İncir Kürü

HurremSultaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
201
137
33
34
Herkese merhaba;

Endometrosiz hastasıyım sol yumurtalıklarım da kistlerim var. Ahm düşük bu sebeple Reglim 3 gün önce bitti ve incir kürüne başladım. Bu gün ise cok fazla sağ yumurtalığımda sancı yaşadım acaba incir küründen dolayı mıdır? Sol da kistlerim acaba sağ tarafta mı kist oluyor yoksa incir kürü mü kafam karıştı açıkçası Bilen varsa yazarsa sevinirim

Teşekkürler

Yumurtalık kisti varken incir kürü yapılmaz diye biliyorum. Büyütür. Doktor kontrolünde yapın ne yapacaksanız. Geçmiş olsun

Yumurtalık kisti varken incir kürü yapılmaz diye biliyorum. Büyütür. Doktor kontrolünde yapın ne yapacaksanız. Geçmiş olsun

aa bilmiyordum ama endometrosiz hastası olup yapan çok kişi var tanıdığım bir umut🤦🏻‍♀️ ve doktora soramıyorum yurtdısındayım doktor randevusu bulmak zor

aa bilmiyordum ama endometrosiz hastası olup yapan çok kişi var tanıdığım bir umut🤦🏻‍♀️ ve doktora soramıyorum yurtdısındayım doktor randevusu bulmak zor
Yumurtalık kisti ve çikolata kisti farklı diye biliyorum, yanlış biliyor da olabilirim. Yanlış bilgi vermek istemem, geçmiş olsun. 😌

Back
X