Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende herseyi kestim bugun 4 günüm ama ishal şeklinde kakasi gunde 3 veya 2 kez yapiyor siz ne gibi kati diyet yaptınız mesela kahvaltıda ne yediniz rica etsem yazarmisinizMerhaba çok geçmiş olsun. Evet alerji kaynaklı. Bizde de aynı sorun var süt alerjisi için katı diyet yapıp özel mama vermeme rağmen kakasında kan ve huzursuzluğu devam ediyordu. Yumurtayı ve içinde yumurta olan her şeyi de kestim geçti. Şimdi hem süt hem yumurta için katı diyetteyim. Sizin de geçmiyorsa mutlaka yumurtayı ve dana etini kesin kakasını gözlemleyin.
Merhabalar devam ediyormu halen bizdede ayni sorun varArkadaşlar merhaba 42 günlük bebeğimde inek sütü alerjisi çıktı doktor özel mama başladı yüzündeki döküntüler gitti ama kakası hala çıvık ve kan var Bu problemi yaşayan var mı ve bebeğim çok huzursuz alerji kaynaklı olabilir mi
Yediğim şeyler salatalık havuç marul roka dereotu mor soğan tatlı patates kabak semizotu taze fasulye bamya börülce basmati pirinç ve kuzu eti. +probiyotik hem bana hem bebeğe. 3 gündür kaka kanlı değil kurtulduk galibaBende herseyi kestim bugun 4 günüm ama ishal şeklinde kakasi gunde 3 veya 2 kez yapiyor siz ne gibi kati diyet yaptınız mesela kahvaltıda ne yediniz rica etsem yazarmisiniz
Bize trubiotic diye probiyotik verdi hergun veriyorsunuz demi probiyotigiYediğim şeyler salatalık havuç marul roka dereotu mor soğan tatlı patates kabak semizotu taze fasulye bamya börülce basmati pirinç ve kuzu eti. +probiyotik hem bana hem bebeğe. 3 gündür kaka kanlı değil kurtulduk galibabir sabah küp küp doğradığım kabak tatlı patates havuçları ızgara yapıyorum yanına salatalık, bir sabah mor soğanla 100 gr kuzu kıymayı yağ koymadan kavurup tamamen vegan olan (yumurta süt vs hiçbişey içermiyor) lavaşa sarıp yiyorum. Akşamları da mutlaka salata biraz sebze ve doymak için biraz kuzu eti yiyorum. Bunların dışında hiçbir sebze tüketmiyorum.
Çok geçmiş olsun umarım atlatırsınız çabucak. Evet su gibiydi hatta bazen köpüklüydü ve çok gürültülüydü mukus ve kan da vardı. Bulguru da kesin bence çok daha iyi olacağına eminimCok sevindim adınıza Darısı bize Allahin izniyle.bizde kaka ishal sürekli su gibi sizinkide o sekilmiydi ?Bende sebze tüketiyorum bulgur pilavı pirinç pilavı kuzu eti diyorum kasaba koyun kuzu ayni diyor ondan tüketiyorum balık ayrıca yapıcam. Dua edin bizde atlatalım![]()
Evet her gün veriyorum kendim için de aldım kendim de içiyorum.Bize trubiotic diye probiyotik verdi hergun veriyorsunuz demi probiyotigi
İnşallah Teşekkür ederim.bulguruda yemem ozamn sizin dediğiniz gibi yapayım. beyaz soğan olmazmı tüketmekÇok geçmiş olsun umarım atlatırsınız çabucak. Evet su gibiydi hatta bazen köpüklüydü ve çok gürültülüydü mukus ve kan da vardı. Bulguru da kesin bence çok daha iyi olacağına eminim
Tüketebilirsiniz soğan bence ama pişmiş tüketinİnşallah Teşekkür ederim.bulguruda yemem ozamn sizin dediğiniz gibi yapayım. beyaz soğan olmazmı tüketmek