Çocuk Hastalıkları İnek sütü allerjisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hayatveyasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
160
29
48
32
İki yaşında kızımı memeden kestim beş gün oluyor daha önceden alışşın diye inek sütü içirmiştim ve yüzünde isiliğe benzer şeyler çıktı arttı bir ayda ancak geçti ben sütten şüphelenip vermedim tabi ama üç gün süt içirdim tekrar belki sütten değildir diyerek ve tekrar yüzümüzde çıkmaya başladı birazda kaşınıyor ama yumurta yoğurt kefir bunlarda olmuyor sadece süt içtiğinde oluyor başına gelen var mı süt vitaminini almasınıda istiyorum ne yapacağımı anlamadım

Bende de sürekli içince oluyor alerji
Doktora götürün

Çocuğunuzun hafif alerjisi var demekki yoğurt ve kefir fermente olduğu için alerji yapmıyordur yoğurt ve kefir tüketiyorsa varsın süt tüketmesin sütten alacağı kalsiyumun kat kat fazlasını zaten yoğurt ve kefinden alır alerjiler çocuk büyüdükçe geçiyor

aslında çok şanslı kızınız. çünkü bu illet alerji yediği her şeyde sıkıntı yapabiliyor. mesela kekte. ama sizde sadece sütte olmuş anladığım kadarıyla.
bu arada sütte ki vitaminin kat kat fazlası peynir de yoğurtta kefir de var.

aslında çok şanslı kızınız. çünkü bu illet alerji yediği her şeyde sıkıntı yapabiliyor. mesela kekte. ama sizde sadece sütte olmuş anladığım kadarıyla.
bu arada sütte ki vitaminin kat kat fazlası peynir de yoğurtta kefir de var.
Evet kek ye falan olmuyor ama yoğurtta sadece ağız çevresi kızarıyor oda bir saate geçiyor ama süt korkulu rüyamız oldu

Back
X