İnfaz koruma memuru olunur mu

112sahil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
3
1
1
29
Merhabalar. Ben lisans öğretmenlik mezunuyum ama hayata gec kalmış biriyim. Özel sektorde tutunamayınca devlete yöneldim 83 puan aldim. Ama herhangi bi lisans mezunu isteyen memurluklar cok yüksek kapatıyor 91 gibi. Bende infaz koruma memurluğuna başvurdum ve mülakata gideceğim. Ama herkes kafamı o kadar karıştırdi ki yok yapamazsın yok şartları kötü falan. Bense başka şansım olmadığından başvurduğumu anlatmaktan gına geldi amacım sadece memur olmak ve sabit bi gelire kavuşmak. İkm olan ya da çevresinde olan varsa yorumlayabilir mi?

Merhabalar. Ben lisans öğretmenlik mezunuyum ama hayata gec kalmış biriyim. Özel sektorde tutunamayınca devlete yöneldim 83 puan aldim. Ama herhangi bi lisans mezunu isteyen memurluklar cok yüksek kapatıyor 91 gibi. Bende infaz koruma memurluğuna başvurdum ve mülakata gideceğim. Ama herkes kafamı o kadar karıştırdi ki yok yapamazsın yok şartları kötü falan. Bense başka şansım olmadığından başvurduğumu anlatmaktan gına geldi amacım sadece memur olmak ve sabit bi gelire kavuşmak. İkm olan ya da çevresinde olan varsa yorumlayabilir mi?
Kimseye birsey anlatmak zorunda değilsiniz. Herkes herseye kulp bulmaya bayiliyor. Benim de eşim özeldeydi ama olmuyor. 35 yaş sınırına da takılıyor ilanlarda. Ama ne bulursa başvuruyor yeter ki sabit düzgün bi işi olsun diye. Kimin ne dediği de umurumuzda değil, nerden ne bulursak derdindeyiz. Siz de bi girin bi sure çalışın. Olmazsa kurum içi başka unvana geçiş yolları bulursunuz. Bu hayat sizin. Kimseye birsey anlatmayın yapın ve sonucu öğrensinler atandım diyince

Bi çok insan böyle ya polis ya katip oluyor diyetisyen arkadaşım katip oldu. 24 saat çalışıp 3 gün izinli oluyorsun herhalde derste çalışırsın

Hepinizle aynı düşünüyorum. Dişarisı kafamı cok karıştırdı. Ama özel sektorün sillesini yemiş biri olarak denemeliyim

Kimseye birsey anlatmak zorunda değilsiniz. Herkes herseye kulp bulmaya bayiliyor. Benim de eşim özeldeydi ama olmuyor. 35 yaş sınırına da takılıyor ilanlarda. Ama ne bulursa başvuruyor yeter ki sabit düzgün bi işi olsun diye. Kimin ne dediği de umurumuzda değil, nerden ne bulursak derdindeyiz. Siz de bi girin bi sure çalışın. Olmazsa kurum içi başka unvana geçiş yolları bulursunuz. Bu hayat sizin. Kimseye birsey anlatmayın yapın ve sonucu öğrensinler atandım diyince
Evet benimde ikm ye başvurmak için son sansım daha sinra yaşım tutmayacak. O yüzden degerlendirmek istiyorum. Tuzu kuru olan herkes konusuyor bilmiyolar ki derdimizin sadece geçinmek olduğunu. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Evet benimde ikm ye başvurmak için son sansım daha sinra yaşım tutmayacak. O yüzden degerlendirmek istiyorum. Tuzu kuru olan herkes konusuyor bilmiyolar ki derdimizin sadece geçinmek olduğunu. Çok teşekkür ederim cevabınız için
Rica ederim. En güzelini yaparsınız gerçekten. Basamak olarak kullanırsınız en kötü ihtimalle. Ekonomik özgürlüğünüzü elde ettikten sonra zaten devamı gelir. Ben de özel sektörü deneyimlemis sonra hayalindeki meslek olmasa da memur olmuş biri olarak söylüyorum bunu. Ve eşim şu an ciddi anlamda sıkıntı yaşıyor özelde. Beraber yaşıyoruz onun sıkıntılarını da.
Bir de genel olarak şöyle birsey var bence. İnsanlara hayatınızda dönüm noktaları olan bu tarz şeyleri ya da önemli gelişmeleri söylememek gerekiyor. Çünkü artık kimse kimsenin iyiliğini istemiyor. Herseye aman şöyle yapsaydin böyle yapsaydın diyorlar. Her birine kulak verince kafanız karışıp hiçbirini yapamiyorsunuz. Ya düşünürken tren kaçıyor ya da hevesiniz kalmıyor. Bu anlamda çok şey yaşadım ve ders aldım.. Sizin aklınıza ve kalbinize yatıyorsa tamamdır yapın. Saklı tutunca işiniz de daha çabuk oluyor, bu da bir gerçek. Bunu yaptığımdan beri işlerim daha yolunda gidiyor. Bi tavsiye olarak naçizane. 😊 inşallah kazanırsınız hakkınızda hayırlı ise😊

Back
X