Bebek İkinci El İnfatrini gelişim ve kilo alımı destekleyici mama

Bebegimeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
78
31
3
31
Merhaba elimde 18 adet infatrini gelişim ve kilo alımı destekleyen mama var 2017 tarihli erken doğan bebekler ve zayıf olan bebekler için 9 kg kadar kullanılıyor ihtiyacı olan varsa lütfen bana ulaşsınlar ücretsiz olarak vermek istiyorum mamayı netten arastırabilirsnz başka şehirlerde kargo ile gnderirim

Merhaba elimde 18 adet infatrini gelişim ve kilo alımı destekleyen mama var 2017 tarihli erken doğan bebekler ve zayıf olan bebekler için 9 kg kadar kullanılıyor ihtiyacı olan varsa lütfen bana ulaşsınlar ücretsiz olarak vermek istiyorum mamayı netten arastırabilirsnz başka şehirlerde kargo ile gnderirim
Merhaba arkadasim benim kizim suan 10 aylik ve 7 kilo 750 gr bizim kullanma sansimiz varmi acaba cunku cok istahsiz ve son 3 aydir hic kilo alamadik tahlilleri vs hep temiz cikti oysaki :(

Merhaba arkadasim benim kizim suan 10 aylik ve 7 kilo 750 gr bizim kullanma sansimiz varmi acaba cunku cok istahsiz ve son 3 aydir hic kilo alamadik tahlilleri vs hep temiz cikti oysaki :KK43:

Evet kullanabilirsin tabi 9 kilo olana kadar kullanıma uygun ben size gönderirim ve cok mutlu olurum kilo alırsa lütfen özeşden irtibat numarası verin :)

Merhaba ben o mamayı kullanıyorum cnm doktor verdi bebeğimde büyüme geriliği olduğu için.. Eğer diğer arkadaş almadıysa ben alabilirim yoksa eczaneden alıcam... Hatta gelip alabilirzde

Merhaba ben o mamayı kullanıyorum cnm doktor verdi bebeğimde büyüme geriliği olduğu için.. Eğer diğer arkadaş almadıysa ben alabilirim yoksa eczaneden alıcam... Hatta gelip alabilirzde
Almadim canim konu sahibi arkadas donus yapmadi bana istanbulda yakinsa bende alabilurim ama senin cok ihtiyacin varsa Engel olmak istemem sana

Canım çok saol sen önce yazmışsın öncelik senin tabiki ama eğer dr un sana tavsiye ettiyse kullanmanı öneririm bebişlerimizin sağlığı önemli.. Bana dr reçeteye yazdığı için kullanmaya başladım daha yeni..sen eğer almaktan vazgeçersen sıra benim olsun ;)

Canım çok saol sen önce yazmışsın öncelik senin tabiki ama eğer dr un sana tavsiye ettiyse kullanmanı öneririm bebişlerimizin sağlığı önemli.. Bana dr reçeteye yazdığı için kullanmaya başladım daha yeni..sen eğer almaktan vazgeçersen sıra benim olsun :KK66:
Canim sormasi ayip bebegin kac kg ve kac aylik

1 yaşında ve 7200 gr cnm herkes çok zayıf diyodu en sonunda dayanamadık hep gittiğimizden farklı bi dr a gittik geçen hafta. Dr bile şaşırdı . Çok az dedi 2 tane şurup bide mama verdi bayramdan sonra tekrar gidicez inşallah faydası olur çünkü çok moralim bozuluyo gerçekten..

1 yaşında ve 7200 gr cnm herkes çok zayıf diyodu en sonunda dayanamadık hep gittiğimizden farklı bi dr a gittik geçen hafta. Dr bile şaşırdı . Çok az dedi 2 tane şurup bide mama verdi bayramdan sonra tekrar gidicez inşallah faydası olur çünkü çok moralim bozuluyo gerçekten..
Cok azmis canim benim kizim cok sukur 9 aylik randevumuzda 7 kilo 860 gr cikti ama 2 3 aydir kilo almiyor bakalim tekrar goturucwm bende bayramdan sonra

Ya işte iştahsız bebek çok zormuş inşallah senin bebeişinde sağlıkla kilo almayı başarır .. Benimkide öyle aylardır kilo alması durdu 1 haftadır bu mamayı kullanıyorum dahada kullanacağım sanırım doktor ne kadar derse o kadar mecburen.. Canım sen almazsan ben alayım olurmu

Ya işte iştahsız bebek çok zormuş inşallah senin bebeişinde sağlıkla kilo almayı başarır .. Benimkide öyle aylardır kilo alması durdu 1 haftadır bu mamayı kullanıyorum dahada kullanacağım sanırım doktor ne kadar derse o kadar mecburen.. Canım sen almazsan ben alayım olurmu
Canim senin daha cok ihtiyacin var sanirim bide doktorunda kullan demis arkadas verirse sen al ben doktorumuzla goruseyim paraylada olsun ben her turlu aalirim

Allah razı olsun canım benim şu mübarwk gün... İnşallah arkadaşta dönüş yapar yardımcı olur.. Çok teşekkür ederim

Allah razı olsun canım benim şu mübarwk gün... İnşallah arkadaşta dönüş yapar yardımcı olur.. Çok teşekkür ederim
Rica ederim canim rabbim bize kolaylik versin insallah cogu kez sinirden agliyorim bu istahszlizligi yuzunden 6 aydir doktor doktor geziyorum bide kizimda kansizlik cikti doktor sebebi kansizlik olabilir diyor

Siteye giriş pek yapamıyorm lütfen numaralarnozı işetin özelden olmazsa yarısını biriniz diğer yarısını biriniz alrsnz ki birden fazla kişi faydalansn

Merhabalar arkadaşlar. yazdıklarınızı görünce siteye üye oldum :halay:
benimde 11 aylık erkek bebeğim var 8.800kg 76cm ve bende 1 aydır kullanıyorum infatriniyi. doktorumuz infatriniden sonra 300 gram almış dedi. Aşırı iştahsız. mamadan başka bişey yemiyo desem yeridir. Yalnız benim size söylemek istediğim zaten doktorunuzun çıkardığı raporla tanesi 10tlye falan gelen bu mamanin sadece %20sini ödeyerek alma imkanınız var. bizim raporumuz günde 2 tane olarak çıktı. ve eşim 50-60tl arası bi ücret Ödemiş. persentile göre sınırda kalıyodu ama doktorlar bi şekilde rapora uygun hale getirdi. bence rica ederseniz doktorunuz yardımcı olur.bilginize. Allah tüm annelerin Yardımcısı olsun. sağlıcakla kalın. :anne:

Rica ederim canim rabbim bize kolaylik versin insallah cogu kez sinirden agliyorim bu istahszlizligi yuzunden 6 aydir doktor doktor geziyorum bide kizimda kansizlik cikti doktor sebebi kansizlik olabilir diyor

Merhaba konunuzu simdi okudum. Kizim 9 aylik 7.40 gr. Iki aydir ayni kiloda doktoumjz bugun bu mamayi onerdi kullandimiz mi? Mama hakkinda yorumlarinizi ofrenebilir miyim? Korkuyorum bir sorun olursa diye...
Merhabalar arkadaşlar. yazdıklarınızı görünce siteye üye oldum :halay:
benimde 11 aylık erkek bebeğim var 8.800kg 76cm ve bende 1 aydır kullanıyorum infatriniyi. doktorumuz infatriniden sonra 300 gram almış dedi. Aşırı iştahsız. mamadan başka bişey yemiyo desem yeridir. Yalnız benim size söylemek istediğim zaten doktorunuzun çıkardığı raporla tanesi 10tlye falan gelen bu mamanin sadece %20sini ödeyerek alma imkanınız var. bizim raporumuz günde 2 tane olarak çıktı. ve eşim 50-60tl arası bi ücret Ödemiş. persentile göre sınırda kalıyodu ama doktorlar bi şekilde rapora uygun hale getirdi. bence rica ederseniz doktorunuz yardımcı olur.bilginize. Allah tüm annelerin Yardımcısı olsun. sağlıcakla kalın. :anne:

konu satıştan çıkmış ama kızlar bana da bi fikir verin. kızım 13,5 aylık 8 kg. 1 ay erken doğduğu için 12,5 sayılıyo. acaba doktoruma ben de bahsetsem mi. iyi iyi diyip duruyo ama 3 persentilin de altında

Back
X