben geen ay 3gün incir kürü yaptim benim sag tupum kapali oldugi icin orda yumurta oluşmuş doktor tedavisini biraktim doktor yuzunden. Smdi 3gundur incir yapiyorum yemeklerden 10dk once ama havucu bilmiyodum bana anlatrmisin nasil kullanıldığını falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…