Bebek Beslenmesi inek sütümü? pınar çocuk devam sütümü?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar 14 aylık oğlum var.. açık inek sütü buluyorum bursada yaşıyorum çok şükür gayet yağlı sütlerimiz.. kaynattıktan sonra hatta üzerindeki tabakayı kaymak olarak ayırıp ekmeklerimize sürüyoruz.. ama aklıma yinede takılıyor açık inek sütü mü içirsem daha faydalı yoksa pınar çocuk devam sütümü alsam??

hiç kafanız takılmasın tabikide açık süt en sağlıklısı işlem görmüş tüm gıdalar katkı içerir sütlerde dahil özetle ömrü uzun olan tüm gıdalar ölüdür açık süte karşı bir propaganda var nedense

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tetra paktaki uzun ömürlü sütlerdense AOÇ cam şisede günlük süt tercih edebilirsiniz.

Ahh keşke bende acik sut bulsamda yogurdumu mayalasam yedirsem kizima bol bol icirsem. :) çok sanslisiniz. Ayrıca pınar ürünlerini ben kullanmıyorm cunku hakkında domuz yağı ve eti iceriyor diye bilgiler duymuştum. etrafimda kimse kullanmiyor. Asılsızmidir bilmem ama kimseye tavsiye etmiyorum. Ben sutasciyim. Çünkü esim uretim yerini gezmis görmüş ve eşimin calistigi firmadan yem aliyorlarmis. Zaten oda bursada üretiliyor.

benim kizimda 16 aylik ama ben hala 2 numarali devam sutu veriyorum. 3 numaraya hic gecmedim. bildigim kadariyla cocuk sutlerinde o kadarda sandigimiz kadar faydali degil yani normal paket sutten cok farki yokmus o yuzden gecme ihtiyaci duymadim. Cocuk sutleri (bebek sutu degil) para tuzagi diye biliyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…