Bebek Beslenmesi inek sütü ile biberon maması karıştırılabilir mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
316
mrb oğlum 1 yaşına girdi. benim sütüm olmadığı için hiç emmedi. mamalarıda sevmedi. bi şekilde bu zamana geldik oğlum çok zayıf ve hiç biberon maması içmiyor. yemeklerine koyunca anlayıp yemiyor. günde 2 defa kaşık maması veriyorum bunu biberon maması ile yapıyorum. 90 cc hazırlıyorum daha fazla yemiyor zaten bu mamayı inek sütü ve biberon mamsını karıştırıp yapabilir miym? böylece 90 cc süt 90 cc mama yemiş olur. bilginiz varmı bu konuda.

yarım kilo günlük süte 7-8 kaşık aptamil devam süt katıp karıştırıyorum, sonrada mayalayıp yoğurt yapıyorum. tatlı güzel bir tatı oluyor netten de araştırabilirsin. 3 gün içinde yiyebildiği kadarını veriyorum. biz ek gıdalara yeni başladık. inek sütüyle devam sütü karışır mı bilmem şimdilik bize inek sütü yasak o yüzden araştırmadım. istersen yogurt olarakta bir dene bakalım yiyecek mi?

Back