İncir Reçeli 2 , Üç günde 3 milyon hasılat

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Halil Sezai Paracıkoğlu ve Şafak Pekdemir’in başrollerini paylaştığı, Aytaç Ağırlar’ın ikincisini kaleme aldığı sevilen aşk hikâyesi ‘İncir Reçeli 2’ vizyona girdiği ilk üç günde 288 bin 378 kişi tarafından izlenerek, 3 milyon 194 bin 154 TL hasılat elde etti.
Sitene Ekle

MAGAZİN SERVİSİ milliyet

Aşk acısıyla biten ilk filmin devamı olan ‘İncir Reçeli 2’ filmi yas tutan kalplere ayna oluyor. Film ilk üç gün gişesi ve hasılatıyla aşk filmlerinin en iyi açılışını yaptı.

Ben de gitmek istiyoruuummmm:)

Bu arada bilmeyenler için ilk film fazla ilgi görmemiş ilk başta ve gösterimden kalkmış hatta film yapımcısı iflas eşiğine gelmiş.Ve daha sonra film sosyal medyada fenomen olunca tekrar gösterime girmiş.Beklenen ilgiyi o zaman görmüş.Ben çok beğenmiştim ilkini.

Kızlar ben izledim. Müthişti. Tabiki ilk filmden aşina olduğun konular var ama bu sefer senaryodaki şaşırtmacalı haller, hiç sıkmadan akıcı şekilde ilerlemesi sürenin süperdi. Verdiğimiz para helali hoş olsun :)

Ilk filmden nefret etmiştim devam filmi daha da kötüdür herhalde. Zaten hiç bir zaman kaliteli, özgün senaryolu bir filme devam filmi çekildiğini görmedim.

Hic tarzim değil böyle filmler. Zaten başrol oyuncusunu bile tanimiyorum. Bi arkadas da demis. Düzgün filmlerin ikincisini çekmeye gerek duyulmaz. Agiz tadinda birakilirlar. Anilarda kalir hep. ..

ilkinde tavsiye üzerine gittim izledim aynı hatayı bir daha yapmam açıkcası.
belki int. e düştüğünde boş zamanımı değerlendirmek adına izleyeceğim filmler listesine eklerim

internete düştüğü zaman fikrim olması açısından izlerim, yorumumu yaparım. ama para verip bu filmi izlemeye gitmem.

Güzeldi, kız arkadaşımla izledik. Eşimi de götüreceğim :)

en iyi aşk filmi bile olsa basroldeki o isyancı heriften dolayı izlemem. ne sevimsiz bi insan. şarkı mı söylüyo höykürüyo mu belli değil

ne 1. sini izledim ne 2. ini izlerim, romatizim sevmiyorum ben ya, ben de bi bozukluk var sanırım

Yine bir vasat film çekimi daha
Amerikalıların dizileri film gibi , bunlarda biz film yapıorz diye geçiniolar işte, her zaman ki gibi klasik bir türk yapımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…