Ben yaptim canim.yapma sebebim progestronm 0.9 seviyelerindeydi. Polikstgm zaten. Yimrtlama problemm var. Yaptigim ay 1.5 yilin en yuksek seviyesine cikti 6.8 oldu. Doktor ilac bile vermedi cok iyo hersey dedi. Fakat gebelik olusmadi. Incirin kist yaptgni duydugmi hatrlamiyorum. Cok arastrmstim bende. Nihayetnde faydali incir diue basladim. Bence baslayablrsinlh :11,4
fsh:7.8
bu durumda yumurtlama bozuklugu var dedi doktor 3 4 ay daha dene gebe olamazsan gel yumurtlama ilaci verelim dedi.birde kan degerlerim cok.dusuk vucut direncim az oldugu icn yumurtalarim catlicak gucu bulamiyormus dedi baska bir doktorda...
bende incir kurunu uygulamaya karar verdm .birazdan uygulicam.ama bazi sayfalarda bu kurun kist yaptigini yazanlar olmus.varmi bilgisi olan.birde hamile kalamazmiyim ya ben sizce durumum vahimmi
tsekkurler basladim 4 gun oldu. insallah ise yararrrr.sen neden gebe kalamadin acaba yaaaBen yaptim canim.yapma sebebim progestronm 0.9 seviyelerindeydi. Polikstgm zaten. Yimrtlama problemm var. Yaptigim ay 1.5 yilin en yuksek seviyesine cikti 6.8 oldu. Doktor ilac bile vermedi cok iyo hersey dedi. Fakat gebelik olusmadi. Incirin kist yaptgni duydugmi hatrlamiyorum. Cok arastrmstim bende. Nihayetnde faydali incir diue basladim. Bence baslayablrsin
Yumurtalar bir turlu catlamiyor benim. Igne ile de catlamiyor. Nolacak bilmiyorumtsekkurler basladim 4 gun oldu. insallah ise yararrrr.sen neden gebe kalamadin acaba yaaa
uzuldummmYumurtalar bir turlu catlamiyor benim. Igne ile de catlamiyor. Nolacak bilmiyorum
Yok. Yillarca takir takir gunnde oldum. Ne zaman bebek dusunduk adetim de sacmalamaya basladi ama ara sira yani. Stresden galiba.uzuldummmadet duzensizligin varmi ki senin
benimde sorunum bu. igne yapti doktor. çatlatamadı o da. başka sorun yok. incir havuç kürüne başladım. senin şu anki durumun ne? kaldın mi hamile?Yumurtalar bir turlu catlamiyor benim. Igne ile de catlamiyor. Nolacak bilmiyorum
2 sene onceki konuyu hortlattın kızbenimde sorunum bu. igne yapti doktor. çatlatamadı o da. başka sorun yok. incir havuç kürüne başladım. senin şu anki durumun ne? kaldın mi hamile?
o zaman aferin bana :)) incir kürüne başladım. e tabi merak ettim bi aranayım bakalım birinin işine yaramış mı diye. ama sonuç alanlar da sevinçden haber vermeyi unutuyor -_- bi yazın ama oldu mu olmadı mı diye, biz de umutlanalım :)2 sene onceki konuyu hortlattın kız
Canimm o zaman ben bilgi vereyim sanaa. İncir kürü sadece prolaktin değerini yükseltiyordu sanırm bence dene eğer prolaktin degerin yuksek degilse. Birde adet dongun nasil gununde mi olursun? Pko degilsin demi?o zaman aferin bana :)) incir kürüne başladım. e tabi merak ettim bi aranayım bakalım birinin işine yaramış mı diye. ama sonuç alanlar da sevinçden haber vermeyi unutuyor -_- bi yazın ama oldu mu olmadı mı diye, biz de umutlanalım :)
1kez düşük yaptım. ekim ayında. 48 gun sonra tahliller yaptırdım prolaktin ve tsh hormonlarım yüksek çıktı. prolaktin için dostinex kullandım. şimdi normal ama doktor yinede ilaci kesmedi. bende huzursuz oluyorum. deyerlerim indiyse niye hala kullanıyorum ki diye. artık kullanmamayı düşünuyorum ve bu kürü uyqluyorum. ilacımın vakti bu ayın 19u. prolaktin yükseltdiyini duymuşdum ama bende en son tahlilimde normal olduğu için ve dostinex kullandığım için kalkmaz diye düşünüyorum. ne yapsam bilemedim şimdi :/Canimm o zaman ben bilgi vereyim sanaa. İncir kürü sadece prolaktin değerini yükseltiyordu sanırm bence dene eğer prolaktin degerin yuksek degilse. Birde adet dongun nasil gununde mi olursun? Pko degilsin demi?
evet gunumde oluyorum. eskiden vardı gecikmelerim ama kürtajdan sonra 28 30 gün aralığında oluyorum. hayır pko değilim. yumurtam da kendiliyinden yaranıyor. bazen 3dominant yumurta oluşuyor ama çatlama yokCanimm o zaman ben bilgi vereyim sanaa. İncir kürü sadece prolaktin değerini yükseltiyordu sanırm bence dene eğer prolaktin degerin yuksek degilse. Birde adet dongun nasil gununde mi olursun? Pko degilsin demi?
İstersen bu ay dene kürü ve prolaktinine bi baktır ay sonunda eger yukselirse bidaha yapma canim ama sana birde havuc kuru oneriyorum asıl yumurtayi catlatan havuc kuru incir olgunlastiriyo havuc catlatiyo canim1kez düşük yaptım. ekim ayında. 48 gun sonra tahliller yaptırdım prolaktin ve tsh hormonlarım yüksek çıktı. prolaktin için dostinex kullandım. şimdi normal ama doktor yinede ilaci kesmedi. bende huzursuz oluyorum. deyerlerim indiyse niye hala kullanıyorum ki diye. artık kullanmamayı düşünuyorum ve bu kürü uyqluyorum. ilacımın vakti bu ayın 19u. prolaktin yükseltdiyini duymuşdum ama bende en son tahlilimde normal olduğu için ve dostinex kullandığım için kalkmaz diye düşünüyorum. ne yapsam bilemedim şimdi :/
evet gunumde oluyorum. eskiden vardı gecikmelerim ama kürtajdan sonra 28 30 gün aralığında oluyorum. hayır pko değilim. yumurtam da kendiliyinden yaranıyor. bazen 3dominant yumurta oluşuyor ama çatlama yok
incir ve havucu birlikde yapıyorum. tek incir kürü yumurta oluşmasına yardımcı oluyor. ama havuçla çatlıyormuş. benim de ihtiyacım olan bu. teşekkürler tavsiyelerin için canımİstersen bu ay dene kürü ve prolaktinine bi baktır ay sonunda eger yukselirse bidaha yapma canim ama sana birde havuc kuru oneriyorum asıl yumurtayi catlatan havuc kuru incir olgunlastiriyo havuc catlatiyo canim
pek iyi anlamadım canım. ultrasonda yumurta görememişse çatlatma iğnesini niye vurmuş ki? yumurtlama olduğu için vurmuşdur herhalde. ben klomen falan hiç kullanmadım. ama kist yaptığını çok duydum. Allah yardımcın olsun seninde.benmde tedavimin 3.ayi catlama ignesini dun vuruldm doktor binhafta sonra progesttron testi istedi yumurtlama oluyormu diye bakiliyor dedi peki ultrasonda gordgu yumurta olmuyor mu tam olarak anlayamadm ana ins oluyordr klomen bu ay bitane kist yapmis bal tarcin corek otu deneneyi dusunuorm bende bu ay olmassa
yok cnm yumurtlama goruldu ultrasonda 3 tane biri olgunlasmisti demek istedgm pregestron testi bize yumurtla.a olmsmu onu gosterck dedi bende ztn goruldu uktrasonda diye dusunuyorm ilacla bu deger normalmi ona bakck heralde bubay yapti gecen aylarda yoktupek iyi anlamadım canım. ultrasonda yumurta görememişse çatlatma iğnesini niye vurmuş ki? yumurtlama olduğu için vurmuşdur herhalde. ben klomen falan hiç kullanmadım. ama kist yaptığını çok duydum. Allah yardımcın olsun seninde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?