İNCİR VE HAVUÇ KÜRÜYLE HAMİLE KALDIMMM.

sedefsrcn23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
14
2
1
34
Arkadaşlar 1 senelik evliyim. bebek istiyorduk bir kac doktora gittim hiç sorun yok olmaması için problem yok dışında hiç birşey duymadım. sadece Ertugrul Akdaş inofolic combi diye bi ilaç verdi. ve kafaya takma dedi. bi ardaşımda incir kürünü tavsiye etti. Bende araştırdım ve 42 gün lük bi kürdü yapmaya başladım ve ilk ayda hamile kaldım. Rabbim yüzümüze güldü cok şükür. Kesinlikle tavsile ediyorum. Ben 21 gün içtim ve hamişimmmm :KK5:

7-8 inciri ikiye bölüp 2,5 bardak suyla bi tencerede 15dk kaynattım 3-4 havucuda başka bi tencerede bi kac parcaya bölerek 2,5 bardak suda kaynattım. ılıyınca ikisini karıştırıp sabah ac akşam ac karnına içtim. ibrahim saraçoqlu videoda cok güzel anlatmış cnm

7-8 inciri ikiye bölüp 2,5 bardak suyla bi tencerede 15dk kaynattım 3-4 havucuda başka bi tencerede bi kac parcaya bölerek 2,5 bardak suda kaynattım. ılıyınca ikisini karıştırıp sabah ac akşam ac karnına içtim. ibrahim saraçoqlu videoda cok güzel anlatmış cnm[/QU
teşekkür ederim canım bide ben deniyim bakalım nolucak

7-8 inciri ikiye bölüp 2,5 bardak suyla bi tencerede 15dk kaynattım 3-4 havucuda başka bi tencerede bi kac parcaya bölerek 2,5 bardak suda kaynattım. ılıyınca ikisini karıştırıp sabah ac akşam ac karnına içtim. ibrahim saraçoqlu videoda cok güzel anlatmış cnm
Canim havucu soyuyormusun?

Bir de canim sabah yapip aksam da yeni yapmadan sabah yaptigini iciyorsun galiba oyle mi?cunku 5bardak cikiyo karisimdan?

sabah yapıp akşamda içtim cnm ama şöle bişi var 5bardak cıkmıyo kaynattıgın için azalıyor birde ben önce kaynattım sona incir i ve havucu ondan sona tencereye koydum. havuçlarıda soydum. birde su hazır veya arıtılmış olmalı

sabah yapıp akşamda içtim cnm ama şöle bişi var 5bardak cıkmıyo kaynattıgın için azalıyor birde ben önce kaynattım sona incir i ve havucu ondan sona tencereye koydum. havuçlarıda soydum. birde su hazır veya arıtılmış olmalı
Anladım canim peki havuc da 15dakika kayntiliyo dimi dakikasini yazmamissin da.once sularini kaynatip malzemeleri koydun sonra 15dk kaynattin yanlis anlamadim canim dimi?

Allah razi olsun canim son olarak baslama zamani var mi bunun mesela regl sonrasi ya da oncesi gibi.bir de kac gün uygulayacagiz

ben adetimin 3, günü başladım ama arkadaşım duydugu gün başlamış. en kısa zamanda başla derim ha adetine kısa zaman varsa bekle derim

Canım ya bu yazdıkların benı cck mutlu ettı benımde ıkı yıkdır olmyor :( ıkı asılama yaptrdım lakın tutmadı bu ay gtmedım dktra gtseydım ucuncu yapılcaktı ck yıprandım kendım evde kur deneyeyım dedım kendıne ıncır havuc yaptım esıme kecı bynuzu yaptım adetıme daha bı hafta var beklıyrum canım havuca nezaman basladın sen brde hıc aksattınmı ben malum ıftara katıldık orada ıcemedım bısı olurmu ya

inciri 5gün yaptım ondan sona havuçla beraber yaptım ama genelde herkes ikisini beraber içiyor. İnşallah bi faydasını görürsün cnm.

inciri 5gün yaptım ondan sona havuçla beraber yaptım ama genelde herkes ikisini beraber içiyor. İnşallah bi faydasını görürsün cnm.

Amın canım ınsallah ben havuca adetımın onuncı gunu falan basladım ınsallah fayda eder Allah saglokla kıcagına almayı nasıp etsın

Ben 12 günden beri sadece incir kürü yapıyorum havuçla incire ne Zaman başlıyım onu anlamadım bide kasıklarımda ağrı oluyor normal mi

Back
X