Infertilite -kısırlık tedavisine başlayanlar buraya

pamukmelek

♡ 20.03.2023 ♡ Ata Pars
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
348
612
303
35
Merhaba bayanlar ben Özlem 5 yıllık evliyim ve ilk günden beri korunmuyoruz çocuk için bugüne kadar hiç gebelik yaşamadım. Pko yani polikistic over hastasıyım. Yillarca çalışmamdan kendime vakit ayirip tedavi bile olamadim adam akıllı. Eylül 2017de istifamı verdim ve ev hanimligina terfi ettim kanuni sultan suleyman hastanesinde infertilite kliniğine başvurdum kan testleri usg ler spermiogramlar yapildi cuma günü de hsg rahim filmi çekildim tertemiz dedi ceken doktor. Şimdi pazartesi gününe randevu aldım Allahin izniyle tedaviye baslangic olacak hikayelerini paylaşırmısınız nasil deneyimleriniz oldu bebek oldu mu vs iyi günler

merhaba,
yani tüm tahlilleriniz vs. normal mi sizin de eşinizin de?
Evet canim kan tahlillerini yarin yorumlayacaklar insallah ama hsg ve spermiogram normal cikti pko polikistik over hastasiyim yani yumurtalarim catlamiyor bunun icin tedaviye baslayacagimi biliyorum birde kilom var ona da yardim edecekler sanirim

Evet canim kan tahlillerini yarin yorumlayacaklar insallah ama hsg ve spermiogram normal cikti pko polikistik over hastasiyim yani yumurtalarim catlamiyor bunun icin tedaviye baslayacagimi biliyorum birde kilom var ona da yardim edecekler sanirim
Canım bu hastanede ne gibi tedavi uygulandı acaba ve hamile kalabildiniz mi Teşekkürler

Back
X