Sizinde en önemli savınız Türkiye ye ne olursa olsun yeter ki Erdoğan gitsin değil miydi.Turkiye batarsa batsin, yeter ki Esad devrilsin. En onemli dis politikamiz bugun bu. Esad Esed oldugundan beri bunla yatip bunla kalkiyoruz zaten.. Isterse 3. Dunya savasi ciksin..
Daha once de yazmistim burada. PKKnin PYD ile iliskisi filan hepsi bahane.. Bahane olmasaydi once icerden baslarlardi PKK destekcilerini ayiklamaya.. Ama onlar icerdekilerle Megri megri sarkilari soylemeyi tercih ederler. Onceligimiz "dusman" ilan ettigimiz kanlimizin bir an once indirilmesi, bu ugurda tum Turk ordusunu atesin icine atmaya haziriz. Yetmez, tum Turkiyeyi.. Ulke birilerinin hirsi pesinde timarhaneye dondu nasilsa..
Haa bak.. Yazdiklarimi hatirliyorsun degil mi? Ama bitmek tukenmek bilmeyen Erdogan aski yuzunden onu bile yarim yangalak hatirliyorsun. Ben her zaman bu ulkenin basina gelmis gecmis en buyuk felaketin Erdogan oldugunu savundum, yorumlarim da ona gore idi. Bu ulkenin basina kim gelirse gelsin bu ulkeyi Erdogandan daha iyi yonetir dedim. Ama sana gore onun olmadigi bir yonetimde ulke batacak oldugu icin sen oyle anliyorsun iste.. Senin gozunde alternatifi yok ne de olsa. En buyuk musluman, en buyuk vatansever Erdogan ve AKPsi olunca..Sizinde en önemli savınız Türkiye ye ne olursa olsun yeter ki Erdoğan gitsin değil miydi.
Bunlar laf salatasi saraylim. Erdogan yokkende bu ulke vardi erdogan oldukten sonrada var olacak. Sizin mantiginiza gore suan akpye oy verenlerin erdogan oldukten sonra hic bir partiye oy vermemesi lazim.Haa bak.. Yazdiklarimi hatirliyorsun degil mi? Ama bitmek tukenmek bilmeyen Erdogan aski yuzunden onu bile yarim yangalak hatirliyorsun. Ben her zaman bu ulkenin basina gelmis gecmis en buyuk felaketin Erdogan oldugunu savundum, yorumlarim da ona gore idi. Bu ulkenin basina kim gelirse gelsin bu ulkeyi Erdogandan daha iyi yonetir dedim. Ama sana gore onun olmadigi bir yonetimde ulke batacak oldugu icin sen oyle anliyorsun iste.. Senin gozunde alternatifi yok ne de olsa. En buyuk musluman, en buyuk vatansever Erdogan ve AKPsi olunca..
Ben yillarca burada ulkenin gittigi yonu isaret ettim. Turkiyeyi terorist yuvasina cevirdiler dedim. PKKsini, El Kaidelisini, ISIDi ulkeye doldurdular dedim. Sinirlar her turlu les kargasina acik, teroristler elini kolunu sallaya sallaya sinirdan gecip Turkiyede orgutleniyorlar dedim. Daha Ankarada, Istanbulda bombalar patlamaya baslamamisti. Yarin Ankarada da, Istanbulda da bombalar patlamaya baslayacak, sokaga cikmaya korkacaksiniz dedim. Ic savas cikacak bu ulkede dedim. Bu adami desteklemeyi birakin, bu adam Turkiyenin felaketi olacak dedim. Dediklerim cikmadi mi? Bu ulkeye bundan buyuk kotulugu kim yapti bu gune kadar? Kimden korktunuz da bu adamin pesine takildiniz bu kadar? Hala da ayni kafadasiniz Turkiye tamamen bitene kadar.. Aferin, alkislayin eserinizi, desteklerinizle kurulan Yeni Turkiyeyi simdi..
ya kardeşim niye öyle diyorsun İngilizler bizi düşündükleri için böyle konuşuyorlar hatta adamlar bize gündeminden yer ayırmış yapmayın demiş dinlemek lazım.Sizinde en önemli savınız Türkiye ye ne olursa olsun yeter ki Erdoğan gitsin değil miydi.
Bunlar laf salatasi saraylim. Erdogan yokkende bu ulke vardi erdogan oldukten sonrada var olacak. Sizin mantiginiza gore suan akpye oy verenlerin erdogan oldukten sonra hic bir partiye oy vermemesi lazim.
Bizimle sizin aranizda en buyuk fark ne biliyor musun. Basta kim olursa olsun biz ulkemizin lideri oldugu icin sahip cikariz. Cunku biz şahısları degil ulkemizi seviyoruz.
Bilmem anlatabildim mi.
Doguda hendek kazip yol kesenlere hitaben..11 Kasim 2014.Bu olayda dikkatimi ceken sey polisin yol kesip, kimlik kontrolu yapan, tasla ogretmenlere saldirip yaralayan teror estirenleri yakalamak ve adalete teslim etmek gibi bir emelinin olmamasi, onun yerine tazyikli su ve gaz bombalari ile bu kisileri kacirtip dagitmaktan baska bir amac gutmemesi. Yarin ne olacak peki? Ayni kisiler yarin bu minibusu yakip icindekilerin olmesine sebebiyet verirse ne olacak? Canimiz kime emanet bu ulkede? Ya da bu kadar mi degersiz olduk ki canimiza malimiza kastedenleri siradan protestocu, eylemci yerine koyup dagitiveriyor, olayin ustunu ortuyoruz? Ne hale geldin sen be Turkiye?
ISIDa katilanlarin konusu, 20 Mart 2015..Sinir kapilari her turlu militana acildi, sirf ISID degil, daha bilumum orgutler Anadoluda orgutlenme pesindeler.. Hizbullah, El Kaide, her turlusu var. Bir iki seneye kalmaz hareketlenmede baslar, su anda orgutlenmekle mesguller sadece.. Terorist yatagi haline geldik biz ne yazik ki.. Hic alakasi olmayan AKP sagolsun.
24 Eylul 2014.Evvelden El-Kaideyi, bilumum Islami teror orgutlerini sadece Afganistan'da, Iran'da filan bulunan teror orgutleri olarak gorur, bu ulkelere acirdik. Artik kendi ulkemizde de her tasin altindan cikmaya basladilar, orgutleniyor, adam topluyor, yayiliyorlar.. Eskiden basimizin belasi sadece PKK idi, artik butun Islami teror orgutleri ulkede, ustelik serbestce orgutlenir oldular, savciligin eller havada... Artik bu ulkede teroristler ayricalikli... Adam yerine konuluyorlar.. Sevilip sayiliyorlar... Sehitlikleri var, bayraklari var, yakinda Kurdistan adindaki ulkeleri de olacak.. Sinirdan gecisleri serbest, ellerini kollarini sallaya sallaya girip cikiyorlar.. Istedikleri gibi at kosturuyorlar.. Meydan bos... Meydan AKPnin meydani, bunlara kaldi artik meydan.. Savcilar ne yapsin? Karisip da islerinden mi olsunlar? Surulsunler mi?AKP'nin Turkiyeyi getirdigi son nokta. Yazik oldu bu ulkeye..
Eskilerin dedigi gibi "Satildik ey halkim! Unutma bizi!" Satilan uc bes solcu idi. Simdi butun ulke... Bunlarin sadece dogu illeri ile sinirli kalacagini sanana acirim. Corap sokugu gibi, oradan baslar, Ankarayi da Istanbulu da icine alarak gider... Kimse yataginda guvenle uyumasin bundan sonra.. Bu ulke artik sadece sizin degil, teroristlerin de yuvasi.
31 Mart 2015. Rehine savcinin canindan vazgectiklerinde.Memleketin haline bak.. Teroristler dagdan inmis sehire.. Yakinda teror saldirilarina da alistiracaklar Istanbulluyu, Izmirliyi, Ankaraliyi, belli oldu. Teror yuvasi olduk biz.. Istanbulun ortasinda bir adliyeye teroristler elini kolunu sallaya sallaya girip devletin savcisini rehin aliyor, devlet "ben buyukum, pabuc birakmam" deyip saldiriyor, rehine gozden cikariliyor ve devletin polisi bir emirle onune geleni vurup olduruyor, sonra da bir halt etmis gibi "basarili bir operasyon" dan bahsediliyor. O kadar basarili ki sag ele gecip sorguya goturulecek adam yok ortada.. O kadar basarili ki bir savci goz gore gore olume gonderiliyor, galebe caliniyor... Bu ulkede kimse rehine olmasin.. Makaminiz ne olursa olsun.. Caninizin zerre kadar degeri yok bilesiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?