Independent: Erdoğan kendisiyle birlikte ülkesini de batıracak

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.199
18.342
823
Independent: Erdoğan kendisiyle birlikte ülkesini de batıracak
İngiliz Independent gazetesi, Erdoğan'ın Suriye'ye müdahale etmesinin, kendisiyle birlikte ülkesini de batırması anlamına geleceğini yazdı.

Dış Haberler

Perşembe, 18 Şubat 2016 15:02

Suudi Arabistan ile Türkiye'nin Suriye'ye asker gönderme ihtimali hâlâ tartışılırken, Batı basınında sert Erdoğan yazıları yayımlanmaya devam ediyor.

İngiltere'den yayın yapan Independent gazetesi, Robert Ellis imzasıyla "Türkiye'nin Suriye sınırındaki savaş tehdidi barış ihtimalini hiç olmadığı kadar uzaklaştırıyor" başlıklı bir yazı yayımladı.

Dünkü patlamadan hemen önce yayımlanan yazıda, Türkiye'nin sınır için yaptığı operasyon çağrılarının görünüşte IŞİD'e karşı olduğu, ama esasta Kürtlerin özerk bölge oluşturmasına karşı olduğu vurgulandıç

Suriye'ye müdahale seçeneğinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "elmadaki son ısırığı" olduğunu belirten yazar, Türkiye'nin Esad'ı devirme stratejisinin Rus müdahalesi ile birlikte bozulduğuna dikkat çekti.

Yazıda Erdoğan'ın orduya operasyon için hazırlık emri verdiği, ancak ordunun bir kara harekâtının uluslararası hukuka uygunluğunda ısrar ettiği ileri sürüldü.

Independent'taki yazı, "Eğer Erdoğan bunu [Suriye'ye müdahaleyi] yaparsa, Türkiye'yi de kendisiyle birlikte batıracak" ifadesiyle son buldu.

http://haber.sol.org.tr/dunya/independent-erdogan-kendisiyle-birlikte-ulkesini-de-batiracak-146315

Turkiye batarsa batsin, yeter ki Esad devrilsin. En onemli dis politikamiz bugun bu. Esad Esed oldugundan beri bunla yatip bunla kalkiyoruz zaten.. Isterse 3. Dunya savasi ciksin..

Daha once de yazmistim burada. PKKnin PYD ile iliskisi filan hepsi bahane.. Bahane olmasaydi once icerden baslarlardi PKK destekcilerini ayiklamaya.. Ama onlar icerdekilerle Megri megri sarkilari soylemeyi tercih ederler. Onceligimiz "dusman" ilan ettigimiz kanlimizin bir an once indirilmesi, bu ugurda tum Turk ordusunu atesin icine atmaya haziriz. Yetmez, tum Turkiyeyi.. Ulke birilerinin hirsi pesinde timarhaneye dondu nasilsa..

Sizinde en önemli savınız Türkiye ye ne olursa olsun yeter ki Erdoğan gitsin değil miydi.

Sizinde en önemli savınız Türkiye ye ne olursa olsun yeter ki Erdoğan gitsin değil miydi.
Haa bak.. Yazdiklarimi hatirliyorsun degil mi? Ama bitmek tukenmek bilmeyen Erdogan aski yuzunden onu bile yarim yangalak hatirliyorsun. Ben her zaman bu ulkenin basina gelmis gecmis en buyuk felaketin Erdogan oldugunu savundum, yorumlarim da ona gore idi. Bu ulkenin basina kim gelirse gelsin bu ulkeyi Erdogandan daha iyi yonetir dedim. Ama sana gore onun olmadigi bir yonetimde ulke batacak oldugu icin sen oyle anliyorsun iste.. Senin gozunde alternatifi yok ne de olsa. En buyuk musluman, en buyuk vatansever Erdogan ve AKPsi olunca..

Ben yillarca burada ulkenin gittigi yonu isaret ettim. Turkiyeyi terorist yuvasina cevirdiler dedim. PKKsini, El Kaidelisini, ISIDi ulkeye doldurdular dedim. Sinirlar her turlu les kargasina acik, teroristler elini kolunu sallaya sallaya sinirdan gecip Turkiyede orgutleniyorlar dedim. Daha Ankarada, Istanbulda bombalar patlamaya baslamamisti. Yarin Ankarada da, Istanbulda da bombalar patlamaya baslayacak, sokaga cikmaya korkacaksiniz dedim. Ic savas cikacak bu ulkede dedim. Bu adami desteklemeyi birakin, bu adam Turkiyenin felaketi olacak dedim. Dediklerim cikmadi mi? Bu ulkeye bundan buyuk kotulugu kim yapti bu gune kadar? Kimden korktunuz da bu adamin pesine takildiniz bu kadar? Hala da ayni kafadasiniz Turkiye tamamen bitene kadar.. Aferin, alkislayin eserinizi, desteklerinizle kurulan Yeni Turkiyeyi simdi..

Bunlar laf salatasi saraylim. Erdogan yokkende bu ulke vardi erdogan oldukten sonrada var olacak. Sizin mantiginiza gore suan akpye oy verenlerin erdogan oldukten sonra hic bir partiye oy vermemesi lazim.

Bizimle sizin aranizda en buyuk fark ne biliyor musun. Basta kim olursa olsun biz ulkemizin lideri oldugu icin sahip cikariz. Cunku biz şahısları degil ulkemizi seviyoruz.

Bilmem anlatabildim mi.

ya kardeşim niye öyle diyorsun İngilizler bizi düşündükleri için böyle konuşuyorlar hatta adamlar bize gündeminden yer ayırmış yapmayın demiş dinlemek lazım.

kendi ülkemden başka hiçbir ülkenin samimiyetine güvenmiyorum.
yok yanındayız yok kınıyoruz bunları fln yalan dolan.

Ilk once kendi ulkendeki kaosu bitireceksin ingilizler suriyeye girmek turkiye icin iyi degil dedi kesin kotu niyetlidir girmek lazim demekki.. mantiginda olanlarada aferim cok iyi tespit yaptiniz

Yeşilçam ın meşhur olduğu günlerde taşralı kızlar evlerinden kaçıp artist olmaya gelirler, malum zevatların tuzağına düşerlerdi, hepsi Türkan Şoray ya da Hülya Koçyiğit olma vaadiyle iğfal edilir sonra bir kenara atılırdı...

Bir padişah olma sevdalısına da verdiler gazı sen aslansın sen kaplansın parçala Suriye yi sen halife olacaksın... Onunda kaderi farklı olmadı artist olma sevdasındaki kızlardan, tarlabaşının arka sokaklarına düşeceği korkusu sardı o sebepten ülke yanmış memleket batmış umrunda değil.. Daha kötü günler göreceğimize emin olabilirsiniz..

Al iste bunlar da benim laf salatalarimdan bir kaci.. Daha ortada bomba filan yokken.. Persembenin gelisi Carsambadan belli iken.. Ulkeni bu hale getirene sahip cikmaya devam et, ne diyeyim.. Sen ulkeni benden daha cok seviyorsun demek ki..
Doguda hendek kazip yol kesenlere hitaben..11 Kasim 2014.

ISIDa katilanlarin konusu, 20 Mart 2015..

24 Eylul 2014.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yler-urperten-belgeleri.756617/#post-37056939

31 Mart 2015. Rehine savcinin canindan vazgectiklerinde.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...vci-rehin-alindi.810719/page-28#post-40253549

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…