Infertilite (kısırlık ) hastalığı

cocuk sahipiolmak buyuk sorummluluk biliyorsun degil mi o boşboğazlik yapanlarada kafayi yorma
Olmuyor ama Ablacim eşimin teyzesinden annesine kadar herkes bıktım artık ben hazır değilim büyük sorumluluk biliyorum ne eşim ne ben hazır değiliz yasimiz da küçük zaten 30 u aşmış insanlar değiliz ki öyle olsak bile tip ilerledi her türlü olabilir ama anlatamıyorum kimseye illa bir tane olsun ikincisini ertelensin ama insan oğlu çok kötü sevgili olursun ne.zaman söz söz yaparsın ne zaman nisan nisan yaparsın düğün ne zaman düğün yaparsın çocuk ne zaman ilkini yaparsın ikinci çocuk ne zaman kimseyi mutlu edemezsin ya

Ablalarim ben 25 yaşında 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadim. Anne olmak istiyorum. Ama olamıyorum doktora gitmek konusunda tüm kadınlar gibi o çatal dan korkuyorum gidemiyorum ve kısır olabilir miyim diye jorkuyorum. Ve Ablalarim ben evlenmeden önce eşimle birlikte oldum ve norlevo (ertesi gün hapı ) içtim bu benim hamile kalmami engeller mi lütfen.yardım edin .
Norlevo geçiçi olarak gebeliği engeller,kalıcı bi soruna yol açmaz ama ihmal etmeden kontrole gidin bi sorun varsada erken öğrenmiş olursunuz

Olmuyor ama Ablacim eşimin teyzesinden annesine kadar herkes bıktım artık ben hazır değilim büyük sorumluluk biliyorum ne eşim ne ben hazır değiliz yasimiz da küçük zaten 30 u aşmış insanlar değiliz ki öyle olsak bile tip ilerledi her türlü olabilir ama anlatamıyorum kimseye illa bir tane olsun ikincisini ertelensin ama insan oğlu çok kötü sevgili olursun ne.zaman söz söz yaparsın ne zaman nisan nisan yaparsın düğün ne zaman düğün yaparsın çocuk ne zaman ilkini yaparsın ikinci çocuk ne zaman kimseyi mutlu edemezsin ya
anliyorum seni canm benim bebegimde 15 ay sonunda oldu o sorular biktirriyor insani bilirim ama saddece inan anne olacaksin birgun elbet yasinizda daha genc gezin tozun bi bakmişsin hamilesin cok takinca olmuyor

anliyorum seni canm benim bebegimde 15 ay sonunda oldu o sorular biktirriyor insani bilirim ama saddece inan anne olacaksin birgun elbet yasinizda daha genc gezin tozun bi bakmişsin hamilesin cok takinca olmuyor
Bana kalsa daha çok erken de adımı kısır a çıkardılar nerdeyse yoruldum artık anne olmaktan bile.hevesimi kaçırdılar

Ablalarim bugun dr gittim rahmim tertemiz cikti sadece sol yumurtaligim da ufacik cikolata kisti varmis birde sol yumurtaligim biraz tembelmis ne oneriyorsunuz bundan kurtulmam icin

Arkadaşlar ben daha 8 aylık evliyim 29 yasin da yim çocuk için beklemek istemediğimiz için korunma dik..olmuyor diye üçüncü ayda doktora gittik bende sıkıntı yokmuş esimde sperm sayisi düşüklüğü ve hareketliliğinde sıkıntı varmiş.ilaçlar macunlar herşeyi denedik olmadı. Sonra baharat almak için baska bir aktara gittiğimde kendi hazirladigi karisimi önerdi ve 1 ayda esimin sonuçlari mükemmel..su an günüm 4 gün geçti hayrlsyla umutluyuz rabbim herkese versin.detay isteyenlere Allah rızası için seve seve yardıma hazırım isteyen iletişime geçebilir

Back
X